Huis > W > Waarom Kan Mijn Iphone Niet Verbinden Met Wifi?

Waarom kan mijn iPhone niet verbinden met wifi?

Kunt u nog steeds geen verbinding maken? Stel de netwerkinstellingen opnieuw in. Als u iOS of iPadOS 15 of hoger gebruikt, tikt u op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in' > 'Stel opnieuw in' > 'Herstel netwerkinstellingen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom heb ik wel wifi maar geen internet?

Soms heeft de fout 'wifi verbonden – geen internet' te maken met de internetverbinding en niet met je apparaat. Het kan te wijten zijn aan gebroken kabels, storingen, of iets anders dat je niet in de hand hebt. Het is dus belangrijk om te weten of het probleem bij je internetprovider ligt. Wat is een Verificatiefout bij wifi? Heb je ooit geprobeerd verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk waarmee je eerder verbinding hebt gemaakt, maar dit keer niet. In plaats van in te loggen, is het enige dat u ziet een "authenticatiefout". Zorg ervoor dat u verbinding maakt met het juiste netwerk en dat u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd.

Hoe netwerkverbinding herstellen?

Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om te proberen uw netwerkverbinding te herstellen.
1. Controleer uw netwerkinstellingen om er zeker van te zijn dat uw computer is geconfigureerd om verbinding te maken met het juiste netwerk.
2. Probeer uw computer en uw router opnieuw op te starten.
3. Controleer of er in uw omgeving storingen zijn die het probleem kunnen veroorzaken.
4. 4. Controleer of uw netwerkdrivers up-to-date zijn.
5. 5. Probeer een andere netwerkkabel te gebruiken.
6. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw netwerkadapters te resetten. Bovendien, hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel? De meeste smartphones hebben tegenwoordig een vorm van WiFi ingebouwd. Als uw apparaat niet over WiFi beschikt, kunt u dit wellicht toevoegen door een WiFi-adapter te kopen die compatibel is met uw telefoon. Om verbinding te maken met een WiFi-netwerk moet je de netwerknaam (SSID) en het wachtwoord weten. Zodra u deze informatie hebt, kunt u de WiFi-instellingen meestal vinden in het menu Instellingen van uw toestel. Als je eenmaal verbonden bent met het WiFi-netwerk, kun je op het internet surfen of apps gebruiken waarvoor een internetverbinding nodig is.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, waarom kan mijn telefoon geen verbinding maken met wifi?

Herstart je apparaat in "Veilige modus".

Probeer de Wi-Fi-verbinding in de veilige modus. Als het Wi-Fi-netwerk wordt verbonden in de veilige modus, kan het een probleem zijn dat wordt veroorzaakt door de gedownloade app op je telefoon, en moet die app worden verwijderd.
Dienovereenkomstig, hoe verbind je wifi met iphone? Verbinding maken met een wifinetwerk

  1. Ga in het beginscherm naar 'Instellingen' > 'Wifi'.
  2. Schakel wifi in. Het apparaat gaat nu automatisch op zoek naar beschikbare wifinetwerken.
  3. Tik op de naam van het wifinetwerk waarmee u verbinding wilt maken.

Hoe verbind je wifi met andere iPhone?

Aan de slag met je wifi netwerk delen op je Apple apparaat

  1. Update je apparaat naar de nieuwste iOS, iPadOS of macOS versie.
  2. Schakel wifi en bluetooth in.
  3. Zet jouw iCloud adres in de contacten van het andere toestel.
  4. Leg beide apparaten bij elkaar in de buurt.
  5. Selecteer het wifi netwerk waarmee je wil verbinden.
Dus, wat moet je doen als je geen internet hebt? Als u geen internet hebt, kunt u veel functies op uw computer of telefoon niet gebruiken. U kunt dan niet op internet surfen, geen e-mail bekijken en geen apps gebruiken waarvoor een internetverbinding nodig is. U kunt sommige functies op uw apparaat echter wel gebruiken als u een data-abonnement hebt bij uw mobiele provider. U kunt bijvoorbeeld bellen, tekstberichten versturen en bepaalde apps gebruiken waarvoor geen internetverbinding nodig is.

Hoe kan het dat ik geen 4G heb?

Als u geen 4G-service krijgt, komt dat waarschijnlijk omdat uw telefoon niet compatibel is met het 4G-netwerk of omdat u zich niet in een gebied met 4G-dekking bevindt. Als u wilt weten of uw telefoon compatibel is met het 4G-netwerk, neemt u contact op met uw provider. Als u zich in een gebied met 4G-dekking bevindt, controleert u of uw telefoon is verbonden met het 4G-netwerk.

Door Luebke Ramundo

Vergelijkbare artikelen

Kan verbinding niet verifieren Telenet? :: Hoe kan ik mijn iPad verbinden met internet?
Handige links