Huis > H > Hoe Open Je Een Geblokkeerde Ipad?

Hoe open je een geblokkeerde iPad?

iPad ontgrendelen via iCloud

  1. Open op een computer iCloud.com/find.
  2. Log hier in met je Apple ID.
  3. Klik bovenin je scherm op 'Alle apparaten'
  4. Selecteer de iPad die geblokkeerd is.
  5. Klik op 'Wis apparaat' om het apparaat te wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe iPad deblokkeren zonder iTunes?

Houd de juiste knop voor uw iPad ingedrukt terwijl u de iPad meteen op de computer aansluit. Laat de knop niet los. Blijf de knop ingedrukt houden totdat u het scherm van de herstelmodus ziet op de iPad. Laat de knop nu los. Dienovereenkomstig, hoe ipad in herstelmodus? Houd uw iPad verbonden en wacht tot het scherm van de herstelmodus wordt weergegeven:

  1. iPad zonder thuisknop: Druk kort op de volumeknop die zich het dichtst bij de bovenste knop bevindt.
  2. iPad met Home-knop: Houd de thuisknop en de bovenste knop (of de zijknop) tegelijk ingedrukt.

Hoe haal je Activeringsslot weg?

Er zijn een paar manieren om Activation Lock te verwijderen:
1. Als je de Apple ID en het wachtwoord hebt waarmee het apparaat is ingesteld, kun je naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Alle inhoud en instellingen wissen. Dit zal de activeringsvergrendeling verwijderen.
2. Als u de Apple ID of het wachtwoord niet hebt, kunt u contact opnemen met de vorige eigenaar en hem vragen de activeringsvergrendeling te verwijderen.
3. Als u geen contact kunt opnemen met de vorige eigenaar, kunt u het apparaat naar een Apple Store brengen en zij kunnen u helpen de activeringsvergrendeling te verwijderen. Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je tablet geblokkeerd is? Als uw tablet vergrendeld is, kunt u proberen hem te ontgrendelen met een pin of patroon. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw apparaat te resetten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open je .jar bestanden?

Er zijn programma's die het bestand JARJava Runtime Environment openen.

En nog een vraag, wat moet je doen als je ipad niet meer aan gaat?

Wanneer je iPhone of iPad niet meer reageert, kun je hem herstarten door gelijktijdig op de homeknop en de vergrendelingsknop te drukken en beide knoppen ongeveer tien seconden in te houden. Het Apple-logo verschijnt dan op je scherm. Hoe reset je een iPad zonder Apple ID? Start iTunes en verbind uw iPad met een computer. Druk tegelijkertijd op de knoppen "Sleep / Wake" en "Home" totdat de optie 'Verbinden met iTunes' op het scherm verschijnt. Druk op OK wanneer het bericht "iTunes heeft iPad in herstelmodus gedetecteerd" op het scherm verschijnt. Druk vervolgens op "Herstellen".

Hoe kan ik mijn iPad loskoppelen van mijn iPhone?

Uw gekoppelde iPhone, iPad of iPod touch verwijderen

  1. Tik op 'Instellingen', tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  2. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  3. Scrol omlaag en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'.
Mensen vragen ook: hoe reset je een ipad met itunes? Als uw iPad een softwareprobleem heeft dat u niet kunt oplossen, kunt u iTunes gebruiken om de software op uw apparaat opnieuw te installeren. Dit proces zal je iPad wissen, dus zorg ervoor dat je een back-up van je gegevens hebt gemaakt voordat je verder gaat.
Zo reset je je iPad met iTunes:
1. Sluit uw iPad aan op uw computer met een Lightning-naar-USB-kabel.
2. 2. Open iTunes. Als u om een wachtwoord wordt gevraagd, voert u dat in.
3. Als u uw iPad niet in iTunes ziet, probeer hem dan in de herstelmodus te zetten.
4. Klik op Samenvatting en vervolgens op Herstel [iPad].
5. Volg de aanwijzingen om uw iPad te herstellen.

Trouwens, hoe zet je een iphone in herstelmodus?

Er zijn een paar verschillende manieren om een iPhone in herstelmodus te zetten. Eén manier is om de iPhone aan te sluiten op een computer en iTunes te openen. Zodra de iPhone is aangesloten, houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt. Na een paar seconden moet het scherm uit gaan en het Apple logo verschijnen. Blijf op dat moment de Slaap/Wektoets ingedrukt houden en laat de Home-knop los. De iPhone zou dan naar de herstelmodus moeten gaan.
Een andere manier om een iPhone in herstelmodus te zetten is door de iPhone op een computer aan te sluiten en iTunes te openen. Zodra de iPhone is aangesloten, houdt u de Slaap/Wektoets en de Volume Omlaag-toets tegelijkertijd ingedrukt. Na een paar seconden zou het scherm uit moeten gaan en zou het Apple logo moeten verschijnen. Blijf de Slaap/Wektoets ingedrukt houden en laat de Volume Omlaag-toets los. De iPhone zou dan naar de herstelmodus moeten gaan.

Door Engdahl

Vergelijkbare artikelen

Kun je je iPad aansluiten op de tv? :: Hoe van iPad naar tv streamen?
Handige links