Huis > W > Wat Kun Je Nog Met Een Iphone 4?

Wat kun je nog met een iPhone 4?

De iPhone eerste generatie draait op iOS 3.1.3 – alle iOS-updates die daarna verschenen kun je niet installeren. Je hebt in ieder geval toegang tot de Safari, Berichten, YouTube, Kaarten, Agenda, Mail, Contacten, Aandelen, Weer, Calculator, Notities, App Store, Muziek, Video's, Foto's en iTunes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waar kan ik mijn oude telefoon inleveren voor geld?

oudetelefoons

Oude telefoon verkopen voor geld

  • Envirophone.
  • Greenmobile.
  • GSM loket.
  • Rebuy.nl.
  • Recycle Michael.
En nog een vraag, is 256 gb genoeg? De meeste laptops met een SSD hebben 256 GB of 512 GB aan opslag. Dat is niet erg veel als je een grote foto- of filmverzameling hebt. Of het voor jou een nadeel is, hangt af van je gebruik.

Trouwens, hoeveel opslag heb je nodig?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over de specifieke behoeften van de persoon die de vraag stelt. In het algemeen hebben de meeste mensen echter tussen 1 en 4 terabyte (TB) aan opslagruimte nodig. Sommige mensen kunnen meer of minder nodig hebben, afhankelijk van de soorten bestanden die ze opslaan, hoe vaak ze die bestanden openen en hoeveel ruimte ze beschikbaar hebben op hun apparaten. Trouwens, hoeveel foto's op 64 gb iphone? Er zijn veel factoren die van invloed kunnen zijn op hoeveel foto's er op een 64 gb iPhone kunnen worden opgeslagen, waaronder de grootte en de kwaliteit van de foto's. Over het algemeen kun je echter verwachten dat je ongeveer 10.000 foto's op een 64 gb iPhone kunt opslaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

En nog een vraag, hoeveel opslag iphone 13 nodig?

iPhone-modelOPSLAGMATEN
iPhone XS64 GB / 256 GB / 512 GB
iPhone 1164GB / 128GB / 256GB / 512GB
iPhone 1264GB / 128GB / 256GB / 512GB
iPhone 13128 GB / 256 GB / 512 GB / 1 TB
Hoeveel GB nodig voor iPhone 13? 128 GB: iPhone 13 + iPhone 13 Pro

Hoewel 128GB de minst mogelijke opslag is, zullen de meeste mensen genoeg hebben aan deze opslagcapaciteit. Dat is helemaal zo als je een abonnement hebt op iCloud, zodat je bijvoorbeeld je foto's en video's niet lokaal opslaat. Zo blijft er genoeg ruimte over voor je apps en games.

Hoeveel foto's op 256 GB?

Dit betekent dat er met een capaciteit van 16 GB ongeveer 640 foto's gemaakt kunnen worden. Voor 64 GB zijn dit er ongeveer 2560 en voor 256 GB zijn dit er ongeveer 10.240. Waarom 256 GB? Er zijn een paar redenen waarom iemand een SSD van 256 GB zou kunnen kiezen boven een grotere of kleinere optie. Ten eerste is 256 GB een goed formaat voor de meeste gebruikers - het is groot genoeg om een behoorlijke hoeveelheid gegevens op te slaan, maar niet zo groot dat het buitensporig duur is. Ten tweede is 256 GB voor veel laptops een goede balans tussen prijs en capaciteit. Ten slotte is 256 GB een goed formaat voor een externe schijf - het is groot genoeg om veel gegevens op te slaan, maar niet zo groot dat het onhandelbaar is.

Is 64 GB genoeg voor smartphone?

Een smartphone van 64 GB zou voor de meeste gebruikers voldoende opslagruimte moeten hebben. Je kunt er ongeveer 10.000 nummers, 40.000 foto's en 80 apps op kwijt. Als u iemand bent die veel films of games downloadt, kunt u een telefoon met meer opslagruimte overwegen.

Door Fernand Cepin

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn iPad weer aan de praat? :: Hoeveel GB heeft een Iphone 4s?
Handige links