Huis > H > Hoe Groot Is Scherm Iphone 6S Plus?

Hoe groot is scherm iPhone 6s plus?

Beeldschermen iPhone 6S (Plus)

De Plus-variant heeft een 5.5-inch beeldscherm met 401 ppi (pixels per inch). De kleinere 6S heeft een 4.7-inch beeldscherm met 326 ppi. Het beeldscherm van de 6S Plus is hierdoor scherper dan het 'standaard' model.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Welke iPhone is even groot als de 6s?

De iPhone 6S en de iPhone 8 hebben hetzelfde type en formaat beeldscherm: een 4.7 inch Retina LCD-display. De resolutie en het aantal pixels per inch is gelijk. Hierdoor heb je op beide beeldschermen dezelfde duidelijke weergave. Wel heeft de iPhone 8 iets wat de iPhone 6S niet heeft: True Tone. Kan een iPhone 6 scherm op een 6s? Waarschuwing: het iPhone 6s scherm past nĂ­et op andere iPhones. Zo is dit scherm bijvoorbeeld niet geschikt voor de iPhone 6 en andere iPhone modellen. Dit scherm past dus alleen op de iPhone 6s. Wanneer je twijfelt over welke iPhone je hebt, kun je het best even kijken op deze informatiepagina.

Dit in overweging nemend, is de iphone 6s groter dan de 6?

De iPhone 6s is fysiek groter dan de iPhone 6. De iPhone 6s is 0,28 inch dik, terwijl de iPhone 6 0,27 inch dik is. De iPhone 6s is ook 0,01 inch groter en 0,2 inch breder dan de iPhone 6. Wat is het verschil tussen een iPhone 6 en een iPhone 6 Plus? De iPhone 6 en 6 Plus werden tegelijkertijd uitgebracht en lijken erg op elkaar. Het grootste verschil tussen de twee is hun grootte; de iPhone 6 heeft een 4,7-inch display, terwijl de iPhone 6 Plus een 5,5-inch display heeft. De iPhone 6 Plus is ook iets zwaarder en heeft een camera met een hogere resolutie. Voor de rest hebben de twee toestellen dezelfde functies en mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welke iPhone wordt nog ondersteund?

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max (releasedatum: 20 september 2019) iPhone SE 2020 (releasedatum: ) iPhone 12 / 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max (releasedatum: 16 oktober 2020) iPhone 13 / 13 mini / 13 Pro / 13 Pro Max (releasedatum: 24 september 2021) Welke iPhone heeft een groot scherm? De Apple iPhone 11 Pro Max doet zijn naam eer aan, want het is de iPhone met het grootste scherm tot nu toe.

Dit in overweging nemend, is de iphone 6s net zo groot als de 7?

De iPhone 6S is voorzien van een niet-verwijderbare 1715 mAh accu. Alhoewel de iPhone 7 even groot is en 5 gram minder weegt, is de accu met 1960 mAh iets groter. In combinatie met de energiezuinigere processor moet de iPhone 7 daarom 2 uur langer meegaan dan zijn voorganger, zo zegt Apple. Dienovereenkomstig, is de iphone 8 net zo groot als de 7? Nee, de iPhone 8 is niet even groot als de iPhone 7. De iPhone 8 is iets groter, met een 4,7-inch display vergeleken met het 4,6-inch display van de iPhone 7. De iPhone 8 is ook iets zwaarder, met een gewicht van 148 gram ten opzichte van de 138 gram van de iPhone 7.

Dit in overweging nemend, wat kost een nieuw scherm iphone 6s?

Aangenomen dat u vraagt naar de kosten van een iPhone 6s scherm:
Een nieuw scherm voor een iPhone 6s kost tussen $70 en $140, afhankelijk van de kwaliteit van het scherm.

Door Suilmann Sinkler

Vergelijkbare artikelen

Welke iPhones hebben dezelfde maat? :: Hoeveel inch is de iPhone 6 Plus?
Handige links