Huis > K > Kan Ik Douchen Met Iphone 13?

Kan ik douchen met iPhone 13?

Is mijn iPhone 13 waterbestendig of waterdicht? Met de IP68-classificatie zijn de iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max maximaal 30 minuten waterbestendig in een waterdiepte van maximaal 6 meter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je met een iPhone douchen?

Om vloeistofschade te voorkomen, moet u het volgende vermijden: Zwemmen of in bad gaan met de iPhone. De iPhone blootstellen aan water onder druk of aan water met een hoge stroomsnelheid, zoals bij het douchen, waterskiën, wakeboarden, surfen, jetskiën, enzovoort. De iPhone gebruiken in een sauna of stoomcabine. Men kan zich ook afvragen: kan een iphone tegen water? Alle nieuwere toestellen sinds de iPhone 7 zijn waterbestendig. Veel modellen hebben een IP67-nummer, wat inhoudt dat je zo'n toestel maximaal 30 minuten kunt onderdompelen in water van maximaal 1 meter diep.

Kan de iPhone 12 mini onder water?

De iPhone 12 mini kan niet in water worden ondergedompeld. Als hij wordt blootgesteld aan water, moet hij zo snel mogelijk worden afgedroogd. Als de telefoon in water wordt ondergedompeld, kan deze onherstelbaar beschadigd raken. Welke iPhones kunnen onder water? De iPhone 7 en nieuwere modellen zijn waterbestendig en kunnen korte tijd onder water. De iPhone 6s en oudere modellen zijn niet waterbestendig en mogen niet onder water worden meegenomen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welke mobiele telefoon is waterdicht?

Telefoons met een IP68-certificering zijn waterbestendig, wat inhoudt dat ze het onder water kunnen blijven doen bij een diepte en duur die de producent heeft opgegeven. Wat dit betreft, kan je met een iphone 11 onder water? Ja, de iPhone 11 is waterdicht. Het toestel heeft een IP68-classificatie. Dit houdt in dat de iPhone 11 onder gecontroleerde omstandigheden 30 minuten lang tot maximaal 2 meter diep onder water kan. Tóch raden we aan om contact met vloeistoffen zo veel mogelijk te vermijden.

Trouwens, kan een iphone in de zee?

Zwemmen met iPhone

Want de waterbestendige iPhones overleven het een halfuur tot op een diepte van 1 meter. En de XS (Max) kan zelfs tot 2 meter diep. Maar doe het toch maar niet, ook niet als je alleen maar van plan bent om door het water te waden.
Dienovereenkomstig, kan je douchen met iphone xs max? Het is niet aan te raden om met je iPhone XS Max te douchen. De telefoon is namelijk niet waterdicht en kan door het water beschadigd raken.

Kan je met de iPhone 12 douchen?

Ja, je kunt douchen met de iPhone 12. We raden echter aan een waterbestendige hoes of tas te gebruiken om uw iPhone te beschermen tegen waterschade.

Door Heiney

Vergelijkbare artikelen

Kan iTunes ook op Android? :: Wat zijn de gevaren van Instagram?
Handige links