Huis > H > Hoe Stuur Ik Een Foto Mee Als Bijlage?

Hoe stuur ik een foto mee als bijlage?

Je kunt de optie 'Deel' gebruiken in de app Foto's om een e-mail te versturen met de gewenste foto's als bijlage. Ga naar het album dat de foto's bevat die je wilt toevoegen als bijlage. Je kunt maximaal vijf afbeeldingen toevoegen. Tik op 'Selecteer' om meerdere foto's te kunnen selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom kan ik geen foto's versturen met mijn iPhone?

Data instellingen

Kies nu Data- en opslaggebruik. Tik nu op Foto's en kies wanneer WhatsApp deze mag versturen/downloaden, met name Wifi, Wifi en mobiel netwerk of Nooit. Het versturen en ontvangen van Audio, Video en Documenten kun jij ook op dezelfde manier regelen.
Hoe foto bijvoegen Bij mail? Een afbeelding invoegen in de tekst van een e-mailbericht

Plaats de cursor waar u de afbeelding in uw bericht wilt opnemen. Selecteer op het lint de opties Invoegen > Afbeeldingen. Zoek op uw computer of onlinebestandslocaties de afbeelding die u wilt invoegen. Selecteer de afbeelding en selecteer vervolgens Invoegen.

Hoe verstuur ik een bijlage met mijn iPhone?

Om een bijlage met uw iPhone te verzenden, moet u de app openen van waaruit u de bijlage wilt verzenden en vervolgens het pictogram van de bijlage vinden. Zodra u het pictogram van de bijlage hebt gevonden, moet u erop tikken en vervolgens het bestand selecteren dat u wilt bijvoegen. Tot slot moet u op de knop Verzenden tikken. Hoe kan ik een bijlage meesturen? Bijlagen kunnen op verschillende manieren aan berichten worden toegevoegd, afhankelijk van de e-maildienst die u gebruikt en de grootte van de bijlage.
Voor kleine bijlagen kunt u bij de meeste e-maildiensten het bestand gewoon in het bericht slepen. De bijlage verschijnt dan als link in het bericht.
Voor grotere bijlagen moet u wellicht de bijlage-functie van de e-maildienst gebruiken. Dit houdt meestal in dat u in het berichtvenster op de knop "Bijvoegen" of "Invoegen" moet klikken, waardoor een bestandsbrowser wordt geopend. Selecteer het bestand dat u wilt bijvoegen en klik op "Openen" om het aan het bericht toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe foto als jpg bijlage versturen iPhone?

Foto's versturen via Mail

  1. Ga naar de Camerarol in de Foto's-app.
  2. Selecteer de foto('s) die je wilt delen.
  3. Open het deelmenu en kies E-mail.
  4. Er wordt nu een nieuw mailtje gemaakt met daarin de foto('s).
  5. Druk op de verzendknop.
  6. Er verschijnt nu een pop-up waarin je het formaat van de foto's kunt kiezen.
Waarom kan ik geen mms versturen? Zorg ervoor dat uw provider sms-, mms- of rcs-berichten ondersteunt. Controleer uw abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te verzenden/ontvangen. Controleer of u ontvangst heeft. Controleer of u de vliegtuigmodus heeft ingeschakeld.

Kan geen foto's versturen via iMessage?

Hiervoor kunnen een aantal oorzaken zijn:

  1. De persoon aan wie u het bericht hebt gestuurd, heeft geen Apple apparaat.
  2. iMessage is uitgeschakeld op uw apparaat of dat van de ontvanger.
  3. iMessage is tijdelijk niet beschikbaar op uw apparaat of dat van de ontvanger.
Kan geen foto's versturen via mail? Er zijn een paar redenen waarom u geen afbeeldingen via e-mail kunt versturen. Eén mogelijkheid is dat de bestandsgrootte van de afbeelding te groot is voor de limiet voor bijlagen van uw e-mailservice. Een andere mogelijkheid is dat uw e-mailservice het bestandstype van de afbeelding die u probeert te versturen niet ondersteunt. Om de bestandsgrootte van uw afbeelding te controleren, opent u het bestand in de eigen fotoweergavesoftware van uw computer en kijkt u naar de bestandsinformatie. Als de bestandsgrootte te groot is, probeer dan de afbeelding te comprimeren met een fotobewerkingsprogramma zoals Photoshop of GIMP. Zodra de bestandsgrootte onder de limiet voor bijlagen van uw e-mailservice ligt, probeert u de afbeelding opnieuw te verzenden. Als je nog steeds problemen hebt, controleer dan bij je e-mailservice of zij het bestandstype van de afbeelding die je probeert te versturen ondersteunen.

Dus, hoe een bijlage toevoegen?

Om een bijlage toe te voegen, klikt u op de knop "Bijvoegen" in het venster Berichten opstellen. Dit opent een nieuw venster waarin u op uw computer kunt zoeken naar het bestand dat u wilt bijvoegen. Zodra je het bestand hebt gevonden, klik je op "Openen" en wordt het toegevoegd aan het bericht.

Door Yand

Vergelijkbare artikelen

Kan je een code zetten op je verborgen fotos? :: Kan geen foto's importeren van iPhone?
Handige links