Huis > H > Hoe Reservekopie Maken Iphone Op Pc?

Hoe reservekopie maken iPhone op PC?

Een reservekopie maken van je iPhone, iPad of iPod touch in iTunes op de pc

  1. Sluit je apparaat aan op de computer waarmee je normaal gesproken synchronisaties uitvoert.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op 'Reservekopie maken' (onder 'Reservekopieën').

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, hoe zet ik een reservekopie terug op een andere iphone?

Alle inhoud uit een reservekopie terugzetten op de iPhone

  1. Schakel een nieuwe of onlangs gewiste iPhone in.
  2. Volg de online instructies om een taal en regio te kiezen.
  3. Tik op 'Configureer handmatig'.
  4. Tik op 'Zet iCloud-reservekopie terug' en volg de instructies op het scherm.
Hoeveel ruimte heb je nodig voor een reservekopie? Ook kun je een reservekopie van je iPhone maken en deze opslaan in je iCloud. Je iCloud-account heeft standaard 5GB opslaggeheugen.

Waarom kan ik geen iCloud-reservekopie maken?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen iCloud-back-up kunt maken. Eén reden kan zijn dat uw iCloud-opslag vol is en dat u wat ruimte moet vrijmaken voordat u een nieuwe back-up kunt maken. Een andere mogelijkheid is dat er iets mis is met de verbinding tussen uw apparaat en iCloud. Zorg ervoor dat uw apparaat is verbonden met een Wi-Fi-netwerk en dat iCloud Back-up is ingeschakeld in de instellingen van uw apparaat. Als u nog steeds geen back-up kunt maken, kunt u proberen uw iCloud Backup te resetten. Hoe zet je een oude reservekopie terug? Er zijn een paar manieren om een oude back-up terug te zetten. Eén manier is om een back-up programma te gebruiken waarmee u de bestanden kunt selecteren die u wilt terugzetten. Een andere manier is om een programma voor bestandsherstel te gebruiken om de bestanden uit de back-up te herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe reset je een iPad zonder Apple ID?

Start iTunes en verbind uw iPad met een computer. Druk tegelijkertijd op de knoppen "Sleep / Wake" en "Home" totdat de optie 'Verbinden met iTunes' op het scherm verschijnt. Druk op OK wanneer het bericht "iTunes heeft iPad in herstelmodus gedetecteerd" op het scherm verschijnt. Druk vervolgens op "Herstellen". Hoe synchroniseer ik mijn Apple apparaten? Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten.

Hoe apparaten synchroniseren?

Je hebt een Google-account nodig om synchronisatie in te schakelen.

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen. Synchronisatie aanzetten.
  3. Kies het account dat je wilt gebruiken.
  4. Als je synchronisatie wilt aanzetten, tik je op Ja, is goed.
Mensen vragen ook: waarom synchroniseert mijn ipad niet met mijn iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPad niet synchroniseert met uw iPhone:
Eén reden kan zijn dat iCloud niet is ingeschakeld op beide apparaten. iCloud moet zijn ingeschakeld om apparaten te kunnen synchroniseren.
Een andere mogelijke reden is dat de apparaten niet zijn aangemeld bij dezelfde Apple ID. Elk apparaat moet zijn aangemeld bij dezelfde Apple ID om te kunnen synchroniseren.
Het is ook mogelijk dat de apparaten niet verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Om te kunnen synchroniseren moeten beide apparaten verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
Het is ook mogelijk dat uw apparaten niet dezelfde versie van iOS gebruiken. Om te kunnen synchroniseren moeten beide apparaten dezelfde versie van iOS draaien.
Ten slotte is het mogelijk dat u niet heeft geselecteerd wat u wilt synchroniseren. Om te kunnen synchroniseren, moet u eerst in de iCloud-instellingen selecteren welke inhoud u wilt synchroniseren.

Waar vind ik de backup van mijn foto's?

De back-up van uw foto's wordt meestal opgeslagen in een andere map dan de originelen. Deze map bevindt zich meestal in dezelfde map als de originelen, maar kan zich ook in een andere map bevinden als u uw back-upinstellingen anders hebt geconfigureerd. Om de locatie van uw back-up map te vinden, kunt u de instellingen in uw foto back-up software controleren.

Door Terence

Vergelijkbare artikelen

Hoe batterij iPad kalibreren? :: Hoe apps updaten op iPad?
Handige links