Huis > K > Kan Je Een Gestolen Iphone Gebruiken?

Kan je een gestolen iPhone gebruiken?

U hebt een hulpprogramma van derden nodig, zoals iPhone Data Recovery. Hiermee kun je gestolen iPhone-gegevens (foto's, contacten, berichten, app-gegevens, enz.) Bekijken en herstellen vanuit iTunes en iCloud-back-up op Windows en Mac in eenvoudige klikken, zelfs als je iPhone is beschadigd. Toegang tot iCloud-back-up.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, is een iphone altijd te traceren?

Maar wat als een apparaat uit staat? Vanaf iOS 15 kun je een zoekgeraakte iPhone terugvinden in de Zoek mijn-app, ook als het toestel is uitgeschakeld of de batterij leeg is. Dit werkt alleen met nieuwere modellen. “Vind je apparaten met het Zoek mijn-netwerk, zelfs als ze zijn uitgeschakeld”, zegt Apple. Hoe kan je een iPhone traceren? Je apparaat lokaliseren

Klik op 'Alle apparaten' in Zoek mijn iPhone op iCloud.com. Selecteer het apparaat dat je wilt vinden. De naam van het apparaat verschijnt in het midden van de knoppenbalk. Als de locatie van het apparaat kan worden vastgesteld: het wordt op de kaart weergegeven zodat je kunt zien waar het is.

Wat moet ik doen als mijn telefoon gestolen is?

Als uw telefoon is gestolen, moet u zo snel mogelijk aangifte doen bij de politie en uw provider. U moet ook uw wachtwoorden wijzigen voor alle accounts die via uw telefoon zijn geopend. Als u een functie voor wissen op afstand op uw telefoon hebt, moet u deze gebruiken om alle gevoelige gegevens van uw apparaat te verwijderen. Hoe iPhone zoeken van iemand anders? Er is geen zekere manier om de iPhone van iemand anders te doorzoeken zonder hun toestemming. Zelfs als je hun toestemming hebt, is het technisch nog steeds moeilijk om te doen. De beste manier om de iPhone van iemand anders te doorzoeken is het gebruik van een gespecialiseerde zoekfunctie zoals iSearch. Met dit hulpmiddel kunt u zoeken naar specifieke termen of trefwoorden op een iPhone, en het zal resultaten opleveren van het hele apparaat, inclusief apps van derden. Een andere manier om de iPhone van iemand anders te doorzoeken is door gebruik te maken van de ingebouwde zoekfuncties van iOS. U krijgt toegang tot deze functies door de Spotlight-zoekbalk te openen (veeg naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm) of door de zoekbalk in de Safari-app te openen (tik op het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm).

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

En nog een vraag, kan iemand anders mijn iphone volgen?

Met Zoek mijn vrienden in iOS 12 of lager kunt u op uw iPhone, iPad, iPod touch of Apple Watch eenvoudig zien waar uw vrienden en familieleden zich bevinden. In iOS 13 of hoger gebruikt u daarvoor de Zoek mijn-app of de Zoek personen-app op watchOS 6 of hoger. Doet Zoek mijn iPhone het zonder wifi? Als u 'Zoek mijn-netwerk' inschakelt, kunt u de locatie van uw apparaat of object ook zien als het niet verbonden is met een wifi- of mobiel netwerk. Het Zoek mijn-netwerk is een versleuteld anoniem netwerk van honderden miljoenen Apple apparaten dat u kan helpen bepalen waar uw apparaat of object zich bevindt.

Doet Zoek mijn iPhone het als telefoon uit staat?

Sinds iOS 15 kan de Zoek mijn-app ook een iPhone terugvinden wanneer deze uit staat of volledig is gewist. Het was al mogelijk om apparaten die offline zijn (niet verbonden met het internet) terug te vinden, echter moet het apparaat wel zijn ingeschakeld. Trouwens, hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt? De beste manier om iemands locatie te bepalen is een combinatie van methoden, waaronder IP geolocatie, GPS tracking en triangulatie.
IP geolocatie is een methode om iemands locatie te bepalen door zijn IP adres op te zoeken in een database. Deze methode is niet altijd nauwkeurig, maar kan u een algemeen idee geven van waar iemand zich bevindt.
GPS tracking is een nauwkeurigere methode om iemands locatie te bepalen, maar het vereist dat de persoon die gevolgd wordt een GPS-apparaat heeft.
Driehoeksmeting is een methode om iemands locatie te bepalen door rekening te houden met de afstand tussen de persoon en drie bekende punten. Deze methode is nauwkeuriger dan IP geolocatie, maar vereist meer informatie over de omgeving van de persoon.

Hoe kan ik zien waar mijn partner is?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want er zijn verschillende manieren waarop u kunt zien waar uw partner is. Afhankelijk van uw toegang tot hun apparaten en accounts, kunt u misschien hun locatie controleren via de GPS van hun telefoon of computer, of via een tracking-app of -dienst die u beiden hebt afgesproken te gebruiken. Als u toegang hebt tot hun sociale media-accounts, kunt u mogelijk ook hun locatie controleren via hun check-ins of foto's met geotags. In sommige gevallen kunt u ook hun locatie volgen via hun creditcard of bankafschriften. Als u zich zorgen maakt over de verblijfplaats van uw partner, kunt u hem het beste rechtstreeks vragen waar hij is, en zijn privacy respecteren als hij die informatie niet met u wil delen.

Door Kawai

Vergelijkbare artikelen

Kun je via WhatsApp zien waar iemand is? :: Waar vind ik geschiedenis op mijn iPhone?
Handige links