Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Iphone Aan En Uit Gaat?

Wat moet je doen als je iPhone aan en uit gaat?

Als het scherm zwart of vastgelopen is

  1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
  2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
  3. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  4. Als uw telefoon niet kan worden ingeschakeld, volgt u deze stappen om de hardware te controleren en de telefoon op te laden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Mensen vragen ook: hoe geef je een iphone een harde reset?

druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt. Bovendien, kan mijn iphone niet meer ontgrendelen? Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt.

Je kunt ook vragen hoe kan je iets downloaden zonder apple id?

Als u iets uit de App Store wilt downloaden zonder een Apple ID te gebruiken, kunt u een nieuwe Apple ID aanmaken en die in plaats daarvan gebruiken. Kun je apps downloaden zonder Apple ID? Nee, je kunt geen apps downloaden zonder een Apple ID.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Kan ik twee Apple ID's hebben?

Je kunt als gebruiker meerdere App Store-accounts aanmaken, maar dan heb je wel voor elk een ander mailadres nodig. Deze App Store-accounts kun je naast elkaar op je toestel gebruiken, waarbij je makkelijk kunt wisselen tussen iTunes- of App Store-accounts. Mensen vragen ook: hoe verwijder ik mijn apple id van mijn iphone? Apple ID verwijderen: zo doe je dat

  1. Ga naar de Apple ID-inlogpagina en vul je gegevens in;
  2. Kies onderaan voor 'Je account verwijderen';
  3. Bevestig je keuze en geef eventueel een reden van verwijdering op;
  4. Noteer de toegangscode of print de pagina: misschien verander je nog van gedachten.

Hoe kom je in een iPhone zonder code?

Houd nu de zijknop ingedrukt (iPhone 8 en hoger) of houd de volume-omlaag knop ingedrukt (iPhone 7 en lager). Houd deze knop ingedrukt terwijl je de iPhone middels een USB-kabel op de computer aansluit. Pas wanneer je het herstelmodescherm op je iPhone ziet kun je de knop loslaten. Dienovereenkomstig, hoe activeringsslot iphone omzeilen? Er zijn een paar manieren om het activeringsslot op een iPhone te omzeilen:
1. Gebruik een jailbreak-tool om het slot te verwijderen. Hiervoor moet je je iPhone laten jailbreaken, en het proces kan ingewikkeld zijn.
2. Gebruik een speciale simkaart die gebruikt kan worden om het slot te omzeilen. Deze optie is mogelijk niet in alle landen beschikbaar.
3. Een dienst van derden gebruiken om het slot te omzeilen. Dit kan duur zijn, en er is geen garantie dat de dienst werkt.
4. Neem contact op met de vorige eigenaar van de iPhone en vraag hem het slot te verwijderen. Dit is de meest betrouwbare methode, maar het vereist dat je de contactgegevens van de vorige eigenaar hebt.

Trouwens, hoe kan ik mijn toegangscode verwijderen?

Er zijn een paar manieren om uw toegangscode te verwijderen:
1. U kunt naar de pagina "Mijn profiel" gaan en uw toegangscode verwijderen uit het veld "Toegangscode".
2. U kunt contact opnemen met de klantenservice en zij kunnen uw toegangscode voor u verwijderen.
3. U kunt uw account verwijderen, waardoor uw toegangscode automatisch wordt verwijderd.

Door Reinert Trundle

Vergelijkbare artikelen

Hoe herstel je een iPad? :: Hoe verbind je een toetsenbord met iPad?
Handige links