Huis > H > Hoe Lang Is De Iphone 11 In Cm?

Hoe lang is de iPhone 11 in cm?

Apple iPhone 11Apple iPhone 11 Pro
Gewicht194 gram188 gram
Afmetingen15,09x7,57x0,83 cm14,4x7,14x0,81 cm
Geheugen64 GB, 128 GB of 256 GB64 GB, 256 GB of 512 GB
KleurenZwart, wit, geel, rood, groen, paarsZilver, space gray, goud, midnight green

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe oud is iPhone 13?

De nieuwe iPhone 13-reeks is uit de doeken gedaan op 14 september. Het sinds 17 september mogelijk om een pre-order te plaatsen via onder meer de website van Apple. Vanaf 24 september zijn alle vier de nieuwe iPhone 13-modellen verkrijgbaar in de winkels. Mensen vragen ook: waar wordt een iphone van gemaakt? Apple-apparaten werden altijd in China geproduceerd, maar ze worden steeds vaker in andere landen in elkaar gezet. Ook een deel van de nieuwe iPads en MacBooks worden voortaan gemaakt in Vietnam. De grote Apple-leverancier Foxconn verplaatst nog meer van zijn productie voor Apple naar Vietnam.

Welke grondstoffen zitten er in een iPhone?

De iPhone bevat verschillende grondstoffen, waaronder metalen (zoals aluminium en roestvrij staal), glas (zoals het Gorilla Glass dat voor het scherm wordt gebruikt) en diverse kunststoffen (zoals het polycarbonaat dat voor de behuizing wordt gebruikt). Andere materialen die in kleinere hoeveelheden worden gebruikt zijn lijm, kleurstoffen en smeermiddelen. Waar komen de grondstoffen van Apple vandaan? De grondstoffen van Apple komen van verschillende plaatsen, afhankelijk van het specifieke materiaal. Zo komt het aluminium dat in de Apple producten wordt gebruikt uit Australiƫ, Braziliƫ, Canada, China en de Verenigde Staten. Het koper dat wordt gebruikt in de producten van Apple komt uit Chili, China en Peru. Het tin dat in de producten van Apple wordt gebruikt, komt uit Bolivia, China en Indonesiƫ.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

En nog een vraag, wat is de slechtste iphone?

Helaas is de Apple iPhone SE de slechtste iPhone die verkrijgbaar is. Kijk maar eens naar de specificaties van de verschillende modellen. Het probleem met de iPhone SE uit 2022 is dat hij niet zoveel verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger. Alleen de processor is nieuwer en het werkgeheugen wat groter. Welk merk telefoon gaat het langst mee? Wij hebben een top 10 opgesteld uit ons assortiment van smartphones met een lange accuduur van 2021!

  • Samsung Galaxy A70.
  • Samsung Galaxy A71.
  • Samsung Galaxy S20 Plus 5G.
  • OnePlus 8 Pro.
  • OPPO A54 5G.
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G.
  • Xiaomi Poco X3.
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Wat dit betreft, welke iphone gaat het langst mee?

iPhone met beste batterij

Zeker bij de iPhone 13 Pro Max nam de capaciteit van de batterij flink toe. Het vlaggenschip van Apple heeft daardoor een batterij die per dag liefst 2,5 uur langer meegaat dan zijn voorganger: de iPhone 12 Pro Max.
Kan iPhone 6 iOS 13? Ja, de iPhone 6 kan worden bijgewerkt naar iOS 13.

Hoe lang blijft iPhone 7 ondersteund?

Aangenomen dat u vraagt hoe lang Apple software-updates voor de iPhone 7 zal verstrekken:
Apple levert doorgaans 5 jaar lang software-updates voor zijn toestellen nadat het toestel is uitgebracht. Daarom kunnen we verwachten dat Apple tot 2022 software-updates voor de iPhone 7 levert.

Door Mayce Vandorien

Vergelijkbare artikelen

Welke soorten iPhone 11 zijn er? :: Welke iOS heeft iPhone 11?
Handige links