Huis > H > Hoe Kan Je Een Geblokkeerde Iphone Deblokkeren?

Hoe kan je een geblokkeerde iPhone deblokkeren?

Zo gaat dat:

  1. Sluit je geblokkeerde iPhone met een kabeltje aan op je computer.
  2. Open iTunes (voor Windows) of de Finder (voor Mac).
  3. Druk op de naam van je telefoon.
  4. Ga naar 'Overzicht' of 'Algemeen'.
  5. Is de reservekopie gemaakt?
  6. Druk op 'Herstel iPhone'.
  7. Je moet nu inloggen met je Apple ID.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet je een iPhone in herstelmodus?

iPhone 6s of ouder, inclusief iPhone SE (1e generatie), en iPod touch (6e generatie) of ouder: houd de thuisknop en de bovenste knop (of zijknop) tegelijk ingedrukt. Blijf ze ingedrukt houden tot u het scherm van de herstelmodus ziet. Wat moet je doen als je telefoon is geblokkeerd? Simkaart geblokkeerd: zo deblokkeer je hem. Als je simkaart is geblokkeerd, vraagt je smartphone om een pukcode. Vaak kun je de pukcode vinden in het pakketje waar je simkaart destijds ook in zat. Je hoeft dit pakketje overigens niet per se te bewaren.

Wat moet je doen als je iPhone blokkeert?

Als je iPhone vastloopt, moet je proberen hem opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen hem te resetten. Om dit te doen, houdt u de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat het scherm leeg is. Als het eenmaal uit is, zet je het weer aan door de aan/uit-knop ingedrukt te houden. Als geen van beide werkt, moet u uw iPhone herstellen vanaf een back-up. En nog een vraag, hoe kun je een iphone resetten zonder apple id? Er is geen manier om een iPhone te resetten zonder Apple ID. Als u uw Apple ID bent vergeten, kunt u naar de website van Apple gaan om deze opnieuw in te stellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Vervolgens, hoelang kan je iphone geblokkeerd zijn?

Toetst iemand zes keer de verkeerde code in, dan wordt het iOS-apparaat één minuut vergrendeld – alleen het alarmnummer kan nog gebeld worden. Is de zevende poging weer fout, dan duurt de blokkering vijf minuten. Na de achtste fout is de wachttijd een kwartier, na de negende een uur. Vervolgens, hoe geef je een iphone een harde reset? druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt.

Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je telefoon geblokkeerd is met itunes?

Als je je telefoon al met iTunes hebt gesynchroniseerd, kan je dit programma ook gebruiken om je iPhone te ontgrendelen. Sluit hem aan op je computer met een USB-kabel en start iTunes. Klik op het icoontje op je iPhone en kies 'iPhone herstellen'. Hoe zet je je iPad in herstelmodus? De herstelmodus is een manier om uw iPad op te starten als deze niet reageert. Volg deze stappen om uw iPad in de herstelmodus te zetten:
1. Houd de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt.
2. Blijf beide knoppen ingedrukt houden totdat het scherm leeg is en het Apple-logo verschijnt.
3. 3. Als het Apple-logo verschijnt, laat u beide knoppen los.
4. Houd de Slaap/Wektoets ingedrukt totdat het scherm van de herstelmodus verschijnt.
5. Gebruik de iTunes-applicatie op uw computer om uw iPad te herstellen.

Dienovereenkomstig, hoe lang duurt de iphone herstelmodus?

Herstelmodus is een speciale modus waarin u uw iPhone kunt zetten om de firmware te herstellen. Dit proces kan even duren, afhankelijk van de grootte van de firmware en de snelheid van uw computer. Het proces kan ook worden onderbroken als u uw iPhone loskoppelt van uw computer.

Door Antonio

Vergelijkbare artikelen

Waar staat deze emoji voor 😮 💨? :: Hoe kan ik mijn gsm deblokkeren?
Handige links