Huis > K > Kan Geen Foto's Importeren Van Iphone?

Kan geen foto's importeren van iPhone?

Verbind de telefoon met je computer. Als de app automatisch start, klik dan Annuleren en sluit de Foto app. Open Windows Verkenner, klik in de linker kolom met je rechter muisknop op je telefoon en selecteer Foto's en video's importeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, hoe foto's van iphone op pc zetten zonder itunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten. Hoe importeer ik foto's van mijn camera? Foto's op de computer zetten met Windows Verkenner

  1. Geheugenkaartje verbinden aan de computer.
  2. Klik op het venster dat verschijnt.
  3. Map en bestanden weergeven in Verkenner.
  4. Foto's selecteren.
  5. Geselecteerde foto's kopieëren.
  6. Naar de nieuwe opslaglocatie.
  7. Nieuwe map aanmaken.
  8. Foto's plakken in de nieuwe map.

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar pc?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom dit gebeurt. Een mogelijkheid is dat de iPhone niet wordt herkend door de computer. Dit kan gebeuren als de USB-kabel niet goed is aangesloten, of als er een probleem is met de USB-poort van de iPhone. Een andere mogelijkheid is dat de foto's niet goed worden gesynchroniseerd met de computer. Dit kan gebeuren als de synchronisatie-instellingen niet correct zijn geconfigureerd, of als de foto's zijn opgeslagen op een locatie die niet wordt gesynchroniseerd. Ten slotte is het ook mogelijk dat er bestanden op de iPhone staan die corrupt zijn of niet compatibel met de computer. Dit kan gebeuren als de bestanden zijn gedownload van een onbetrouwbare bron, of als ze beschadigd zijn. Men kan zich ook afvragen: hoe fotos van iphone naar pc windows 10? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's van een iPhone over te zetten naar een pc met Windows 10. Een manier is om de iPhone met een USB-kabel op de pc aan te sluiten en vervolgens de app Foto's op de pc te openen. De foto's zouden dan in de app moeten verschijnen en je kunt selecteren welke je wilt overzetten.
Een andere manier is om de iCloud-dienst te gebruiken. U kunt iCloud op uw iPhone instellen en vervolgens de functie Fotostream inschakelen. Dit zal alle nieuwe foto's uploaden naar iCloud en u kunt ze vervolgens openen op uw pc door naar de iCloud-website te gaan en u aan te melden.
U kunt ook software van derden gebruiken om foto's van uw iPhone naar uw pc over te brengen. Er zijn een aantal verschillende opties beschikbaar en u kunt er veel vinden door te zoeken naar "iphone transfer" in uw favoriete zoekmachine.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan geen fotos overzetten naar pc?

Sluit eerst uw telefoon aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgebracht.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een verbonden apparaat en volg de instructies.
En nog een vraag, hoe haal je foto's van je iphone? Open Foto's. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' op 'Alle foto's' en tik vervolgens op 'Selecteer'. Tik op meerdere foto's of schuif met uw vinger over verschillende foto's als u er meer dan één wilt selecteren. Tik op de knop 'Prullenmand' en bevestig vervolgens uw keuze om de items te verwijderen.

Daarvan, hoe selecteer je alle foto's op iphone?

Meerdere foto's selecteren en verwijderen op iPhone of iPad

Plaats je vinger op een foto startend in een reeks die je wil selecteren, vervolgens veeg je jouw vinger over alle foto's die je wil selecteren. Meerdere rijen is mogelijk, verplaats je vinger dan gewoon omhoog of omlaag.
Dit in overweging nemend, hoe zet ik foto's van mijn gsm op de computer? Om foto's van uw mobiele telefoon naar uw computer over te brengen, moet u uw telefoon via een USB-kabel op uw computer aansluiten. Zodra uw telefoon is aangesloten, wordt u meestal op uw telefoon gevraagd om een "modus" voor de verbinding te selecteren. Een van de modi is "bestandsoverdracht" of "gegevensoverdracht". Als u deze modus selecteert, krijgt u toegang tot de bestanden op uw telefoon, die u vervolgens naar uw computer kunt kopiëren.

Hoe kan ik mijn iPhone koppelen aan mijn laptop?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw iPhone aan uw laptop kunt koppelen. Eén manier is om de Apple Migratie Assistent te gebruiken. Dit is een hulpmiddel dat is ingebouwd in Mac OS X en dat u kan helpen bij het overzetten van gegevens van uw oude computer naar uw nieuwe Mac. Hieronder vallen uw contacten, agenda, e-mail, documenten, foto's en muziek. Om de migratie-assistent te gebruiken, sluit u uw iPhone met een USB-kabel aan op uw nieuwe Mac. Vervolgens opent u de migratie-assistent op uw Mac (te vinden in de map Programma's > Hulpprogramma's). Volg de aanwijzingen om uw gegevens over te dragen.
Een andere manier om uw iPhone aan uw laptop te koppelen is door iCloud te gebruiken. iCloud is een cloudopslagdienst van Apple die uw gegevens op al uw apparaten kan synchroniseren. Om iCloud in te stellen, open je de Instellingen-app op je iPhone en tik je op het tabblad iCloud. Schakel de iCloud-functies in die u wilt gebruiken. Open vervolgens op uw Mac de Systeemvoorkeuren en klik op het iCloud-pictogram. Voer uw iCloud-gegevens in en schakel de iCloud-functies in die u wilt gebruiken.
U kunt ook iTunes gebruiken om uw gegevens tussen uw iPhone en uw laptop te synchroniseren. Sluit hiervoor uw iPhone met een USB-kabel aan op uw laptop. Open iTunes en selecteer je iPhone in het menu Apparaten. Klik vervolgens op het tabblad Overzicht en selecteer de opties die u wilt synchroniseren. U kunt uw contacten, agenda, e-mail, documenten, foto's en muziek synchroniseren.

Door Tallula

Vergelijkbare artikelen

Hoe stuur ik een foto mee als bijlage? :: Hoe voeg je een tabblad toe aan favorieten?
Handige links