Huis > H > Hoe Gestolen Iphone Blokkeren?

Hoe gestolen iPhone blokkeren?

De Verloren-modus aanzetten of een apparaat vergrendelen

  1. Klik op 'Alle apparaten' in Zoek mijn iPhone op iCloud.com en selecteer het apparaat dat je in de Verloren-modus wilt zetten of wilt vergrendelen.
  2. Klik op 'Verloren-modus' of 'Vergrendel'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Dit in overweging nemend, kan je je apple id veranderen?

Uw Apple ID wijzigen in een ander e-mailadres

Ga naar appleid.apple.com en log in. Kies Apple ID onder 'Log in en beveiliging'. Geef het e-mailadres op dat u als Apple ID wilt gebruiken. Kies 'Wijzig Apple ID'.
Wat gebeurt er als je uitlogt bij Apple ID? Voordat je je Mac verkoopt of weggeeft, moet je bij je Apple ID uitloggen op die Mac. Als je dat doet, worden de documenten en gegevens die in iCloud zijn bewaard van je Mac verwijderd.

Dus, hoe doe je een harde reset?

Een harde reset is een fabrieksreset die het apparaat terugbrengt naar zijn oorspronkelijke, uit de doos afkomstige staat. Dit kan handig zijn als het apparaat niet reageert, bevroren is, of als u gewoon helemaal opnieuw wilt beginnen. Om een harde reset uit te voeren, zorgt u er eerst voor dat het toestel is uitgeschakeld. Houd vervolgens de aan/uit-knop en de volumeknop 10 seconden lang ingedrukt, of totdat het toestel weer aangaat. Het toestel wordt dan gereset en opnieuw opgestart. Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je een harde reset doet? Als u een harde reset uitvoert, wordt uw toestel teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Dit zal al uw gegevens en instellingen wissen, en het zal niet hersteld kunnen worden.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, hoe telefoon leegmaken voor verkoop?

Je Android-telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen

Elke Android-smartphone werkt anders, maar het wissen van je Android-telefoon werkt meestal als volgt: Open het instellingenmenu en druk op 'Privacy'. Ga naar 'Back-up & herstel'. Druk op 'Fabrieksinstellingen herstellen'.
Vervolgens, hoe zet ik mijn telefoon terug naar fabrieksinstellingen? Ga naar 'Instellingen > SD-kaart en telefoongeheugen' en tik vervolgens op 'Fabrieksgegevens herstellen'. Ga naar 'Instellingen > Geavanceerde opties > Back-up en herstel'. Tik vervolgens op 'Fabrieksinstellingen herstellen'.

Wat is herstelmodus iPhone?

Bij herstelmodus zal Finder of iTunes automatisch je iDevice herstellen naar fabrieksinstellingen met de recentste versie iOS/iPadOS. Dit gebruik je vooral bij problemen om je iDevice te herstellen. Daarvan, wat als je niet op automatisch slot kan klikken? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u de automatische vergrendelingsfunctie op uw apparaat niet kunt aanklikken. Een mogelijkheid is dat de functie is uitgeschakeld in de instellingen. Een andere mogelijkheid is dat uw apparaat de functie automatische vergrendeling niet beschikbaar heeft. Tot slot is het ook mogelijk dat de automatische vergrendeling niet goed werkt op je toestel.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik mijn iphone niet activeren?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw iPhone niet kunt activeren. De eerste mogelijkheid is dat er een probleem is met het netwerk van uw provider. Als u uw iPhone probeert te activeren bij een nieuwe provider, is het mogelijk dat de activeringsservers down zijn of technische problemen ondervinden. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met je iPhone zelf. Als u een gebruikte iPhone probeert te activeren, is het mogelijk dat de vorige eigenaar het toestel niet correct heeft gedeactiveerd voordat hij het aan u verkocht. Ten slotte is het ook mogelijk dat je gewoon de verkeerde activeringscode hebt ingevoerd toen je daarom werd gevraagd. Als u zeker weet dat u de juiste code invoert, moet u contact opnemen met uw provider of Apple voor verdere hulp.

Door Ossie

Vergelijkbare artikelen

Kan app niet meer vinden op iPhone? :: Wat moet je doen als je thuisknop niet doet?
Handige links