Huis > W > Wat Is Een Iphone 5S Nog Waard?

Wat is een iPhone 5S nog waard?

Verkoop je oude telefoon

Je (oude) telefoon is meer waar dan je denkt! Heb je nu nog een iPhone 5S, 5C, 5, 4S, 4 of 3GS, Samsung Galaxy, Nokia, HTC of Lg? Je telefoon is al snel 50, 80 of 120 euro waard! Een iPhone 5S met 16GB zelfs nog 192,12 euro of meer!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, wat is de iphone 5 waard?

De prijzen voor een iPhone 5 lopen bij telefooninkopers uiteen van 140 euro tot 142 euro. Misschien lijken deze bedragen aan de lage kant, maar via andere websites zult u veel minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel een vereiste dat uw iPhone 5 nog in goede staat is en werkt. Is mijn oude iPhone geld waard? Heb je thuis een iPhone of iPad die je niet meer gebruikt, dan is deze geld waard! Lever je oude toestel in en ontvang de waarde van je apparaat op je rekening . Geef de staat van je iPhone of iPad aan, laat je gegevens achter en stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Super eenvoudig!

Wat dit betreft, wat te doen met oude iphone 5?

Er zijn een paar opties voor wat te doen met een oude iPhone 5. Eén optie is om hem te bewaren als reservetelefoon voor het geval de primaire telefoon kapot gaat of verloren raakt. Een andere optie is om hem te verkopen aan een telefoonrecyclingbedrijf. Ten slotte kunnen sommige mensen ervoor kiezen om hun oude iPhone 5 te doneren aan een goed doel. Dienovereenkomstig, hoe lang kun je iphone 5s nog updaten? Volgens Apple kunt u uw iPhone 5s bijwerken naar de nieuwste iOS-software zolang deze verbinding kan maken met internet. Het bedrijf geeft echter niet aan hoe lang de ondersteuning voor de iPhone 5s zal duren.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat kost een nieuwe iPhone 5s?

ToestelKleurPrijs
zwart 16GB refurbishedzwart€ 60.00
zwart 16GB refurbishedzwart€ 60.00
zwart 16GB refurbishedzwart€ 67.00
goud 64GB refurbishedgoud€ 134.00
Dit in overweging nemend, wat krijg je voor een oude iphone? Ook kun je een oud toestel opgeven voor Apples recycleprogramma. Apple gaat na wat je smartphone of apparaat waard is. Vervolgens krijg je een waardebon toegestuurd en wordt het apparaat gerecycled. Je kan je oude iPhone ook inleveren in elke Apple Store in Nederland, waarna je direct een waardebon overhandigd krijgt.

Dit in overweging nemend, hoe oud is mijn iphone 5s?

Druk op 'Algemeen'. Ga naar 'Info'. Je ziet hier het serienummer. Voer het serienummer nu in op Chipmunk. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een oude iphone leeg? Er zijn een paar manieren om een oude iPhone te wissen:
1. U kunt naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Alle inhoud en instellingen wissen. Hierdoor wordt alles op uw iPhone gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld.
2. U kunt ook iTunes gebruiken om uw iPhone te herstellen. Sluit eerst je iPhone aan op je computer en open iTunes. Selecteer vervolgens je iPhone in de zijbalk van iTunes en klik op de knop "iPhone herstellen".
3. Als u alles op uw iPhone wilt wissen, maar uw huidige instellingen wilt behouden, kunt u naar Instellingen > Algemeen > Reset > Alle instellingen opnieuw instellen. Hierdoor worden de instellingen van uw iPhone opnieuw ingesteld, maar blijven uw gegevens intact.

Hoe weet ik zeker dat mijn iPhone leeg is?

Er zijn een paar manieren om ervoor te zorgen dat je iPhone leeg is. Eén manier is om door al je apps te gaan en alles te verwijderen wat je niet meer nodig hebt. Een andere manier is om naar de instellingen van je iPhone te gaan en de optie "Reset" te selecteren. Dit zal al je gegevens en instellingen van je iPhone wissen.

Door Eldrida

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn oude telefoon inleveren voor geld? :: Kan mijn telefoon niet ontgrendelen?
Handige links