Huis > H > Hoe Kom Je Bij Begin Direct Iphone?

Hoe kom je bij begin direct iPhone?

1.Overzetten via Begin direct

  1. Zet je nieuwe iPhone aan en zorg dat jouw oude toestel iOS 11 of nieuwer heeft.
  2. Leg je oude en nieuwe toestel naast elkaar en zorg dat bluetooth op beide apparaten is ingeschakeld.
  3. Het scherm Begin direct verschijnt.
  4. Er verschijnt een soort blauwe bewegende wolk op het nieuwe apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn iphone opnieuw installeren?

Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' > 'Stel opnieuw in'. Kies een optie: WAARSCHUWING: Als je de optie 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, wordt alle inhoud verwijderd. Zie De iPhone wissen. Mensen vragen ook: hoe maak je een iphone helemaal leeg? Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik mijn telefoon over?

Er zijn een paar manieren om je telefoon over te zetten. Een manier is om een telefoon overdracht tool te gebruiken. Deze tool zal u helpen uw telefoongegevens van de ene telefoon naar de andere over te zetten. Een andere manier is om een telefoon back-up tool te gebruiken. Deze tool zal u helpen een back-up te maken van uw telefoongegevens en deze vervolgens te herstellen op uw nieuwe telefoon. Waarom duurt iPhone overzetten zo lang? Er zijn een paar redenen waarom de iPhone overdracht lang kan duren:
1. Als u veel gegevens overdraagt, zal het langer duren dan wanneer u een kleine hoeveelheid overdraagt.
2. De snelheid van uw internetverbinding kan ook van invloed zijn op de overdrachtstijd. Als je een langzame verbinding hebt, duurt het langer dan wanneer je een snelle verbinding hebt.
3. Het type gegevens dat u overdraagt, kan ook van invloed zijn op de overdrachtstijd. Als u grote bestanden overdraagt, duurt het langer dan wanneer u kleine bestanden overdraagt.
4. Tot slot kan de iPhone zelf de overdrachtstijd beïnvloeden. Als je iPhone oud en traag is, zal het langer duren om gegevens over te dragen dan wanneer je een nieuwere en snellere iPhone hebt.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe moet je de simkaart in een iPhone doen?

Zo plaats je een iPhone simkaart in 4 stappen

  1. Pak je iPhone en zoek het simkaartslot;
  2. Druk het puntje van de simkaart verwijdertool in het gaatje van de simkaartslot.
  3. Het simkaartslot springt uit de iPhone.
  4. Druk het slot met de simkaart terug in je iPhone en duw het even aan.
En nog een vraag, hoe kun je zien welke ios je hebt? Als u wilt weten welke softwareversie op uw apparaat is geïnstalleerd, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.

Wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?

Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Men kan zich ook afvragen: wat gebeurt er als je je telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen iphone? Als u uw iPhone in de fabriek reset, worden al uw gegevens en instellingen gewist. Dit omvat uw foto's, video's, muziek, app-gegevens, e-mails en teksten. Zodra uw iPhone is gereset, moet u hem als nieuw instellen om hem te kunnen gebruiken.

Hoe kan ik mijn iPhone deblokkeren?

Als u een iPhone hebt die is geblokkeerd, zijn er een paar manieren waarop u de blokkering kunt opheffen. Eén manier is om contact op te nemen met uw serviceprovider en hen te vragen de blokkering van uw iPhone op te heffen. Een andere manier is om een dienst van derden te gebruiken, zoals een deblokkeringsdienst. Er zijn veel deblokkeringsdiensten online beschikbaar, en de meeste zullen in staat zijn om je iPhone te deblokkeren.

Door Phalan Foree

Vergelijkbare artikelen

Is een batterij van een iPhone zelf makkelijk te vervangen? :: Hoe groot is de iPhone 5?
Handige links