Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Scherm Niet Meer Werkt?

Wat moet je doen als je scherm niet meer werkt?

Belangrijk: Ga naar de supportsite van de fabrikant van uw apparaat voor meer informatie over hoe u de veilige modus in- en uitschakelt.

  1. Schakel de veilige modus in.
  2. Tik op het scherm.
  3. Zet de veilige modus uit.
  4. Verwijder onlangs gedownloade apps één voor één om te achterhalen welke app de problemen veroorzaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je iphone steeds aan en uit gaat?

Wij bespreken hieronder de drie meest gebruikte opties.

  1. Opladen van de iPhone. De makkelijkste optie om de batterij weer goed te laten werken is om de batterij op te laden.
  2. Batterij van de iPhone kalibreren. Het kalibreren van de batterij kost wat meer tijd.
  3. iPhone naar fabrieksinstellingen terugzetten.
  4. Overige manieren.
Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je iphone niet meer reageert? Om de iPhone X, iPhone XS, iPhone XR of een iPhone 11-, iPhone 12- of iPhone 13-model geforceerd opnieuw op te starten, voer je de volgende stappen uit: Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt.

Daarvan, hoe maak je een backup van je telefoon iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een back-up van je iPhone te maken. Eén manier is om iCloud te gebruiken. Om dit te doen, opent u de app Instellingen en tikt u op uw Apple ID bovenaan het scherm. Tik vervolgens op iCloud en selecteer de soorten gegevens waarvan u een back-up wilt maken. Een andere manier om een back-up van je iPhone te maken is door iTunes te gebruiken. Sluit hiervoor uw iPhone aan op uw computer en open iTunes. Selecteer uw apparaat in iTunes en klik op het tabblad Overzicht. Klik vervolgens op de knop Nu back-up maken. Ten slotte kunt u ook een back-up van uw iPhone maken met behulp van een app van derden. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar, dus doe goed onderzoek om de beste voor u te vinden. Hoe geef je een iPhone een harde reset? Er zijn twee manieren om een iPhone een harde reset te geven. De eerste manier is om de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. De tweede manier is om naar Instellingen -> Algemeen -> Reset -> Alle instellingen resetten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dus, hoe kan je je telefoon uitzetten zonder touchscreen?

Goedemorgen, Afhankelijk van welke Android versie je hebt is het of de aan/uitknop en volume omhoog ingedrukt houden of aan/uit knop en volume omlaag. Hoe telefoon uitzetten zonder scherm? Houd tegelijkertijd de zijknop aan de rechterzijde en één van de volumeknoppen wat langer ingedrukt. Er verschijnt nu een schuifknop met 'Zet uit'.

Dit in overweging nemend, hoe haal je iphone uit bootloop?

Oplossingen voor een vastgelopen iPhone

  1. #1 Geforceerd opnieuw opstarten.
  2. #2 Laat de batterij leeglopen.
  3. #3 Zet een back-up terug vanaf Mac of PC.
  4. #4 Herstel je apparaat met Mac of PC.
  5. #5 Lever je toestel in (bij Apple)
En nog een vraag, wat moet je doen als je telefoon de hele tijd uitvalt? Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je telefoon steeds uitvalt. Ten eerste kunt u proberen uw telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw telefoon te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als dat niet werkt, kunt u contact opnemen met de fabrikant van uw telefoon voor verdere hulp.

En nog een vraag, wat moet je doen als je telefoon hele tijd uitvalt?

Als uw telefoon steeds uitvalt, heeft u mogelijk een probleem met uw serviceprovider of met uw telefoon zelf. Als je een probleem hebt met je provider, kun je proberen je abonnement te veranderen of over te stappen op een nieuwe provider. Als u een probleem hebt met uw telefoon, kunt u proberen deze te resetten of naar een telefoonreparatiebedrijf te brengen.

Door Bale Snowdon

Vergelijkbare artikelen

Is mijn Samsung tv geschikt voor AirPlay? :: Hoe ontgrendel ik mijn iPhone?
Handige links