Huis > H > Hoe Ontgrendel Je Een Iphone Met Code?

Hoe ontgrendel je een iPhone met code?

Een toegangscode configureren

  1. Op een iPhone X en nieuwer of op een iPad met Face ID gaat u naar 'Instellingen' > 'Face ID en toegangscode'.
  2. Tik op 'Zet code aan'.
  3. Voer een zescijferige toegangscode in.
  4. Voer de toegangscode opnieuw in om deze te bevestigen en te activeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat moet je doen als je je iPhone niet kan ontgrendelen?

Als u uw toegangscode niet meer weet wanneer u het opnieuw probeert, gebruikt u een computer om uw iPhone in de herstelmodus te zetten. In de herstelmodus kunt u de iPhone wissen, waarna u deze opnieuw kunt configureren. Nadat u uw iPhone hebt gewist, kunt u uw gegevens en instellingen terugzetten met een reservekopie. Dienovereenkomstig, hoe kan je een iphone resetten zonder code? Zet je iPhone in herstelmodus door de zijknop en volumeknoppen ingedrukt te houden totdat de schuifknop 'Zet uit' verschijnt; Versleep de schuifknop en sluit de iPhone aan op een Mac terwijl je de zijknop ingedrukt houdt; Houd de zijknop ingedrukt totdat het scherm van de herstelmodus zichtbaar wordt.

Wat moet je doen als je iPhone vast loopt?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je iPhone vastloopt. Ten eerste kunt u proberen uw iPhone opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw iPhone te forceren. Om dit te doen houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt, totdat u het Apple-logo ziet. Als uw iPhone nog steeds crasht, kunt u proberen uw iPhone te herstellen vanaf een back-up. Sluit hiervoor uw iPhone aan op uw computer en open iTunes. Selecteer je iPhone in iTunes en klik op de knop Herstellen. Hoe kan ik mijn simkaart ontgrendelen? Als uw SIM-kaart geblokkeerd is, betekent dit waarschijnlijk dat u te vaak de verkeerde PIN-code hebt ingevoerd. Om de blokkering op te heffen, hebt u een PIN-deblokkeringssleutel (PUK) nodig. Deze kunt u krijgen van uw mobiele netwerkaanbieder. Zodra u de PUK hebt, voert u deze in uw telefoon in om de SIM-kaart te deblokkeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Kan mijn telefoon niet ontgrendelen?

Als je toestel je gezicht of vingerafdruk niet herkent, kun je je back-upmethode gebruiken om je toestel te ontgrendelen. Om je back-up wachtwoord, PIN of patroon te gebruiken, veeg je gewoon over het scherm. Je krijgt dan de mogelijkheid om te ontgrendelen met je gebruikelijke methode of je back-up methode. Hoe kun je je telefoon ontgrendelen? kunontgrendelen

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.

Bovendien, hoe geef je een iphone een harde reset?

druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt. Dus, hoe haal je iphone uit bootloop? Als u vastzit in een bootloop op uw iPhone, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om hem eruit te krijgen. Probeer eerst uw iPhone opnieuw op te starten door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat "schuif naar uit" verschijnt. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone te resetten door de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt. Als geen van beide werkt, moet u mogelijk uw iPhone herstellen vanaf een back-up of als een nieuw apparaat.

Hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de naam van de nummercombinatie die wordt gebruikt om een geblokkeerde SIM-kaart te reactiveren, kan variƫren afhankelijk van de draadloze provider en het specifieke telefoonmodel. Enkele van de meest gebruikte cijfercombinaties om een geblokkeerde SIM-kaart te reactiveren zijn echter "000000" of "123456".

Door Kristina

Vergelijkbare artikelen

Welke code als simkaart vergrendeld? :: Wat als iPhone niet meer update?
Handige links