Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Een Iphone 11 En Een Iphone 11 Pro?

Wat is het verschil tussen een iPhone 11 en een iPhone 11 Pro?

Formaat: de iPhone 11 Pro Max is door het grotere scherm ook groter qua toestelformaat. De Max meet 158 x 77,8 x 8,1mm, terwijl de iPhone 11 144 x 71,4 x 8,1mm is. Gewicht: met 226 gram is de 11 Pro Max ook zwaarder (188 gram bij de 11 Pro). Batterij: de 11 Pro Max heeft de langste batterijduur in een iPhone ooit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Welke iPhone 11 is het beste?

Toch kan er maar één de winnaar zijn en dat is de iPhone 11 Pro. Vooral zijn scherm en camera's zijn beter. Hierdoor biedt de iPhone 11 Pro je écht het beste van het beste. Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen iphone 11 pro en 12 pro? In iPhone 12 Pro zit een kleinere batterij dan in iPhone 11 Pro. Daardoor is de batterijduur gemiddeld een uur minder dan bij zijn voorganger. De accu van iPhone 12 Pro Max gaat 20 uur mee als je offline video's kijkt, net als iPhone 11 Pro Max.

Dienovereenkomstig, welke iphones hebben dezelfde maat?

De iPhone 6, 6s, 7 en 8 zijn allemaal even groot. De iPhone 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus en 8 Plus zijn ook allemaal even groot. Hoe groot is de iPhone 11 Pro? De iPhone 11 Pro is 5,67 inch hoog, 2,81 inch breed en 0,32 inch diep. De schermgrootte is 5,8 inch diagonaal.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom zou ik een iPhone 11 kopen?

De iPhone 11 is een uitstekende telefoon

Het instapmodel van 2019 heeft namelijk voor het eerst een dubbele camera op de achterkant gekregen. Daarbij is de resolutie van de selfiecamera (12 megapixel) opgekrikt ten opzichte van de iPhone XR (7 megapixel) én kun je aan de slag met de Nachtmodus.
Wat is het verschil tussen iPhone 11 en 12? iPhone 11, welke is beter? De iPhone 12 is zonder enige twijfel een beter toestel dan de iPhone 11. Het heeft in vergelijking tot de iPhone 11 een veel beter scherm en is sneller door zijn vernieuwde A14 Bionic chip. Ook heeft de iPhone 12 betere software om nog mooiere foto's te maken, vooral in het donker.

Dus, is de iphone 11 pro max goed?

Kort door de bocht: waanzinnig goed toestel en absoluut het upgraden waard als je vanaf een iPhone 8 (Plus) of lager komt. Je krijgt Face-ID, een OLED-panel, betere camera's, betere batterijduur en een compleet nieuw design. Ga je dieper graven dan zijn er ook zeker enkele min-puntjes te vinden... Welke iPhone is de beste keuze? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele behoeften en voorkeuren. Enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een iPhone zijn het budget, de opslagcapaciteit, de schermgrootte en de gewenste functies. Degenen die op zoek zijn naar de meest betaalbare optie kunnen de voorkeur geven aan de iPhone SE, terwijl degenen die een groter scherm willen misschien de voorkeur geven aan de iPhone 11 Pro Max. Wie veel opslagruimte nodig heeft, geeft misschien de voorkeur aan de iPhone 11 Pro, die tot 512 GB aan opslagruimte biedt. Uiteindelijk is de beste iPhone voor de ene persoon misschien niet de beste keuze voor de andere, dus het is belangrijk om alle opties te overwegen voordat je een beslissing neemt.

Wat is op dit moment de beste iPhone?

De beste iPhone is momenteel de iPhone 11 Pro. Deze heeft een 5,8-inch Super Retina XDR OLED-display, een drievoudig camerasysteem met 12MP Ultra Wide, Wide en Telephoto camera's, Nachtmodus, 4K video-opname en een 12MP TrueDepth frontcamera. De iPhone 11 Pro wordt aangedreven door de A13 Bionic-chip en heeft een batterijduur tot 18 uur.

Door Blanca Chesebro

Vergelijkbare artikelen

Wat is de slechtste iPhone? :: Welke soorten iPhone 11 zijn er?
Handige links