Huis > H > Hoe Kun Je Je Icloud Bekijken?

Hoe kun je je iCloud bekijken?

Inloggen op iCloud.com

  1. Open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge.
  2. Surf naar www.icloud.com.
  3. Klik op Apple ID en typ het e-mailadres van het Apple ID en druk op de Enter-toets.
  4. Typ het wachtwoord en druk op de Enter-toets.
  5. Op uw Apple-apparaat komt een verificatiecode binnen.
  6. Typ de code over op de website.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Je kunt ook vragen hoe werkt de cloud van apple?

Met iCloud kan je bestanden opslaan en bekijken in de 'cloud'. Daarnaast kan je foto's, contactpersonen en/of notities beheren. Apple stelt een ruimte beschikbaar in hun datacenter waarbij veilig al je data op kan worden opgeslagen. Mensen met een Mac, iPhone en/of iPad kunnen gebruik maken van iCloud. Hoe kan ik een backup terugzetten? back-upterugzettenAndroid

Schakelen tussen back-upaccounts

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Systeem. Back-up.
  3. Tik op Back-upaccount.
  4. Tik op het account dat je wilt gebruiken voor back-ups.

Waar kan ik backup van WhatsApp vinden?

De WhatsApp back-up wordt opgeslagen in de cloud op de Google Drive of iCloud. Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up? Het is mogelijk om WhatsApp-berichten te herstellen zonder back-up, maar het is niet gegarandeerd. Als je geen back-up van je WhatsApp-berichten hebt gemaakt, moet je een programma voor gegevensherstel gebruiken om je telefoon te scannen op herstelbare WhatsApp-berichten. Tools voor gegevensherstel kunnen onbetrouwbaar zijn, dus er is geen garantie dat je je berichten kunt herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geüpload naar de cloud.

Is WhatsApp gekoppeld aan telefoonnummer?

Alle WhatsApp-accounts zijn gekoppeld aan mobiele telefoonnummers. Omdat nummers vaak worden hergebruikt door providers, kan het zijn dat de vorige eigenaar van jouw huidige telefoonnummer WhatsApp heeft gebruikt. Mensen vragen ook: hoe lang blijven whatsapp berichten bewaard op de server? Als je Berichten met vervaldatum inschakelt, kun je berichten 24 uur, 7 dagen of 90 dagen nadat ze zijn verzonden laten vervallen. De meest recente selectie geldt voor nieuwe berichten in de chat. Deze instelling heeft geen invloed op berichten die je eerder hebt verzonden of ontvangen in de chat.

Hoe kan ik apps overzetten naar nieuwe telefoon?

Tussen twee Android-telefoons zet je eenvoudig apps over. Dit doe je door via de Google Drive-app op je oude Android-telefoon een back-up te maken. Bij het voor de eerste keer opstarten van je nieuwe Android-telefoon, log je in met hetzelfde Google-account. Op die manier download je de back-up naar je nieuwe telefoon. Hoe zet ik mijn apps over naar mijn nieuwe Samsung? Ervan uitgaande dat u uw apps van uw oude Samsung telefoon wilt overzetten naar uw nieuwe Samsung telefoon, zijn er een paar verschillende manieren waarop u dit kunt doen.
Eén manier is om Samsung Smart Switch te gebruiken, wat een gratis app is die je kunt downloaden in de Google Play Store. Zodra u Smart Switch op zowel uw oude als uw nieuwe telefoon hebt geïnstalleerd, opent u de app en selecteert u "Gegevens verzenden" op de oude telefoon en "Gegevens ontvangen" op de nieuwe telefoon. Selecteer vervolgens het type gegevens dat u wilt overdragen (inclusief "Apps") en volg de aanwijzingen.
Een andere manier om apps over te zetten is met een app van derden, zoals Copy My Data of Move to iOS. Deze apps zetten niet alleen uw apps over, maar ook uw contacten, foto's en andere gegevens.
Als u alleen een paar geselecteerde apps wilt overzetten, kunt u de functie "Delen" gebruiken die in de meeste Android-apps is ingebouwd. Open hiervoor de app op uw oude telefoon en zoek naar het pictogram "Delen". Tik hierop en selecteer vervolgens de methode die u wilt gebruiken om de app te delen (zoals Bluetooth of e-mail). Open op uw nieuwe telefoon het gedeelde bestand en tik op "Installeren".

Je kunt ook vragen hoe alle apps overzetten naar nieuwe iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om apps over te zetten naar een nieuwe iPhone. Eén manier is om de iCloud App Library te gebruiken. Hiermee kunt u al uw apps overzetten naar uw nieuwe iPhone. Een andere manier is om de iTunes Store te gebruiken. U kunt zoeken naar de app die u wilt overzetten naar uw nieuwe iPhone en vervolgens op de knop "Kopen" klikken.

Door Ankeny

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je iPhone de wifi niet pakt? :: Hoe zet ik mijn WhatsApp over van iPhone naar Android?
Handige links