Huis > H > Hoe Maak Je Een Pdf Op Je Iphone?

Hoe maak je een PDF op je iPhone?

Een PDF maken met je iPhone

  1. Open het document dat je naar PDF wilt omzetten, bijvoorbeeld een webpagina of e-mail.
  2. Tik op het deelicoon en kies Druk af.
  3. Let op: druk je vingertoppen op het document en maak een 'inzoom' beweging.
  4. En dit PDF-document kan je dan vervolgens opslaan of delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

En nog een vraag, hoe maak je een pdf-bestand op je telefoon?

Snel een PDF'je maken? Scan dan documenten met CamScanner. Dit is een Android-applicatie waarmee je je Android-telefoon als draagbare scanner kunt gebruiken. Papieren documenten scan je in met de Android-camera, waarna je deze als afbeelding of als PDF kunt bewaren of versturen. Je kunt ook vragen hoe maak je een pdf-bestand? PDF-bestanden maken:

  1. Open Acrobat en kies “Gereedschappen” > “PDF maken”.
  2. Selecteer waarvan je een PDF wilt maken: één bestand, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie.
  3. Klik afhankelijk van het type op “Maken” of “Volgende”.

Hoe PDF maken iPad?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF te maken op je iPad. Eén manier is het gebruik van het ingebouwde opmaakprogramma in de Foto's-app. Open hiervoor de foto die u wilt converteren naar een PDF, tik op de knop Bewerken en vervolgens op de knop Markeren. Vanaf hier kunt u de verschillende teken- en annotatiegereedschappen gebruiken om markering aan uw foto toe te voegen. Als u klaar bent, tikt u op de knop Delen en vervolgens op de optie Opslaan naar bestand. Kies in het dialoogvenster Opslaan naar bestand een locatie om uw PDF op te slaan en tik vervolgens op de knop Opslaan.
Een andere manier om een PDF te maken op uw iPad is met de ingebouwde Safari-browser. Open hiervoor de webpagina die u naar een PDF wilt converteren, tik op de knop Delen en vervolgens op de optie Afdrukken. Tik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop PDF en vervolgens op de optie Opslaan naar bestand. Kies in het dialoogvenster Opslaan naar bestand een locatie om uw PDF op te slaan en tik vervolgens op de knop Opslaan.
U kunt ook apps van derden gebruiken om PDF's op uw iPad te maken. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar, dus u zult moeten beslissen welke voor u geschikt is. Enkele van onze favorieten zijn PDF Expert, GoodReader en PDFelement. Waar vind ik een PDF-bestand? U kunt een PDF-bestand op verschillende manieren vinden. Eén manier is een zoekopdracht in een zoekmachine naar de term "PDF-bestand". Dit levert een aantal verschillende resultaten op, waaronder websites waar u PDF-bestanden kunt downloaden. Een andere manier om PDF-bestanden te vinden is te zoeken naar websites die downloads van e-books of andere documenten in PDF-formaat aanbieden. Ten slotte kunt u ook kijken op websites die gratis online cursussen of andere hulpmiddelen aanbieden; veel van deze websites bieden PDF-versies van hun materiaal aan om te downloaden.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe maak je van een Word bestand een PDF op iPad?

Open het Word- of Excel-document dat je wil exporteren en klik – helemaal rechts – op het icoontje met het mannetje en een plusteken. Selecteer in het keuzemenu de tweede mogelijkheid, Als bijlage via e-mail verzenden. Kies voor PDF verzenden. Dienovereenkomstig, hoe maak je pdf op samsung? Pdf bewaren op Android-apparaat

Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Chrome of Gmail. Tik indien gevraagd op Downloaden. De pdf wordt opgeslagen op het apparaat. Open een opgeslagen pdf op een later moment via de app Mijn bestanden.

Dit in overweging nemend, hoe zet ik een pdf op mijn startscherm van een android telefoon?

Stappenplan voor Google Drive

  1. Open Google Drive.
  2. Ga naar het bestand waarvan je een snelkoppeling wil maken en druk naast de bestandsnaam op he menu met de drie puntjes.
  3. Scroll naar beneden en kies 'Toevoegen aan startscherm'
Hoe PDF openen op Android? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF te openen op Android. Eén manier is om een PDF-viewer-app te downloaden uit de Google Play Store. Zodra u een PDF-viewer-app hebt geïnstalleerd, kunt u PDF-bestanden openen vanuit uw e-mail, het web of een andere app die delen ondersteunt.
Een andere manier om PDF's op Android te openen is door de Google Drive-app te gebruiken. U kunt PDF's uploaden naar Drive en ze vervolgens openen vanuit de app. Met Drive kun je PDF's ook offline bekijken.
Als u een PDF snel wilt bekijken, kunt u deze ook openen in de Chrome-browser. Tik gewoon op het PDF-bestand om het te openen, tik vervolgens op het menu met drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer "Openen in Chrome".

Hoe maak ik een PDF bestand van een mail?

U kunt op verschillende manieren een PDF-bestand maken van een e-mail. Eén manier is om de e-mail te openen in uw e-mailprogramma, en dan te klikken op het menu Bestand en de optie Opslaan als te selecteren. In het dialoogvenster Opslaan als selecteert u PDF uit de lijst met bestandstypen en klikt u vervolgens op Opslaan. Een andere manier is om de e-mail door te sturen naar een PDF-conversieservice, zoals PDF Online of PDFfiller.

Door Bonina

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer je PDF? :: Kunnen AirPods oververhit raken?
Handige links