Huis > K > Kan Geen Inkomende Oproepen Ontvangen Iphone?

Kan geen inkomende oproepen ontvangen iPhone?

Kan geen oproepen ontvangen op iPhone

  • Controleer de instellingen voor mobiele data.
  • Schakel de modus Niet storen in.
  • Vliegtuigmodus in-/uitschakelen.
  • Controleer Oproepdoorschakeling.
  • Installeer updates.
  • Controleer geblokkeerde nummers.
  • Zet onbekende bellers stil.
  • Reset netwerkinstellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Doet de wekker het bij niet storen?

Opmerking: Het geluid van de wekker wordt nog wel afgespeeld als u 'Niet storen' hebt ingeschakeld. Om ervoor te zorgen dat de iPhone helemaal geen geluid maakt, schakelt u het apparaat uit. Wat gebeurd er bij niet storen? Je kunt je telefoon dempen met 'Niet storen'. Deze modus kan geluid dempen, trillen stoppen en visuele onderbrekingen blokkeren. Je kunt zelf kiezen wat je blokkeert of toestaat. Belangrijk: Je gebruikt een oudere Android-versie.

Kun je in vliegtuigmodus gebeld worden?

Ja, u kunt gesprekken ontvangen in vliegtuigmodus. Wanneer u de vliegtuigmodus inschakelt, kan uw telefoon geen verbinding maken met netwerken, wat betekent dat u geen gesprekken kunt voeren of ontvangen. Als u echter een actief gesprek hebt wanneer u de vliegtuigmodus inschakelt, wordt het gesprek niet verbroken en kunt u het gesprek voortzetten. Dienovereenkomstig, hoe zet je uit dat mensen je kunnen bellen? Aangenomen dat u verwijst naar het uitschakelen van de mogelijkheid voor mensen om u te bellen op uw telefoon:
Er zijn een paar manieren om dit te doen, afhankelijk van het type telefoon dat je hebt.
Als je een iPhone hebt, kun je naar Instellingen > Niet storen gaan en de schakelaar omzetten om het aan te zetten. U kunt ook plannen dat Niet storen automatisch op een bepaalde tijd wordt ingeschakeld door op het veld Van/Tot te tikken en de tijd in te stellen.
Als u een Android-telefoon hebt, kunt u naar Instellingen > Geluid > Niet storen gaan en de schakelaar omzetten om het in te schakelen. U kunt ook plannen dat Niet storen automatisch op een bepaalde tijd wordt ingeschakeld door op het veld Van/Tot te tikken en de tijd in te stellen.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen oproepen ontvangen?

Tik op Instellingen. Tik op Geluiden. Dit menu heet op verschillende Android versies ook Geluiden & meldingen of Geluiden & trillen. Tik op Niet storen en schakel de functie uit door de slider naar links te bewegen of via het menu in de rechterbovenhoek. Waarom krijg ik geen oproepen binnen? Je ontvangt de oproepen van bepaalde nummers of personen niet meer. Een mogelijke verklaring is dat ze door een filter worden geblokkeerd. We raden je aan om in de instellingen van je iPhone te kijken of die nummers of personen misschien voorkomen op je lijst van geblokkeerde nummers.

Daarvan, hoe lang belgeschiedenis iphone?

Als je iCloud hebt ingesteld op je iPhone, bewaart Apple automatisch maandenlang je belgeschiedenis op zijn servers. Gebruikers van iPhones die Apples iCloud hebben geactiveerd sturen zonder dat ze zich ervan bewust zijn informatie over de mensen met wie ze bellen door naar de servers van Apple. Trouwens, doet wekker het in stille modus? Ja, wekkers werken in de stille modus. De stille modus is een instelling op veel wekkers waarmee het alarm afgaat zonder de bijbehorende pieptoon of ander geluid. Dit kan handig zijn als u ergens voor gewaarschuwd moet worden, maar anderen in uw omgeving niet wilt storen.

Wat te doen als je je wekker niet hoort?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als u uw wekker niet hoort. Je kunt bijvoorbeeld je wekker op een hoger volume zetten. U kunt ook proberen uw wekker te zetten op een plaats waar u hem zeker hoort, bijvoorbeeld op uw nachtkastje naast uw bed. U kunt ook proberen meerdere wekkers in te stellen, zodat u, zelfs als u de ene niet hoort, de andere hopelijk wel hoort. Ten slotte kun je proberen een betrouwbaardere wekker te gebruiken, zoals je telefoon, in plaats van een traditionele wekker.

Door Salsbury

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik Apparaatbeheer op iPhone? :: Doet de wekker het bij niet storen?
Handige links