Huis > H > Hoe Is De Camera Van De Iphone 12 Mini?

Hoe is de camera van de iPhone 12 mini?

Camera's van de iPhone 12 en iPhone 12 mini

Beide telefoons hebben dezelfde dubbele 12-megapixel camera's aan de achterkant zitten. Een groothoekcamera met een diafragma van ƒ/1.6 die veel licht op kan nemen, zodat je ook bij minder licht nog heldere en scherpe foto's kan maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat is beter iPhone 12 mini of iPhone 12?

De iPhone 12 en iPhone 12 mini hebben precies hetzelfde scherm, alleen het formaat en (daardoor ook) de resolutie verschillen. De iPhone 12 heeft een groot schermformaat van 6.1 inch met een resolutie van 2532 x 1170 pixels. Het scherm van de iPhone 12 mini is voor een kleine telefoon met 5.4 inch verrassend groot. Mensen vragen ook: is de iphone 12 mini te klein? In 2020 kwam dan eindelijk de ommekeer: de iPhone 12 mini kwam uit. Die is met zijn 5,4 inch ongeveer net zo groot klein als de oude SE en heeft dezelfde specificaties als de andere iPhone 12-modellen.

Is de iPhone 12 mini het waard?

De iPhone 12 mini is een geweldige telefoon omdat hij veel functies heeft die het geld waard zijn. Het heeft een geweldig design, een krachtige processor en veel opslagruimte. Het is echter niet perfect. Een van de grootste nadelen is de levensduur van de batterij. Hij is niet zo goed als sommige andere iPhones op de markt. Een ander nadeel is het ontbreken van een hoofdtelefoonaansluiting. Waarom geen iPhone 12 mini? De iPhone 12 mini werd niet uitgebracht omdat Apple besloot dat de iPhone 12 en iPhone 12 Pro modellen beter pasten in de line-up van het bedrijf. De iPhone 12 mini zou te veel lijken op de iPhone 12 en zou klanten in verwarring hebben gebracht. Bovendien zou de iPhone 12 mini duurder zijn geweest om te produceren dan de andere iPhone 12-modellen en zou Apple hem waarschijnlijk niet met winst hebben kunnen verkopen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Vervolgens, wat zit er allemaal bij de iphone 12 mini?

In de doos van de iPhone 12 zit naast het toestel ook een lighting naar USB-C-kabel en natuurlijk de handleiding en de gebruikelijke sticker. De verandering is niet alleen ingevoerd voor de 12, ook de andere toestellen krijgen qua verpakking een make-over. Ook de 11 zit bijvoorbeeld in een kleinere verpakking. Vervolgens, welke iphone maakt de beste foto's? Op de vraag "Welke iPhone heeft de beste camera?" is de iPhone 12 Pro Max het antwoord. Dit toestel is voorzien van een geavanceerd triple camerasysteem (groothoek, ultragroothoek en telelens) met 5 keer optische zoom. Zo maak jij foto's en 4K-video's van de hoogste kwaliteit.

Heeft iPhone 12 mini ook Face ID?

Face ID gebruiken in Apple iPhone 12 mini iOS 14.1

Druk op Instellingen. Druk op Face ID en toegangscode. Druk op Configureer Face ID. Druk op Aan de slag en volg de aanwijzingen op het scherm om een Face ID aan te maken.
Is iPhone 12 Pro beter dan iPhone 12? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat het afhangt van individuele voorkeuren en behoeften. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan de iPhone 12 Pro vanwege het iets grotere formaat en het drievoudige camerasysteem aan de achterzijde, terwijl anderen de voorkeur geven aan de standaard iPhone 12 vanwege het compactere formaat en het lagere prijskaartje. Uiteindelijk komt het neer op persoonlijke voorkeur.

Is de iPhone 12 mini groter dan de iPhone 8?

De iPhone 12 mini is niet groter dan de iPhone 8. De iPhone 8 heeft een 4,7-inch display, terwijl de iPhone 12 mini een 5,4-inch display heeft.

Door Harli Rummerfield

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is een Apple iPhone 12 mini? :: Wat is er nieuw aan de iPhone 12 Pro Max?
Handige links