Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Scherm Het Niet Meer Doet?

Wat moet je doen als je scherm het niet meer doet?

Het scherm van de smartphone is vastgelopen of reageert te traag

  1. Dwing de telefoon te herstarten.
  2. 2 Optimaliseer de prestaties van het apparaat.
  3. 3 Controleer of er een software-update is.
  4. 4 Herstart de telefoon in de veilige stand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat moet je doen als je iPhone flipt?

Als het scherm zwart of vastgelopen is

  1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
  2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
  3. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  4. Als uw telefoon niet kan worden ingeschakeld, volgt u deze stappen om de hardware te controleren en de telefoon op te laden.
Hoe heet een scherm dat reageert op aanraking zoals dat van de iPad? 3D Touch of Haptic Touch inschakelen

Open Instellingen en tik op 'Toegankelijkheid'. Tik op 'Aanraken'. Tik op '3D Touch en Haptic Touch'. Afhankelijk van uw apparaat wordt mogelijk alleen de 3D Touch- of de Haptic Touch-optie weergegeven.

Bovendien, hoe zet ik mijn iphone uit zonder touchscreen?

Er is geen manier om een iPhone uit te schakelen zonder het touchscreen te gebruiken. Als het touchscreen niet werkt, is de enige manier om de telefoon uit te schakelen de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat de telefoon uitschakelt. Hoe krijg ik mijn iPad uit? Als u uw iPad wilt uitschakelen, kunt u dit doen door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat de uitschakel-schuifbalk verschijnt. Zodra de schuifbalk verschijnt, kunt u deze naar rechts schuiven om uw iPad uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Mensen vragen ook: wat moet ik doen als mijn samsung scherm zwart blijft?

Druk en houdt ingedrukt de [volume omlaag knop] + [aan/uit knop] voor 10 tot 30 seconden. Het toestel zal uitgaan en het opstart scherm weer laten zien. Hoe kan je je telefoon uitzetten zonder touchscreen? Goedemorgen, Afhankelijk van welke Android versie je hebt is het of de aan/uitknop en volume omhoog ingedrukt houden of aan/uit knop en volume omlaag.

Wat moet je doen als je tel tript?

Schakel overbodige functies uit. Gebruik van te veel apps en functies tegelijkertijd kan de smartphone enorm belasten bij het functioneren. Functies als GPS, Bluetooth & Mobiel netwerk hoeven niet altijd ingeschakeld te zijn. Zet deze alleen aan wanneer je het nodig hebt. Daarvan, wat als je telefoon tript? Er zijn een paar dingen die kunnen gebeuren als uw telefoon struikelt. Het meest waarschijnlijke scenario is dat uw telefoon op de grond valt en mogelijk breekt. Als u uw telefoon op dat moment gebruikt, kunt u ook niet-opgeslagen gegevens verliezen. In sommige gevallen start een telefoon zichzelf opnieuw op na een struikeling.

Wat moet je doen als je macbook vast loopt?

Als uw MacBook vastloopt, moet u eerst proberen hem opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen het PRAM of NVRAM te resetten. Als dat niet werkt, kunt u proberen de SMC te resetten. Als dat niet werkt, moet u het apparaat naar een Apple Store of een erkende Apple service provider brengen.

Door Bill Pedralba

Vergelijkbare artikelen

Wat is Ghost Touch? :: Hoe is Apple beveiligd?
Handige links