Huis > H > Hoe Maak Je Een Jaarkalender In Excel?

Hoe maak je een jaarkalender in Excel?

Digivaardigindezorg

  1. Start Excel via de Startknop > Excel.
  2. Klik op Nieuw.
  3. Klik in de zoekbalk 'Onlinesjablonen zoeken'.
  4. Typ 'Agenda willekeurig jaar' of 'Kalender'.
  5. Druk op de Enter-toets.
  6. Klik op de afbeelding van een kalender voor een grotere weergave.
  7. Klik op Makenals je een keuze hebt gemaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe maak ik zelf een kalender?

In Word zit een kalender-wizzard. Ga naar BESTAND (rechtsboven), klik, kies NIEUW, kies ANDERE DOCUMENTEN, kies de kalender-wizard. Je kunt dan een kalender naar keuze maken die ruimte voor plaatjes geeft. De standaard-plaatjes kan je gewoon deleten en er je digitale foto's voor in de plaats doen. Dus, hoe maak je zelf een verjaardagskalender? Voor het maken van een eigen kalender kun je kiezen uit verschillende soorten kalenders: jaarkalenders, verjaardagkalenders of familieplanners.

  1. Open de Online Editor.
  2. Kies in de Online Editor voor het type en formaat kalender.
  3. Doorloop de stappen en je kunt beginnen met het maken van een kalender!

Hoe maak je een agenda in word?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een kalender in Word kunt maken. Eén manier is om de ingebouwde kalendersjabloon te gebruiken. Ga hiervoor naar Bestand > Nieuw > Kalender. Dit opent een sjabloonkiezer met verschillende kalendersjablonen. Kies de gewenste sjabloon en klik op OK.
Een andere manier om een kalender te maken in Word is het gebruik van een tabel. Ga hiervoor naar Invoegen > Tabel. In het dialoogvenster Tabel invoegen geeft u het aantal kolommen en rijen op dat u voor uw kalender wilt gebruiken. Klik vervolgens op OK.
Zodra uw kalender is ingevoegd, kunt u er tekst en afbeeldingen aan toevoegen om hem aan te passen. Dienovereenkomstig, hoe maak je een rooster in excel? Er zijn een paar manieren om een raster te maken in Excel. De meest gebruikelijke manier is om de ingebouwde rasterlijnfunctie te gebruiken. Om dit te doen selecteert u gewoon de cellen waar u een raster omheen wilt hebben en gaat u naar het tabblad Beeld en selecteert u Rasterlijnen.
Een andere manier om een raster te maken in Excel is door de tekengereedschappen te gebruiken. Hiervoor selecteert u de cellen waar u een raster omheen wilt hebben en gaat u naar het tabblad Invoegen en selecteert u Vormen. Van daaruit kunt u uw eigen rasterlijnen tekenen met de verschillende beschikbare vormen.
Een andere manier om een raster te maken in Excel is door de randenfunctie te gebruiken. Daarvoor selecteert u de cellen waar u een raster omheen wilt hebben en gaat u naar het tabblad Home en selecteert u het keuzemenu Randen. Van daaruit kunt u het type rand selecteren dat u wilt en vervolgens op de knop Toepassen klikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je zelf een aftelkalender?

Hoe maak je makkelijk een aftelkalender?

  1. Gebruik papieren zakjes. De cadeautjes in de aftelkalender zijn vaak kleine hebbedingetjes.
  2. Haal de wasknijpers maar boven.
  3. Zeg het met een briefje.
  4. Cadeautje voor een zoetekauw.
  5. Cadeautjes om mee te spelen.
  6. Cadeautjes die voor je zorgen.
Wat dit betreft, hoe maak je zelf een scheurkalender? How to: je eigen (scheur)kalender maken!
  1. Stap 1: Kies verschillende kleuren stevig papier en knip of snijd deze allemaal in dezelfde grote.
  2. Stap 2: Maak in elk kaartje op ongeveer dezelfde plek een gaatje met de perforator.
  3. Stap 3: Kies een kleur waar je je kalender mee beginnen wilt en maak een leuke voorkant.

Hoe maak je een Balkenplanning?

Hoe maak je een balkenplanning?

  1. Brainstorm over alle activiteiten (dat heb je al gedaan toen je de fasering van je project hebt gemaakt)
  2. Kijk welke activiteiten na elkaar moeten plaatsvinden en welke gelijk op kunnen lopen.
  3. Neem de startdatum van de eerste activiteit.
Hoe maak je een planning voor de bouw? Er zijn een paar belangrijke overwegingen bij het plannen van de bouw:
1. Planning: Wanneer moet het project klaar zijn? Dit zal helpen bij het dicteren van het bouwschema en de hoeveelheid middelen (arbeid, materialen, enz.) die nodig zullen zijn.
2. Budget: Wat is uw budget voor het project? Dit zal u helpen de omvang van het werk te bepalen dat kan worden voltooid en u helpen de meest kosteneffectieve bouwmethoden en materialen te selecteren.
3. Terreinomstandigheden: Wat zijn de bestaande omstandigheden van de locatie? Dit is van invloed op het type fundering dat nodig zal zijn, de hoeveelheid werk die moet worden uitgevoerd en mogelijke uitdagingen die moeten worden aangepakt.
4. Bouwvoorschriften: Wat zijn de lokale bouwvoorschriften en regelgeving die moeten worden gevolgd? Dit zal ervoor zorgen dat het project wordt voltooid in overeenstemming met alle toepasselijke wet- en regelgeving.
5. Bouwmethoden: Wat zijn de meest effectieve bouwmethoden om te gebruiken? Dit zal u helpen de bouwmethoden en materialen te selecteren die het best aan uw behoeften zullen voldoen.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een online planner?

Er zijn een paar manieren om een online planner te maken. Eén manier is om een online kalendertool te gebruiken, zoals Google Calendar, en een nieuwe kalender te maken voor uw planner. U kunt dan gebeurtenissen en afspraken aan de kalender toevoegen, en de kalender desgewenst met anderen delen.
Een andere manier om een online planner te maken is het gebruik van een tool als Trello. Met Trello kunt u borden en lijsten maken om uw taken en gebeurtenissen te organiseren. U kunt ook vervaldatums, notities en bijlagen aan elke taak toevoegen, en uw borden delen met anderen voor samenwerking.

Door Simonetta Kounce

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een personeelsplanning? :: Wat is het werkplan?
Handige links