Huis > H > Hoe Kan Je Een Iphone Helemaal Opnieuw Instellen?

Hoe kan je een iPhone helemaal opnieuw instellen?

iPhone fabrieksinstellingen terugzetten: zo werkt het

  1. Open de 'Instellingen'-app.
  2. Ga naar 'Algemeen'.
  3. Scrol naar beneden en druk op 'Stel opnieuw in'.
  4. Druk op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
  5. Druk, als je een waarschuwingsvenster krijgt, op 'Wis nu'.
  6. Voer je toegangscode in en druk op 'Wis iPhone'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe wis ik mijn iPhone op afstand?

Apparaat wissen

  1. Ga naar iCloud.com.
  2. Log in met je Apple ID.
  3. Selecteer 'Zoek iPhone'
  4. Selecteer de optie 'Alle apparaten'
  5. Kies het apparaat dat geblokkeerd moet worden.
  6. 'Selecteer de optie 'Wis iPhone/iPad'
Hoe kan ik een oude Apple ID verwijderen? Zo kun je je Apple ID-account verwijderen

Ga naar de Apple-privacypagina en log in met je Apple ID. Klik op Je account verwijderen en dan op Vraag verwijdering van je account aan.

Waar kan ik mijn oude iPhone inleveren?

U kunt uw oude iPhone inleveren bij de Apple Store, waar u hem heeft gekocht, of bij een erkende Apple service provider. Wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen? Als u uw apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen, betekent dit dat alle gegevens op het apparaat worden gewist en dat het apparaat wordt teruggezet naar de oorspronkelijke staat. Dit omvat alle bestanden, toepassingen en instellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe geef je een iPhone een harde reset?

druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt. Dienovereenkomstig, hoe zet je zoek mijn iphone uitzetten zonder wachtwoord? De truc werkt door in de iCloud-instellingen precies tegelijkertijd de knoppen voor Find my iPhone en het verwijderen van het iCloud-account in te drukken. Vervolgens kan de dief het toestel uitzetten en weer aan zetten, waarna de software geen wachtwoord vraagt voor het verwijderen van het account.

Wat gebeurt er als ik mijn iPhone Wis?

Wanneer u op 'Wis alle inhoud en instellingen' tikt, wordt het apparaat volledig gewist. Alle creditcards of betaalkaarten die u voor Apple Pay hebt toegevoegd en alle foto's, contacten, muziek of apps worden ook verwijderd. Vervolgens, kan je je apple id veranderen? Ja, u kunt uw Apple ID wijzigen. Ga daarvoor naar de Apple ID-website en meld u aan met uw huidige Apple ID. Klik vervolgens op de knop "Bewerken" naast uw Apple ID. Vanaf hier kunt u uw Apple ID wijzigen in een e-mailadres naar keuze.

Wat dit betreft, wat krijg je voor een oude iphone?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder het model iPhone, de staat van het toestel en of het nog onder garantie valt. Over het algemeen kunt u echter verwachten dat u voor een oude iPhone ongeveer 50% van de oorspronkelijke aankoopprijs krijgt.

Door Penni

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je telefoon zegt geen simkaart? :: Hoe kun je zien of een telefoon gestolen is?
Handige links