Huis > H > Hoe Maak Je Een Kopie Van Je Iphone?

Hoe maak je een kopie van je iPhone?

Een reservekopie maken van je iPhone, iPad of iPod touch in iTunes op de pc

  1. Sluit je apparaat aan op de computer waarmee je normaal gesproken synchronisaties uitvoert.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op 'Reservekopie maken' (onder 'Reservekopieën').

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Mensen vragen ook: kun je whatsapp berichten terughalen zonder back-up?

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up? Misschien wil je WhatsApp gesprekken terughalen via internet, bijvoorbeeld omdat je geen back-up meer hebt. Dit kan via een speciaal whatsapp-bericht herstelprogramma. Download en installeer dit programma en sluit het Android– of iOS-apparaat op de computer aan. Hoe lang blijven WhatsApp berichten bewaard? Als je Berichten met vervaldatum inschakelt, kun je berichten 24 uur, 7 dagen of 90 dagen nadat ze zijn verzonden laten vervallen. De meest recente selectie geldt voor nieuwe berichten in de chat. Deze instelling heeft geen invloed op berichten die je eerder hebt verzonden of ontvangen in de chat.

Je kunt ook vragen waar staat backup whatsapp android?

Er zijn een paar manieren om back-ups voor WhatsApp op Android te vinden:
1. Kijk in de map WhatsApp op de interne opslag van je apparaat. Hier slaat WhatsApp standaard zijn back-ups op.
2. Kijk in de map WhatsApp op je SD-kaart. Als je WhatsApp hebt geconfigureerd om back-ups op je SD-kaart op te slaan, worden ze hier opgeslagen.
3. Als je Google Drive gebruikt om een back-up te maken van je WhatsApp-chats, kun je naar de Google Drive-app gaan, het menu openen en vervolgens op Back-ups tikken. Waarom kan ik WhatsApp niet installeren op nieuwe telefoon? Als je WhatsApp probeert te installeren op een nieuwe telefoon en het werkt niet, zijn er een paar mogelijke redenen:
1. De telefoon waarop je WhatsApp probeert te installeren is mogelijk niet compatibel met de app. WhatsApp is compatibel met de meeste Android- en iOS-apparaten, maar er zijn enkele uitzonderingen. Als je telefoon niet voorkomt op de lijst met compatibele apparaten, kun je WhatsApp niet installeren.
2. Mogelijk heb je niet genoeg opslagruimte op je telefoon om WhatsApp te installeren. De app vereist ten minste 100 MB vrije ruimte om te installeren.
3. WhatsApp is mogelijk niet beschikbaar in je land. De app is momenteel niet in alle landen beschikbaar.
4. Er is mogelijk een probleem met je Google Play Store- of App Store-account. Als je WhatsApp probeert te installeren vanuit een app store en het niet werkt, controleer dan of je account in orde is en of er een geldige betaalmethode is gekoppeld.
5. Mogelijk probeer je een oudere versie van WhatsApp te installeren. WhatsApp wordt voortdurend bijgewerkt en oudere versies van de app worden niet langer ondersteund. Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de app probeert te installeren.
6. Er kan een probleem zijn met het besturingssysteem van je telefoon. Als je problemen ondervindt bij het installeren van WhatsApp, is er mogelijk een probleem met de software van je telefoon waardoor de app niet kan worden geïnstalleerd. Probeer je telefoon opnieuw op te starten en probeer vervolgens WhatsApp opnieuw te installeren.
7. Mogelijk heb je WhatsApp al op je telefoon geïnstalleerd. Als je WhatsApp probeert te installeren, maar de app al is geïnstalleerd, lukt dat niet. Verwijder WhatsApp en probeer het dan opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Mensen vragen ook: kun je whatsapp op 2 telefoons gebruiken?

Met de nieuwe functie is WhatsApp op maximaal vier andere apparaten dan de smartphone te gebruiken. De extra apparaten mogen overigens geen andere telefoons zijn. Gebruikers moeten hun instellingen aanpassen onder het tabblad 'Gekoppelde apparaten' om mee te doen aan de test. Wat gebeurt er als je WhatsApp opnieuw installeert? Je account wordt verwijderd, je berichtengeschiedenis gewist, je wordt uit alle WhatsApp-groepen verwijderd en ook de back-up van je gesprekken wordt helemaal gewist. Je kunt dan geen toegang meer krijgen tot je WhatsApp-account, want die bestaat niet meer. Let op: je kunt dit niet meer terugdraaien.

Hoe kan ik mijn backup vinden?

Je kunt nagaan welke gegevens en welke apps in je back-up zijn opgenomen.

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Google. Back-up.
  3. Bekijk onder Back-upgegevens van welke gegevens een back-up is gemaakt op je apparaat.
Waar slaat iPhone WhatsApp backup op? WhatsApp-back-ups worden opgeslagen in de iCloud van de iPhone, een cloudgebaseerd opslagsysteem. De back-ups zijn versleuteld en alleen toegankelijk voor de WhatsApp-app.

Daarvan, waarom zie ik mijn whatsapp backup niet in google drive?

Hier zijn een paar mogelijke redenen voor:
-Uw whatsapp back-up is mogelijk niet goed gekoppeld aan uw google drive account. Zorg ervoor dat u uw whatsapp back-up goed hebt gekoppeld aan uw google drive account volgens de instructies hier: https://www.whatsapp.com/faq/android/28000012
-Uw whatsapp back-up kan zijn ingesteld om een back-up te maken naar een andere locatie dan google drive. Om dit te controleren, open whatsapp en ga naar Instellingen > Chats > Chatback-up. Controleer onder "Back-up naar" of google drive is geselecteerd. Zo niet, selecteer het en tik vervolgens op Back-up.
Er kan een probleem zijn met de google drive app zelf. Probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren om te zien of dat het probleem verhelpt.

Door Cattima

Vergelijkbare artikelen

Hoe netwerkinstellingen herstellen? :: Hoeveel iPhones zijn er verkocht in 2020?
Handige links