Huis > W > Waarom Wordt Mijn Iphone Heet?

Waarom wordt mijn iPhone heet?

Dat is gewoon normaal, vooral wanneer je toestel intensief gebruikt. Dit is het geval wanneer je bijvoorbeeld een 3D spelletje laat draaien, HD video's afspeelt, processor-intensief apps gebruikt, GSP gebruikt (vooral op oudere toestellen), tijdens het opladen van je batterij (vooral als je iPhone blijft gebruiken).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat moet je doen als je telefoon heet wordt?

Werk uw apps bij

Als u merkt dat uw telefoon zonder aanwijsbare reden warm wordt, controleert u de apps die u onlangs hebt geïnstalleerd. Het kan zijn dat een of meer apps een bug bevatten die ervoor zorgt dat uw telefoon oververhit raakt. Door apps bij te werken kunt u dergelijke problemen vaak verhelpen.
Vervolgens, hoe heet kan een iphone worden? De iPhone en iPad presteren op hun best tussen 0 en 35 graden Celsius. Bij hogere temperaturen kan een melding op het scherm verschijnen: de iPhone moet afkoelen. In deze tip vertellen we hoe je iPhone oververhitting kunt voorkomen en wat je vervolgens het beste kunt doen.

Hoe kan het dat je telefoon oververhit raakt?

Uw telefoon kan om vele redenen oververhit raken. Eén reden is als u hem in een hete auto achterlaat. De zon kan het metaal en plastic opwarmen, waardoor uw telefoon te heet wordt om aan te raken. Een andere reden is als u hem lange tijd zonder pauze gebruikt. De warmte van de telefoon kan zich ophopen en hem te heet maken. U kunt uw telefoon ook oververhitten door hem te gebruiken met een hoesje dat de warmte niet laat ontsnappen. Waarom wordt je telefoon warm tijdens opladen? Wanneer uw telefoon is aangesloten en wordt opgeladen, ontvangt de batterij een hoge stroom waardoor deze warm wordt. De warmte ontstaat door de elektrische weerstand in de batterij tijdens het opladen. De batterij van uw telefoon is ontworpen om deze warmte af te voeren, maar als de batterij oud of beschadigd is, kan deze de warmte niet zo effectief afvoeren, waardoor de telefoon heet wordt.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, hoe koel je je iphone af?

Om je iPhone bij oververhitting af te koelen, leg je 'm op een plek uit de zon waar het koel is. Schakel zoveel mogelijk apps en functies uit, zoals wifi, bluetooth en gps. In het ideale geval zet je je iPhone zelfs helemaal uit. Hoe warm mag een mobiel worden? Je kan de gratis app AIDA 64 gebruiken om de temperatuur van je smartphone te meten. Als je telefoon actief is dan is een temperatuur tussen 37 en 45 graden bij normaal gebruik acceptabel. Wordt hij warmer dan kan je er best wat aan doen.

Trouwens, hoe kan je je telefoon warm houden?

Als laatste tip is het belangrijk om je smartphone warm op te bergen. Het handigst is om je telefoon in je binnenzak of broekzak te bewaren. Doordat het toestel tegen je lichaam aan zit blijft het toestel warm en blijft de batterij ook beter werken. Men kan zich ook afvragen: waarom wordt mijn samsung zo warm? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw Samsung toestel heet wordt:
-Als u uw toestel langere tijd gebruikt, is de warmte waarschijnlijk het gevolg van normaal gebruik en niets om u zorgen over te maken.
Als u uw toestel gebruikt voor veeleisende taken zoals gamen of video's bekijken, is de hitte opnieuw te wijten aan normaal gebruik en hoeft u zich geen zorgen te maken.
Als u uw apparaat in een warme omgeving gebruikt, is de warmte het gevolg van de omgevingstemperatuur en hoeft u zich geen zorgen te maken.
Als u onlangs een nieuwe app hebt geïnstalleerd of een bestaande app hebt bijgewerkt, kan de hitte te wijten zijn aan die app/update die meer rekenkracht gebruikt dan normaal. In dat geval kun je proberen de app te forceren of de update te verwijderen om te zien of dat het probleem verhelpt.
Als uw toestel een hoes of cover heeft, kan de warmte het gevolg zijn van de hoes of cover die de ventilatie blokkeert en de warmte niet kan afvoeren. In dat geval kunt u proberen de behuizing of het deksel te verwijderen om te zien of het probleem daarmee is opgelost.
Als geen van de bovenstaande scenario's van toepassing is, kan de hitte te wijten zijn aan een hardwareprobleem. In dat geval moet u contact opnemen met Samsung support voor verdere probleemoplossing.

Je kunt ook vragen waarom wordt iphone 12 warm?

Er zijn een paar redenen waarom uw iPhone 12 heet kan worden. Een mogelijkheid is dat je hem langere tijd in een warme omgeving gebruikt. Een andere mogelijkheid is dat je bepaalde apps of functies gebruikt die de processor van de iPhone belasten, waardoor deze warmte genereert. En als je iPhone 12 wordt opgeladen, genereert hij warmte als de batterij wordt opgeladen. Als uw iPhone 12 warm aanvoelt en u zich zorgen maakt, kunt u enkele stappen voor probleemoplossing proberen om te zien of u de oorzaak kunt achterhalen. Als het probleem aanhoudt, moet u contact opnemen met Apple support of uw iPhone naar een Apple Store brengen voor een verdere diagnose.

Door Newmann Rementer

Vergelijkbare artikelen

Kan een mobiele telefoon ontploffen? :: Hoe bereken je je hartslagzone?
Handige links