Huis > K > Kan Je Zien Hoe Oud Je Iphone Is?

Kan je zien hoe oud je iPhone is?

Druk op 'iOS Device'. Ga naar 'Battery Info…'. In een pop-up scherm zie bij 'Age' in dagen de leeftijd van je iPhone. Druk op het aantal dagen om de leeftijd van je iPhone in maanden en jaren te zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat dit betreft, welke iphone kopen 12 of 13?

Nu we de specificaties van de iPhone 13 met die van de iPhone 12 vergeleken hebben, komen we tot de conclusie dat de iPhone 13 voor veel mensen de betere keuze is. Het prijsverschil is slechts €100 en de langere accuduur en de verbeterde camera zijn voor ons wel het extra geld waard. Hoeveel GB heb je nodig op een iPhone? 64 GB: genoeg voor basisgebruik. 128 GB: genoeg voor de gemiddelde gebruiker. 256 GB: foto's, video's, series en muziek offline opslaan. 512 GB: je volledige foto-, video- en filmcollectie opslaan.

Trouwens, wat voor telefoon was de eerste iphone?

De eerste iPhone was de iPhone 2G, die werd uitgebracht op 29 juni 2007. Hij had een 3,5-inch display, een 2-megapixelcamera en een processorsnelheid van 412 MHz. Mensen vragen ook: welke iphone komt er na de 8? De volgende iphone na de iphone 8 zal de iphone 9 zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kun je zien hoe oud je mobiel is?

Je kunt in het belmenu van jouw telefoon *#06# invoeren, dan krijg je het IMEI nummer te zien op je beeldscherm. Het IMEI nummer is uniek voor jouw telefoon en de fabrikant kan het gebruiken om te achterhalen hoe oud jouw toestel is, wanneer er bijvoorbeeld bepaald moet worden of de fabrieksgarantie geldig is. Dienovereenkomstig, hoe oud is iphone se eerste generatie? De iPhone SE is een smartphone, ontworpen en op de markt gebracht door Apple. De afkorting SE staat voor "Special Edition" (Nederlands: Speciale Editie). De telefoon is op geïntroduceerd. Vanaf 29 maart dat jaar was de smartphone te bestellen in Nederland en België.

Trouwens, hoe oud is de iphone 13?

De nieuwe iPhone 13-reeks is uit de doeken gedaan op 14 september. Het sinds 17 september mogelijk om een pre-order te plaatsen via onder meer de website van Apple. Vanaf 24 september zijn alle vier de nieuwe iPhone 13-modellen verkrijgbaar in de winkels. Dienovereenkomstig, is iphone 13 kleiner dan 12? De iPhone 13 is niet kleiner dan de iPhone 12.

Wat is er beter aan de iPhone 13?

Enkele van de nieuwe functies in de iPhone 13 zijn een verbeterde processor, een betere camera en een langere batterijduur. De processor is de A14 Bionic-chip en het is de snelste chip ooit in een smartphone. Hij heeft 6 kernen en is 20% sneller dan de A13-chip in de iPhone 12. De camera is verbeterd met een nieuwe sensor en een nieuwe lens. De batterijduur is 20% langer dan de iPhone 12 en hij laadt ook sneller op.

Door Estas Knightly

Vergelijkbare artikelen

Welke camera beter iPhone 12 of 13? :: Hoe streamen van iPhone naar Samsung tv?
Handige links