Huis > H > Hoe Installeer Je Pdf?

Hoe installeer je PDF?

Download het PDF-bestand en open het in Acrobat Reader DC of Acrobat DC

  1. Klik met de rechtermuisknop (Windows) of Ctrl-klik (Mac OS) op de link naar het PDF-bestand.
  2. Kies de toepasselijke optie voor opslaan of downloaden voor uw browser:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Hoe kan ik een PDF uploaden?

Hoe kan ik een PDF uploaden en invoegen op een pagina?

  1. Ga naar de Mediatheek.
  2. Klik op Media toevoegen.
  3. Upload je PDF bestand en vul een goede omschrijving in.
  4. De bestanden zijn beschikbaar in je mediatheek.
Hoe maak ik een document op mijn iPad? Je eerste document aanmaken in Pages op de iPad
  1. Open Pages en tik in de documentweergave op. boven in het scherm om de sjabloonkiezer te openen.
  2. Tik op een van de lege sjablonen in de categorie 'Eenvoudig'.
  3. Begin met typen.
  4. Als je klaar bent, tik je op 'Documenten' of op.

Dus, hoe een pdf-bestand kleiner maken?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de software die u gebruikt om uw PDF-bestanden te maken. Als u Adobe Acrobat gebruikt, zijn er een paar verschillende manieren om een PDF-bestand kleiner te maken. Eén manier is de functie Bestandsgrootte verkleinen in het menu Bestand. Hiermee kunt u de gewenste kwaliteit en bestandsgrootte voor uw PDF kiezen. Een andere manier om een PDF-bestand kleiner te maken, is door het vanuit Adobe Acrobat te exporteren als een verkleinde PDF. Dit doet u door te gaan naar Bestand > Exporteren > Exporteren als andere > PDF verkleind. U kunt dan de gewenste kwaliteit en bestandsgrootte voor uw PDF kiezen.
Als u geen Adobe Acrobat gebruikt, moet u de documentatie raadplegen van de software die u gebruikt om uw PDF-bestanden te maken, om te bepalen hoe u een PDF-bestand kleiner kunt maken. Kan PDF niet vinden? Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u een PDF-bestand niet kunt vinden:
1. Het bestand kan verplaatst of verwijderd zijn. Als u zeker weet dat het bestand bestond op de locatie waar u zoekt, controleer dan of het sindsdien is verplaatst.
2. Het bestand kan verborgen zijn. Bestanden en mappen kunnen worden ingesteld op verborgen, wat betekent dat ze niet worden weergegeven wanneer u door bestanden bladert. Om verborgen bestanden te zien, moet u uw mapinstellingen aanpassen.
3. Het bestand kan beschadigd zijn. Als u een PDF van internet hebt gedownload, is het mogelijk dat het bestand tijdens het downloaden beschadigd is geraakt. Probeer het bestand opnieuw te downloaden.
4. Mogelijk hebt u geen PDF-lezer geïnstalleerd. PDF-bestanden kunnen met een aantal verschillende programma's worden geopend, maar u moet ten minste één PDF-reader op uw computer hebben geïnstalleerd om het bestand te kunnen bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer je Adobe Flash Player op Mac?

Nieuwe macOS installaties installeren standaard geen flash. Het is een fluitje van een cent om het te installeren.

Vervolgens, waarom kan ik geen pdf downloaden?

Ga wederom naar Internetopties en open het tabblad Programma's. Klik op de knop Invoegtoepassingen en controleer of Adobe PDF Reader is ingeschakeld. Werkt het nog steeds niet, controleer dan of u over de laatste versie van Adobe Reader beschikt en of Windows alle updates heeft geïnstalleerd. Waarom slaat PDF op als Chrome? Klik onder Privacy en beveiliging op Instellingen voor content. Ga naar pdf-documenten. Zet de schakelaar op Aan bij Download pdf-bestanden in plaats van ze automatisch te openen in Chrome.

Dit in overweging nemend, kan pdf niet downloaden op ipad?

Open Apple Books op uw Mac. Zoek vervolgens het pdf-bestand in de Finder of op uw bureaublad en sleep het bestand naar de bibliotheek. Uw pdf is nu beschikbaar in de Boeken-app op elke iPhone, iPad, iPod touch of Mac zolang u bent ingelogd met dezelfde Apple ID en iCloud Drive hebt ingeschakeld voor Boeken. Wat dit betreft, hoe maak je van een word-document een pdf mac? Er zijn een paar verschillende manieren om van een word-document een pdf te maken op een mac. Eén manier is om het word-document te openen in de app Voorbeeld. Zodra het document is geopend in Voorbeeld, gaat u naar Bestand > Exporteren als en selecteert u PDF in het vervolgkeuzemenu. Een andere manier is om het Word-document te openen in Microsoft Word. Zodra het document is geopend, gaat u naar Bestand > Opslaan als en selecteert u PDF in het keuzemenu.

Men kan zich ook afvragen: wat is de deelknop op mijn ipad?

De deelknop op een iPad is een knop waarmee de gebruiker inhoud kan delen met andere apparaten of met andere mensen. De deelknop is te vinden in de rechterbovenhoek van het scherm. Wanneer de deelknop wordt aangetikt, verschijnt een deelblad met een aantal opties om de inhoud te delen.

Door Filbert Krebs

Vergelijkbare artikelen

Hoe persoonlijke hotspot instellen iPhone? :: Hoe maak je een PDF op je iPhone?
Handige links