Huis > H > Hoe Iphone 11 Deblokkeren?

Hoe iPhone 11 deblokkeren?

iPhone deblokkeren met de herstelmodus

  1. Druk op je geblokkeerde iPhone de volgende combinatie aan knoppen in:
  2. Zet de iPhone uit.
  3. Sluit de iPhone met het kabeltje aan op je computer.
  4. Hou de knop ingedrukt tot je het scherm van de herstelmodus ziet.
  5. Doorloop de herstelmodus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dus, wat moet je doen als je iphone blokkeert?

Om de iPhone X, iPhone XS, iPhone XR of een iPhone 11-, iPhone 12- of iPhone 13-model geforceerd opnieuw op te starten, voer je de volgende stappen uit: Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt. Daarvan, hoe iphone deblokkeren zonder itunes? Methode 3: iPhone deblokkeren via Zoek mijn iPhone (iCloud)

  1. Log in op iCloud, met je Apple ID.
  2. Kies het toestel die geblokkeerd is en kies "Wissen", dit zet je iPhone terug naar de fabrieksinstellingen.
  3. Voer op je iPhone je Apple ID wachtwoord in en start hem opnieuw op, als een nieuwe iPhone.

Hoe kun je een iPhone ontgrendelen zonder code?

Er zijn een paar manieren om een iPhone te ontgrendelen zonder code:
1. Als u een iCloud-account aan de iPhone hebt gekoppeld, kunt u de functie "Zoek mijn iPhone" gebruiken om het apparaat op afstand te ontgrendelen.
2. U kunt een iPhone-ontgrendelingsservice van derden gebruiken. Er zijn veel gerenommeerde bedrijven die deze dienst aanbieden, en zij kunnen uw iPhone meestal zonder code ontgrendelen.
3. Je kunt je iPhone jailbreaken en daarmee het toestel ontgrendelen. Dit is een meer technische oplossing, en het wordt niet aanbevolen voor beginners.
4. Je kunt proberen je iPhone in de fabriek te resetten. Dit zal al je gegevens wissen, dus zorg ervoor dat je een back-up hebt voordat je verder gaat. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen. Hoe doe je een harde reset iPhone? Er zijn twee manieren om je iPhone hard te resetten. De eerste is om het via de Instellingen app te doen, en de tweede is om het via iTunes te doen.
Als je je iPhone hard wilt resetten via de Instellingen app, moet je naar de "Algemene" instellingen gaan, en dan naar beneden scrollen naar de "Reset" optie. Zodra je in het "Reset" menu bent, moet je de "Wis alle inhoud en instellingen" optie selecteren. Hiermee worden alle gegevens op uw iPhone gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld.
Als u uw iPhone via iTunes wilt resetten, moet u uw iPhone op uw computer aansluiten en vervolgens iTunes starten. Zodra iTunes geopend is, moet u uw iPhone selecteren in de lijst met apparaten en vervolgens op het tabblad "Samenvatting" klikken. In het tabblad "Overzicht" ziet u een optie die zegt "iPhone herstellen". U moet op deze optie klikken en vervolgens bevestigen dat u uw iPhone wilt herstellen. Hierdoor worden alle gegevens op uw iPhone gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Mensen vragen ook: hoelang kan je iphone geblokkeerd zijn?

Toetst iemand zes keer de verkeerde code in, dan wordt het iOS-apparaat één minuut vergrendeld – alleen het alarmnummer kan nog gebeld worden. Is de zevende poging weer fout, dan duurt de blokkering vijf minuten. Na de achtste fout is de wachttijd een kwartier, na de negende een uur. Vervolgens, wat als je iphone nergens meer op reageert? iPhone opnieuw opstarten

Bevriezen noemen we dit, omdat het toestel niet meer op je handelingen reageert. Houd in dit geval de aan/uitknop ingedrukt, zodat je iPhone uitgaat. Zet hierna je toestel weer aan. Vaak is dit al voldoende om alles weer naar behoren te laten werken.

Wat moet je doen als je telefoon crasht?

Om de telefoon opnieuw op te starten bestaat er een knoppen combinatie die je kunt indrukken. Deze voer je uit door twee knoppen tegelijkertijd ingedrukt te houden, tot je toestel opnieuw opstart. Dit zijn: de aan/uit knop en volume omlaag(-) knop. Wat moet je doen als je telefoon niet meer reageert? Als je telefoon niet meer reageert, is het eerste wat je moet doen controleren of de batterij is opgeladen. Zo ja, dan moet je proberen de telefoon opnieuw op te starten. Als de telefoon nog steeds niet reageert, moet je kijken of er updates beschikbaar zijn voor je telefoon. Als die er zijn, moet je ze installeren en kijken of dat het probleem verhelpt. Als het probleem aanhoudt, moet je contact opnemen met de fabrikant van je telefoon voor verdere hulp.

Je kunt ook vragen hoe zet je iphone in herstelmodus?

Als u uw iPhone in herstelmodus moet zetten, kunt u dat doen door deze stappen te volgen:
1. Houd de thuisknop en de aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt.
2. Blijf beide knoppen ingedrukt houden totdat het display van de iPhone wordt uitgeschakeld en vervolgens weer wordt ingeschakeld en het Apple-logo wordt weergegeven.
3. Op dit punt kun je de knoppen loslaten en zal de iPhone opstarten in de herstelmodus.

Door Lashar

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik simkaart ontgrendelen? :: Welke iPhone maakt de mooiste foto's?
Handige links