Huis > H > Hoe Blokkeer Je Een Gestolen Iphone?

Hoe blokkeer je een gestolen iPhone?

De Verloren-modus aanzetten of een apparaat vergrendelen

  1. Klik op 'Alle apparaten' in Zoek mijn iPhone op iCloud.com en selecteer het apparaat dat je in de Verloren-modus wilt zetten of wilt vergrendelen.
  2. Klik op 'Verloren-modus' of 'Vergrendel'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, kan apple iphone blokkeren?

Verloren of gestolen iPhone blokkeren

  1. Open in een webbrowser de iCloud.com webpagina.
  2. Log in met je Apple ID.
  3. Klik hier op 'Zoek iPhone'
  4. Kies hier voor de optie 'Alle apparaten'
  5. Selecteer het apparaat dat je wil blokkeren.
  6. Klik op de optie 'Verloren-modus'
Wat dit betreft, kan iemand mijn iphone volgen? Wanneer een vriend(in) zijn of haar locatie met je deelt, kun je hem of haar met de Zoek mijn-app op een kaart zoeken. Opmerking: Als je wilt zien hoe ver weg je vrienden zijn, zorg je dat 'Exacte locatie' is ingeschakeld voor de Zoek mijn-app. Zie De locatiegegevens beheren die je deelt op de iPhone.

Dit in overweging nemend, hoe zoek je een iphone van iemand anders?

Er zijn een paar manieren om de iPhone van iemand anders te zoeken. Eén manier is om de app Zoek mijn iPhone te gebruiken. Deze app kan u helpen uw iPhone terug te vinden als deze verloren of gestolen is. Een andere manier om de iPhone van iemand anders te zoeken is via de iCloud-website. Deze website kan u helpen uw iPhone te vinden als deze verloren of gestolen is. Hoe kan ik alles verwijderen van mijn iPhone? Open de Instellingen-app op je iPhone.
Tik op Algemeen.
Tik op Reset.
Tik op Alle inhoud en instellingen wissen.
Voer uw wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.
Tik op iPhone wissen.
Uw iPhone wordt opnieuw opgestart en al uw inhoud wordt gewist.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe vind ik mijn iPhone terug zonder iCloud?

Zo schakel je het in:

  1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenin het scherm op je account.
  3. Tik op Zoek mijn > Zoek mijn iPhone.
  4. Zorg dat alle schakelaars op dit scherm aan staan, ook Stuur laatste locatie.
Bovendien, hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt? Voor alle Android toestellen heeft Google de vind mijn apparaat app ontwikkeld. Google heeft dit meestal standaard ingeschakeld. De locatie achterhalen? Ga naar android.com/find, log in met je Google-account en traceer de exacte locatie van je telefoon.

Hoe kan ik zien waar mijn partner is?

De app voor Android-gebruikers

Dit doe je door in de app het telefoonnummer van je partner in te voeren. Vervolgens check je gemakkelijk de locatie waar hij of zij zich bevindt. De Find My Boyfriend Locator zorgt ervoor dat je niet ongezien de telefoon van je partner hoeft te bemachtigen.
Je kunt ook vragen hoe kan je de locatie van iemand vinden? Er zijn een paar manieren om iemands locatie te vinden. Eén manier is om een omgekeerde telefoonzoekdienst te gebruiken. Hiermee kunt u een telefoonnummer invoeren en uitzoeken waar de eigenaar van dat telefoonnummer woont. Een andere manier is het gebruik van een personenzoekmachine. Hiermee kunt u een naam invoeren en uitzoeken waar die persoon woont.

Hoe kan ik een mobiele telefoon traceren?

Er zijn een paar verschillende manieren om een mobiele telefoon te traceren. Eén manier is het installeren van een tracking app op de telefoon. Hiermee kun je de locatie van de telefoon in real time zien. Een andere manier is het gebruik van een tracking service die wordt geleverd door een mobiele telefoon provider. Hiermee kun je de locatie van de telefoon zien, maar niet in real time.

Door Iams Carson

Vergelijkbare artikelen

Kan je iPhone je hartslag meten? :: Waar is mijn iPhone voor het laatst gezien?
Handige links