Huis > H > Hoe Groot Is Een Iphone 13 In Cm?

Hoe groot is een iPhone 13 in cm?

Als rechthoek meet het scherm 13,76 cm diagonaal (het daadwerkelijke display is kleiner). Het display van iPhone 13 heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Als rechthoek meet het scherm 15,40 cm diagonaal (het daadwerkelijke display is kleiner).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, is de iphone 13 groter dan de iphone 12?

Met een hoogte en breedte van 146,7 bij 71,5 millimeter zijn de telefoons precies even groot. Wel is de iPhone 12 Pro iets dunner: 7,4 om 7,65 millimeter. Daar staat tegenover dat de iPhone 13 weer iets lichter is: 174 om 189 gram. Beide toppers zijn stof- en waterdicht. Dienovereenkomstig, hoelang kan je een iphone 11 gebruiken? Een iPhone is gemaakt om minimaal 5 jaar mee te gaan. Dit is aanzienlijk langer dan een Android toestel, dat doorgaans wordt gemaakt om maar zo'n 2 á 3 jaar mee te kunnen gaan. Maar let op: dit betekent niet dat je onbeperkt alle nieuwe software updates kunt laten uitvoeren.

Wat is de kleinste iPhone?

De iPhone SE is de kleinste iPhone. Hij werd uitgebracht in 2016 en heeft een 4-inch display. Trouwens, wat is verschil tussen iphone en iphone se? De iPhone SE is een budgetvriendelijk alternatief voor de duurdere opties van Apple dat nog steeds functies biedt die gebruikers naar de iPhone trekken. Het grootste verschil tussen de iPhone SE en de iPhone is de schermgrootte; de SE heeft een 4,7-inch display terwijl de iPhone een 5,5-inch display heeft. De SE wordt ook aangedreven door Apple's A13 Bionic-chip, heeft Touch ID in plaats van Face ID, en beschikt over een enkele camera aan de achterzijde in plaats van de dubbele camera's op de duurdere modellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, hoe groot is de iphone se 2020?

SpecificatiesiPhone SE 2020
Afmetingen (LxBxH)138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Beeldscherm typeLCD
Beeldschermdiagonaal4.7 inch (11.75 cm)
Pixels750 x 1334
Daarvan, wat is het verschil tussen een iphone 8 en een iphone se? Conclusie. Apple iPhone SE 2 en Apple iPhone 8 zien er op het eerste gezicht hetzelfde uit. Apple iPhone SE 2 heeft een krachtigere processor die het toestel sneller en zuiniger maakt. Daarnaast heeft deze iPhone dankzij die processor meer camera opties, zoals Smart HDR en portretmodus.

Hoe groot is de iPhone 8 in cm?

AfmetingeniPhone 8
Breedte67.3 mm
Dikte7.3 mm
Schermdiagonaal in inch4.7-inch
Schermdiagonaal in cm11.75 cm
En nog een vraag, wat is de lengte van een iphone 8? De lengte van een iPhone 8 is 5,45 inch (138,4 mm).

Daarvan, welke iphone kopen in 2021?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren, waaronder budget, behoeften en persoonlijke voorkeuren. Sommige van de nieuwere iPhone-modellen, zoals de iPhone 12 en iPhone 12 Pro, bieden functies zoals 5G-connectiviteit en verbeterde camerasystemen. De meer budgetvriendelijke iPhone SE 2020 is ook een solide optie, die veel van dezelfde functies biedt als de nieuwere modellen, maar tegen een betaalbaarder prijspunt. Uiteindelijk hangt de beste iPhone om in 2021 te kopen af van de behoeften en het budget van de individuele koper.

Door Yeorgi Whisenant

Vergelijkbare artikelen

Waar betalen in termijnen? :: Wat is het verschil tussen iPhone 11 en 13?
Handige links