Huis > K > Kun Je De Batterij Van Een Iphone Vervangen?

Kun je de batterij van een iPhone vervangen?

iPhone batterij vervangen via Apple

Is de iPhone accu binnen een jaar na aankoop al defect, dan kom je normaliter in aanmerking voor een gratis nieuwe. Is de garantie verlopen, dan zul je een nieuwe moeten aanschaffen via Apple. Deze service kost je 75 euro voor een nieuwe iPhone batterij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe lang gaat een nieuwe iPhone batterij mee?

Apple belooft dat een iPhone-accu na 500 laadcycli nog ongeveer 80% van de oorspronkelijke capaciteit heeft. Omdat je niet elke dag de iPhone-batterij volledig zult laten leeglopen en weer opladen, zul je na ongeveer twee jaar intensief gebruik de eerste slijtage gaan merken. Dienovereenkomstig, wat is een slechte batterijconditie? Batterijconditie verslechterd

Als de batterijconditie aanzienlijk is verslechterd, wordt het volgende bericht ook weergegeven: De conditie van je batterij is aanzienlijk verminderd. Een erkende Apple serviceprovider kan de batterij vervangen om volledige prestaties en capaciteit te herstellen.

Wat is een goede Batterijconditie iPhone?

Een iPhone met een "goede" batterijconditie is een iPhone die:
- een sterke batterijduur heeft;
- gedurende lange tijd een lading kan vasthouden;
- snel kan worden opgeladen;
- niet oververhit raakt;
- geen overmatig batterijverbruik ondervindt. Hoe weet je of de batterij van je iPhone kapot is? Er zijn een paar manieren om te zien of de batterij van uw iPhone kapot is. Eén manier is om de batterijpercentage-indicator in de rechterbovenhoek van het scherm te controleren. Als het percentage niet wordt bijgewerkt of op een bepaald percentage blijft steken, kan dat een indicatie zijn dat de batterij kapot is. Een andere manier om dit te zien is als je iPhone onverwachts afsluit, zelfs als de batterij een hoog percentage heeft. Als dit gebeurt, is het een goed idee om je iPhone naar een erkende Apple-serviceprovider te brengen om de batterij te laten controleren.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat kost een iPhone 11 batterij?

iPhone-modelBinnen garantieBuiten garantie
iPhone 11 Pro€ 0€ 75
iPhone 11€ 0€ 75
iPhone XS Max€ 0€ 75
iPhone XS€ 0€ 75
Wat moet je doen als je batterij snel leeg gaat? Schakel meldingen uit, bijvoorbeeld van WhatsApp-groepsgesprekken. Bij elke melding gaat het scherm aan, en dat kost energie. Gebruik een adblocker en vermijd apps met reclame. Schakel Batterijbesparing (Android), Spaarstand (Samsung), of Energiebesparingsmodus (iPhone) in.

Men kan zich ook afvragen: hoe snel gaat batterij iphone achteruit?

Een iPhone-accu gaat na iedere oplaadcyclus achteruit. Één cyclus is het eenmalig opladen van 0 naar 100 procent. Hang jij je iPhone al aan de lader als deze nog 20 procent batterijlading over heeft? Dan duurt het iets langer dan één keer opladen voordat je accu een volledige cyclus ondergaat. Welke iPhone batterij gaat het langst mee? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, zoals hoe de telefoon wordt gebruikt, het type geïnstalleerde apps en de leeftijd van de telefoon. Over het algemeen hebben de iPhone 6s Plus en de iPhone 7 Plus echter de langste batterijduur van alle iPhone-modellen.

Hoe lang gaat batterij iPhone 13 mee?

Volgens Apple gaat de batterij van de iPhone 13 tot 20 uur mee bij gebruik voor gesprekken, surfen op internet en het afspelen van video. Bij gebruik voor het afspelen van audio gaat de batterij van de iPhone 13 tot 80 uur mee.

Door Janina

Vergelijkbare artikelen

Kan ik batterij iPhone vervangen? :: Wat is de levensduur van een iPhone?
Handige links