Huis > W > Wat Is De Kleinste Iphone?

Wat is de kleinste iPhone?

De naam zegt het al: de iPhone 12 mini is de kleinere variant van de iPhone 12. Met een scherm van 5,4 in plaats van 6,1 inch. Het is daarmee de kleinste iPhone die op dit moment bij Apple verkrijgbaar is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat dit betreft, is de iphone 8 net zo groot als de 6?

Vanaf de voorkant zijn de iPhone 6S en de iPhone 8 identiek aan elkaar. Beide toestellen hebben een 4.7 inch (11.75cm) beeldscherm met daar omheen een aluminium rand. Ook de homeknop is aanwezig. De iPhone X ziet er compleet anders uit. Trouwens, hoe lang is de iphone 11 al uit?

DesigniPhone 11
Lengte150.9 mm
Breedte75.7 mm
Dikte8.3 mm
Gewicht194 gram

Dit in overweging nemend, welke iphone kopen in 2022?

Er is geen definitief antwoord op de vraag welk iPhone-model je in 2022 moet kopen. Het hangt af van een aantal factoren, zoals budget, persoonlijke voorkeuren en gewenste functies. Sommige van de nieuwere iPhone-modellen kunnen duurder zijn, maar ze bieden ook meer geavanceerde functies en betere prestaties. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welk iPhone-model voor hem of haar geschikt is. Bovendien, is iphone 11 en 13 even groot? Nee, de iPhone 11 en iPhone 13 zijn niet even groot. De iPhone 11 is 6,1 inch hoog en 3 inch breed, terwijl de iPhone 13 6,1 inch hoog en 3,1 inch breed is.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Mensen vragen ook: is iphone 11 en 11 pro even groot?

Tóch is er ook een duidelijk verschil tussen de iPhone 11 en 11 Pro. Zo is de iPhone 11 iets groter en heeft het toestel een aluminium behuizing in zes vrolijke kleuren. De iPhone 11 Pro heeft premium kleuren en heeft duurdere en stevigere randen van roestvrijstaal. Welke iPhone kopen 12 of 13? Nu we de specificaties van de iPhone 13 met die van de iPhone 12 vergeleken hebben, komen we tot de conclusie dat de iPhone 13 voor veel mensen de betere keuze is. Het prijsverschil is slechts €100 en de langere accuduur en de verbeterde camera zijn voor ons wel het extra geld waard.

Hebben iPhone 11 en 12 zelfde hoesje?

Hoesjes voor de iPhone 12 serie : Kunnen enkel gebruikt worden voor de diverse iPhone 12 modellen. Let op : De hoesjes zijn binnen de serie ook NIET onderling uitwisselbaar. Hoesjes voor de iPhone 12 passen dus NIET op de iPhone 12 pro of op en ander iPhone 12 model. Hebben de iPhone 12 en 12 pro hetzelfde hoesje? Nee, de iPhone 12 en 12 Pro hebben verschillende hoesjes. De iPhone 12 Pro heeft een getextureerde matglazen achterkant en een roestvrijstalen frame, terwijl de iPhone 12 een glanzende glazen achterkant en een aluminium frame heeft. De iPhone 12 is ook iets kleiner en dunner dan de iPhone 12 Pro.

Is de iPhone Pro Max te groot?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het ideale formaat voor een telefoon hangt af van de voorkeuren van de individuele gebruiker. Sommige mensen vinden de iPhone Pro Max misschien te groot, terwijl anderen het extra schermoppervlak kunnen waarderen. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen of de iPhone Pro Max het juiste formaat voor hen is.

Door Hartnett Ronin

Vergelijkbare artikelen

Is de iPhone XS nieuwer dan de XR? :: Hoe zet ik Batterijpercentage aan iPhone X?
Handige links