Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Iphone Is Geblokkeerd?

Wat moet je doen als je iPhone is geblokkeerd?

Als je iPhone geblokkeerd is, kun je niets anders doen dan de gegevens op het toestel wissen. Dat kun je doen via Finder, iTunes, Zoek mijn iPhone of via de herstelmodus. Daarna kun je jouw data en instellingen weer terugzetten op het apparaat. Tenminste, als je een back-up hebt gemaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe herstel je je iPhone via iTunes?

De fabrieksinstellingen van je iPhone, iPad of iPod touch herstellen in iTunes op de pc

  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op de knop 'Herstellen' en volg de aanwijzingen op het scherm.
Daarvan, wat moet je doen als je telefoon geblokkeerd is met itunes? Als je je telefoon al met iTunes hebt gesynchroniseerd, kan je dit programma ook gebruiken om je iPhone te ontgrendelen. Sluit hem aan op je computer met een USB-kabel en start iTunes. Klik op het icoontje op je iPhone en kies 'iPhone herstellen'.

Hoe kom je in een iPhone zonder wachtwoord?

Er zijn een paar manieren om in een iPhone te komen zonder wachtwoord. Een manier is om een passcode bypass tool te gebruiken, die online te vinden is. Een andere manier is om een jailbreak-tool te gebruiken, die ook online te vinden is. Tot slot kunt u een herstelmodus gebruiken om het wachtwoord te omzeilen. Dit in overweging nemend, hoe geef je een iphone een harde reset? Er zijn twee manieren om je iPhone te resetten: een zachte reset en een harde reset.
Een zachte reset zet je iPhone gewoon uit en weer aan. Dit kan handig zijn als uw iPhone bevroren is of niet meer reageert. Voor een zachte reset houdt u de Slaap/Wektoets (aan de bovenkant van uw iPhone) ingedrukt tot de schuifknop "uitschakelen" verschijnt. Schuif de schuifknop naar rechts om uw iPhone uit te schakelen. Zodra uw iPhone is uitgeschakeld, houdt u de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt, wat aangeeft dat uw iPhone weer is ingeschakeld.
Een harde reset is een meer drastische maatregel en wist alle gegevens van je iPhone, inclusief alle foto's, video's, contacten, apps, enz. die je erop hebt opgeslagen. Om een harde reset uit te voeren, houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt, totdat het Apple-logo verschijnt.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoelang kan je iPhone geblokkeerd zijn?

Toetst iemand zes keer de verkeerde code in, dan wordt het iOS-apparaat één minuut vergrendeld – alleen het alarmnummer kan nog gebeld worden. Is de zevende poging weer fout, dan duurt de blokkering vijf minuten. Na de achtste fout is de wachttijd een kwartier, na de negende een uur. Hoe lang duurt herstellen iPhone via iTunes? De Herstelmodus

Laat de volumeknop los wanneer je het iTunes logo ziet verschijnen op je iPhone en klik in iTunes op 'Herstel' in het pop-up venster. iTunes gaat nu eerst de laatste iOS downloaden. Dit duurt afhankelijk van je internet snelheid ongeveer 5 á 15 minuten.

Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?

Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Wat gebeurt er met iPhone herstellen? Een iPhone herstellen betekent uw iPhone terugzetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Hierdoor worden alle gegevens op uw iPhone gewist, inclusief uw contacten, foto's, tekstberichten en alle apps die u hebt gedownload. Als u een iCloud-back-up hebt, kunt u uw iPhone vanaf die back-up herstellen nadat het herstel is voltooid.

Hoe verbind ik mijn telefoon met iTunes?

Er zijn een paar verschillende manieren om uw telefoon met iTunes te verbinden. De meest gebruikelijke manier is om je telefoon met een USB-kabel op je computer aan te sluiten. Zodra u uw telefoon op uw computer hebt aangesloten, opent u iTunes en selecteert u uw telefoon in de lijst met apparaten. Klik op het tabblad "Overzicht" en vervolgens op de knop "Synchroniseren". Hierdoor wordt uw telefoon met iTunes gesynchroniseerd en wordt alle nieuwe inhoud naar uw telefoon overgebracht.

Door Fuller

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn gsm deblokkeren? :: Hoe moet je een PS4 controller opladen?
Handige links