Huis > I > Is De Iphone 8 Net Zo Groot Als De 7?

Is de iPhone 8 net zo groot als de 7?

Deze telefoons hebben beide het klassieke iPhone-design met schermranden en een homeknop. Ook qua afmetingen zijn ze gelijk. Een groot verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 8 is dat de nieuwste een glazen achterkant heeft. Dit geeft de iPhone 8 een bijzonder strakke look.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoeveel krijg ik voor mijn oude iPhone?

Om de waarde van je iPhone of andere smartphone of mobiel te achterhalen kan je doorgaans altijd terecht op de website van partijen zoals Envirofone, GSM Loket, ZONZOO, Tech Returns en Recycle Michael. Is mijn oude iPhone geld waard? Heb je thuis een iPhone of iPad die je niet meer gebruikt, dan is deze geld waard! Lever je oude toestel in en ontvang de waarde van je apparaat op je rekening . Geef de staat van je iPhone of iPad aan, laat je gegevens achter en stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Super eenvoudig!

Waar kan ik mijn iPhone 6 verkopen?

Er zijn een aantal plaatsen waar u uw iPhone 6 kunt verkopen. Enkele veel voorkomende opties zijn online marktplaatsen zoals eBay of Craigslist, of telefoon recycling websites zoals Gazelle. Je kunt ook bij je lokale mobiele telefoonmaatschappij of winkel kijken of ze inruilprogramma's hebben waarmee je je iPhone 6 kunt verkopen in ruil voor korting op een nieuwe telefoon. Hoe duur is een nieuw scherm iPhone 6S? Een nieuw iPhone 6S scherm kost $199.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe groot is de iPhone 6 Plus?

Plus-size iPhone

Het formaat van de iPhone 6S is 138,3 x 67 x 7,1 millimeter. De 6S Plus daarentegen heeft een formaat van 158,2 x 77,9 x 7,3 millimeter.
Dus, wat kost een nieuw scherm voor iphone 8? De iPhone 8 scherm reparatie kost €99,90.

Dus, wat is de iphone s?

iPhone 3GS – De “S” staat voor snelheid omdat de iPhone 3GS zoveel sneller was dan zijn voorganger, de iPhone 3G. Je kunt ook vragen hoeveel weegt een iphone 6s? Apple publiceert het gewicht van zijn iPhones niet, dus er is geen definitief antwoord op deze vraag. Een snelle zoektocht op Google suggereert echter dat de iPhone 6s ongeveer 143 gram weegt.

Dus, hoe groot is de iphone se?

De iPhone SE is 4,87 inch (123,8 mm) hoog, 58,6 mm breed en 7,6 mm dik. Het gewicht is 5,22 ounce (148 gram).

Door Jdavie Lacombe

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je iPhone 6s resetten? :: Kan iPhone 6 plus iOS 13?
Handige links