Huis > H > Hoe Zet Ik Fotostream Uit Op Iphone?

Hoe zet ik Fotostream uit op iPhone?

Uw Fotostream-foto's blijven op uw iOS-apparaat verschijnen totdat de foto's uit iCloud worden verwijderd, tenzij u Fotostream uitschakelt op het apparaat. Kies 'iPhoto' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Fotostream'. Schakel 'Schakel Fotostream in' uit en klik vervolgens op 'Schakel uit'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Je kunt ook vragen hoe werkt mijn fotostream?

Met iCloud-foto's en Mijn fotostream* worden uw foto's automatisch geüpload zodat u ze zowel thuis als onderweg kunt bekijken. iCloud-foto's uploadt ook uw video's en houdt bovendien al uw bewerkingen up-to-date. U kunt uw collectie op deze apparaten openen wanneer u inlogt bij iCloud met uw Apple ID. Kan ik mijn Fotostream verwijderen? Op een iPhone, iPad of iPod touch

Tik op 'Selecteer'. Tik op een of meer foto's. U ziet een vinkje bij de geselecteerde foto's. Tik op de knop 'Prullenmand' .

Waarom niet alle foto's in iCloud?

Er zijn een aantal redenen waarom foto's niet in iCloud verschijnen. Een mogelijkheid is dat de gebruiker iCloud Photo Library niet heeft ingeschakeld op zijn apparaat. Een andere mogelijkheid is dat de gebruiker zich niet heeft aangemeld bij zijn iCloud-account op zijn apparaat. Een andere mogelijkheid is dat de gebruiker de instelling "Opslag optimaliseren" niet heeft ingeschakeld op zijn apparaat, waardoor ruimte op het apparaat wordt bespaard door foto's en video's in volledige resolutie in iCloud te bewaren en kopieën in lagere resolutie op het apparaat. Ten slotte is het ook mogelijk dat het iCloud-account van de gebruiker niet genoeg opslagruimte heeft om al zijn foto's en video's te bewaren. Hoe synchroniseer ik mijn iPhone foto's? Om uw iPhone-foto's te synchroniseren, moet u uw iPhone op uw computer aansluiten en iTunes openen. Zodra iTunes is geopend, klikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. Klik hier op het tabblad "Foto's" en vink vervolgens het vakje "Foto's synchroniseren" aan. U kunt er ook voor kiezen uw hele fotobibliotheek te synchroniseren, of alleen geselecteerde albums. Zodra u uw keuzes hebt gemaakt, klikt u op de knop "Toepassen" of "Synchroniseren" in de rechterbenedenhoek van het iTunes-venster.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe synchronisatie tussen iPhone en iPad stoppen?

Dat is geen probleem. Dit is heel eenvoudig in te stellen bij de App instellingen. Die bereik je via icloud->Documenten/gegevens. Schuif de knop Documenten/gegevens uit en je iPhone/iPad zal niet meer synchroniseren. Hoe haal je foto's terug uit iCloud? Ga naar Instellingen op iCloud.com en klik op 'Herstel bestanden' (in het gedeelte 'Geavanceerd'). Selecteer elk bestand dat je wilt herstellen of kies 'Selecteer alles'. Klik op 'Herstellen'.

Vervolgens, waarom kan ik geen foto's verwijderen van iphone?

Zolang het apparaat is gekoppeld aan een iCloud-account waarop fotobeheer is ingeschakeld, kunt u geen bestanden verwijderen, tenzij u dit op het apparaat doet. En nog een vraag, waarom slaat iphone fotos dubbel op? Er zijn een paar mogelijke verklaringen waarom uw iPhone foto's tweemaal opslaat. Een mogelijkheid is dat uw iPhone zowel een hoge resolutie versie van de foto als een lagere resolutie versie van de foto opslaat. Dit wordt gedaan zodat u een hoogwaardige versie van de foto hebt om af te drukken of te delen, en een versie van lagere kwaliteit van de foto voor opslag op uw apparaat. Een andere mogelijkheid is dat je iCloud Photo Library hebt ingeschakeld, waardoor elke foto die je maakt wordt opgeslagen in je iCloud-account. Als u iCloud Photo Library hebt ingeschakeld, kunt u de dubbele foto's van uw apparaat verwijderen (ervan uitgaande dat u ze niet ook in iCloud wilt bewaren).

Men kan zich ook afvragen: waarom niet alle foto's iphone zichtbaar op pc?

De reden dat niet alle foto's van uw iPhone zichtbaar zijn op uw pc is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat u de iCloud-fotobibliotheek niet hebt ingeschakeld op uw iPhone. Als deze functie is ingeschakeld, worden alle foto's en video's op uw iPhone geüpload naar uw iCloud-account en zijn ze vervolgens toegankelijk vanaf elk apparaat dat is aangemeld bij uw iCloud-account. Om de iCloud-fotobibliotheek op uw iPhone in te schakelen, gaat u naar Instellingen > iCloud > Foto's en schakelt u de optie iCloud-fotobibliotheek in.

Door Stephine

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen iPhoto en foto's? :: Kan je een code zetten op je verborgen fotos?
Handige links