Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Iphone Niet Wissen?

Waarom kan ik mijn iPhone niet wissen?

Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in. Kies de optie Wis alle inhoud en instellingen. Lukt het om de iPhone te wissen, dan is alles in orde. Krijg je een melding dat het Activeringsslot actief is, neem dan zo snel mogelijk contact op met de originele eigenaar om de iPhone uit de lijst te halen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen hoe weet ik zeker dat mijn iphone leeg is?

Wanneer je onderweg bent om je iPhone aan iemand anders te verkopen, kun je nog steeds een wisactie uitvoeren:

  1. Open de Instellingen-app op de iPhone.
  2. Ga naar Algemeen > Stel opnieuw in.
  3. Druk nu op Wis alle inhoud en instellingen en voer je pincode in.
  4. De iPhone zal hierna meteen volledig worden gewist.
Wat dit betreft, hoe verwijderen je apple id van iphone zonder wachtwoord? Zet je iPhone in de herstelmodus. Voor de meeste iOS-apparaten kunt u de startknop en de aan / uit-knop tegelijkertijd ingedrukt houden totdat het iTunes-pictogram verschijnt. Kies later "Herstellen" in het pop-upbericht. Nadat je hebt reset iPhone, uw Apple ID wordt ook verwijderd.

Hoe reset je een iPhone helemaal?

Om een iPhone volledig te resetten, moet je deze stappen volgen:
1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen.
2. Voer uw wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en bevestig dat u uw iPhone wilt wissen.
3. Zodra uw iPhone is gewist, start hij opnieuw op en kunt u hem als nieuw instellen. Hoe iPhone Hard reset? Als u uw iPhone opnieuw moet opstarten, volgt u deze stappen:
1. Houd de Slaap/Wektoets aan de bovenkant van uw iPhone ingedrukt.
2. Sleep de schuifknop om uw iPhone uit te schakelen.
3. Houd de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt totdat u het Apple-logo ziet.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kan iPhone niet terugzetten naar fabrieksinstellingen?

Zorg dat je iPhone, iPad of iPod touch voldoende (minstens 50 procent) is opgeladen; Ga naar 'Instellingen > Algemeen'; Scrol naar 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' en tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'; Bevestig je keuze en wacht tot de fabrieksinstellingen zijn hersteld. Dus, hoe zet ik mijn telefoon terug naar fabrieksinstellingen? Je Android-telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen

  1. Open het instellingenmenu en druk op 'Privacy'.
  2. Ga naar 'Back-up & herstel'.
  3. Druk op 'Fabrieksinstellingen herstellen'.

Is alles weg na fabrieksinstellingen?

Belangrijk: Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden alle gegevens op de telefoon gewist. Als je je gegevens wilt herstellen nadat je de telefoon hebt gereset, moet je beveiligingsinformatie opgeven. Door deze informatie op te geven laat je zien dat de reset is uitgevoerd door jou of iemand die jij vertrouwt. Dienovereenkomstig, wat gebeurd er als je je iphone wist? Als u uw iPhone wist, worden al uw gegevens en instellingen gewist. Dit omvat uw foto's, video's, contacten, agenda, notities en al het andere dat u op uw apparaat hebt opgeslagen. Zodra uw iPhone is gewist, moet u hem als nieuw instellen om hem te kunnen gebruiken.

Is mijn oude iPhone geld waard?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren, zoals het model iPhone, de staat van de telefoon en de huidige marktwaarde voor gebruikte iPhones. Over het algemeen zijn oudere iPhone-modellen minder waard dan nieuwere modellen, en iPhones in slechte staat zijn minder waard dan die in goede staat. Toch zijn er een aantal manieren om een oude iPhone voor geld te verkopen. Je kunt hem bijvoorbeeld verkopen aan een telefoonrecyclingbedrijf, een online telefoonopkoper of zelfs rechtstreeks aan een andere persoon. Om de meest nauwkeurige schatting van de waarde van je oude iPhone te krijgen, kun je het beste online lijsten bekijken of rechtstreeks contact opnemen met een telefoonopkoper.

Door Teryl Jeanmai

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen als iPhone heet wordt? :: Wat moet je doen als je telefoon in het water is gevallen?
Handige links