Huis > W > Wat Is De Lengte Van Voorvoegsel Van Subnet?

Wat is de lengte van voorvoegsel van subnet?

Een subnet masker wordt daarom ook vaak weergegeven door een / met daarachter de lengte van het adres. Dit staat dan achter een normaal IP adres. De notatie 192.168.1.54/24 betekent bijvoorbeeld dat dit IP adres het subnet masker 255.255.255.0 gebruikt, oftewel 24 eentjes gevolgd door 8 nullen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een voorvoegsel en een achtervoegsel?

Een deel van een woord dat voor of na het stamwoord komt. Het woord krijgt door het voor- of achtervoegsel een andere betekenis.

Kunnen mensen meekijken op wifi?

Als je thuis een wifi-netwerk hebt en dat niet hebt beveiligd, dan kunnen buren en voorbijgangers toegang krijgen tot je wifi-netwerk. Dat betekent ook dat ze via dat netwerk toegang kunnen krijgen tot je thuiscomputer(s) en netwerk. Je loopt dan het risico dat je persoonlijke gegevens in handen van anderen komen. Kan je werkgever zien welke sites je bezoekt? Werkgevers mogen niet zomaar bijhouden wat werknemers doen, ook niet bij privé-gebruik van internet, e-mail of telefoon. De regels over wat wel en niet mag, en wat de werkgever kan controleren, moeten in een ICT- en internetreglement worden vastgelegd.

Kan iemand anders mijn geschiedenis zien?

Nee, alleen u kunt uw geschiedenis zien. Maar als u uw computer deelt met iemand anders, kan die persoon mogelijk toegang krijgen tot uw geschiedenis als hij weet hoe dat moet. Om te voorkomen dat anderen uw geschiedenis zien, kunt u een privé-browsingmodus gebruiken of uw geschiedenis regelmatig wissen. Mensen vragen ook: wat voor netwerk heb ik? Er zijn verschillende soorten netwerken, en het soort netwerk dat je hebt hangt af van hoe het is opgezet en waarvoor het wordt gebruikt. De meest voorkomende soorten netwerken zijn Local Area Networks (LAN's), Wide Area Networks (WAN's) en Metropolitan Area Networks (MAN's).

Gerelateerde artikelen

Wat is het symbool van lengte?

Er is een symbool lengtemeter, kilogram-elektrische laadcoulomb en tijdcondities.

Kan apparaat niet vinden in netwerk?

Controleer of Bluetooth en andere draadloze apparaten zijn ingeschakeld en detecteerbaar zijn. Schakel het apparaat in en maak dit detecteerbaar. Als u wilt weten hoe u een apparaat detecteerbaar maakt, raadpleegt u de informatie die bij het apparaat is geleverd of gaat u naar de website van de fabrikant. En nog een vraag, kun je zien welke websites worden bezocht met de router? Het is echter wel zo dat de netwerkbeheerder altijd kan zien welke sites jij allemaal bezoekt, ongeacht of het gaat om internet via een kabel of internet via de wifi. Alleen als je een site bezocht hebt die gebruik maakt van HTTPS kan jou netwerkbeheerder niet zien welke site dit was.

Dienovereenkomstig, hoe worden apparaten in een wlan met elkaar verbonden?

Via een apparaat met een draadloze adapter koppel je je aan een zogenaamd access point, een andere machine die signalen uitzendt. Heel wat commerciële access-points bevatten ook een router, switch en/of modem. Vandaar dat er ook gesproken wordt van een draadloze router of draadloze modem. Bovendien, hoe zet je wifi direct aan? De eenvoudigste manier om Wi-Fi in te schakelen is door de Instellingen-app te openen en op de optie Wi-Fi te tikken. Dit zal de Wi-Fi-radio inschakelen en beginnen met het scannen naar beschikbare netwerken. Als u nog niet verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk, ziet u een lijst met beschikbare netwerken waaruit u kunt kiezen. Tik gewoon op degene waarmee je verbinding wilt maken en voer indien nodig het wachtwoord in.

Hoe voeg ik een apparaat toe aan Google Home?

Er zijn een paar verschillende manieren om een apparaat toe te voegen aan Google Home, afhankelijk van het type apparaat en of het al dan niet compatibel is met Google Home.
Als u een compatibel apparaat hebt, zoals een Nest-thermostaat, kunt u het gewoon aan uw Google Home koppelen door de Google Home-app te openen en op de knop '+' te tikken. Selecteer vervolgens het type apparaat dat u wilt toevoegen en volg de instructies.
Als u een niet-compatibel apparaat hebt, zoals een Philips Hue-lamp, moet u eerst een 'huisbesturingssysteem' instellen in de Google Home-app. Tik hiervoor op de '+'-knop en selecteer vervolgens 'Home control instellen'. Vanaf hier kunt u apparaten aan uw systeem toevoegen en routines aanmaken.

Door Brine

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je aan een nieuw IP adres? :: Hoe kom ik aan mijn IP adres?
Handige links