Huis > H > Hoe Maak Je Van Een Word Document Een Afbeelding?

Hoe maak je van een Word document een afbeelding?

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Selecteer in de lijst Opslaan als de gewenste bestandsindeling. Typ in het vak bestandsnaam een nieuwe naam voor de afbeelding of accepteer de voorgestelde bestandsnaam.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe van PNG naar JPG?

Zo converteer je een afbeelding van PNG naar JPG.

  1. Selecteren. Kies een PNG-afbeelding uit je fotobibliotheek met een bestandsgrootte van minder dan 2 GB.
  2. Converteren. Je converteert de afbeelding direct naar een JPG-indeling wanneer je deze uploadt.
  3. Downloaden. De nieuwe afbeelding wordt als JPG-bestand gedownload.
Wat is beter kwaliteit JPG of PNG? Een PNG bestand wordt net als een JPG bestand gecomprimeerd. Echter heeft een PNG bestand geen beeldkwaliteit verlies, wat betekent dat hij niet zo ver comprimeert als een JPG bestand. In dit geval kan je dus beter voor een JPG bestand kiezen.

Hoe kan ik een PNG bestand openen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PNG-bestand te openen. Eén manier is om te dubbelklikken op het bestand, waardoor het wordt geopend in uw standaardprogramma voor het bekijken van afbeeldingen. Als u geen programma hebt om afbeeldingen te bekijken, kunt u proberen het PNG-bestand te openen in een ander programma zoals Microsoft Paint of Adobe Photoshop. Een andere manier om een PNG-bestand te openen is door er met de rechtermuisknop op te klikken en "Openen met" te selecteren. U krijgt dan een lijst met programma's waarmee u het bestand kunt openen. Kies het programma dat u wilt gebruiken en het PNG-bestand zou moeten openen. Dit in overweging nemend, hoe png gebruiken? Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u png-afbeeldingen gebruikt. Een daarvan is dat png-afbeeldingen doorgaans groter zijn dan andere afbeeldingsformaten, zodat het laden ervan langer kan duren. Een andere overweging is dat png-afbeeldingen niet kunnen worden geanimeerd zoals gif-afbeeldingen dat kunnen. Ten slotte kunnen sommige oudere webbrowsers png-afbeeldingen niet ondersteunen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Wat is hetzelfde als pdf?

Afkorting voor 'portable document format'. Dit is Engels voor 'uitwisselbaar bestandsformaat'. Pdf is een bestandsextensie voor digitale documenten. Pdf-documenten zien er altijd uit (qua lettertypen, afbeeldingen en kleuren) zoals de maker het bedoeld heeft, ongeacht de wijze van bekijken of afdrukken. En nog een vraag, wat is het verschil tussen ai en eps? Wat is het verschil tussen een AI- en een EPS-bestand? EPS-bestanden zijn groter en flexibeler dan AI-bestanden en bestaan al langer. AI-bestanden zijn kleiner, maar bevatten meer details dan EPS-bestanden. Als je graag met kleine bestanden werkt, is AI wellicht voor jou het meest geschikt.

Hoe groot is JPG?

Jpg (of soms ook jpeg) staat voor 'Joint Photographic Experts Group'. Dit formaat is uitermate geschikt voor fotografisch materiaal met veel kleuren. Het gebruikt een complex wiskundig algoritme om compressie toe te passen. Meestal is een compressie van 60% – 75% optimaal voor het gebruik in mail of web. Hoeveel MB is een afbeelding? Een afbeeldingsbestand kan enkele kilobytes tot enkele gigabytes groot zijn. Alles hangt af van de resolutie en het bestandstype van de afbeelding. Een afbeelding met een hoge resolutie en veel details zal een grotere bestandsgrootte hebben dan een afbeelding met een lage resolutie en minder details.

Hoeveel MB zit er in een GB?

Er zijn 1.000 MB in een GB.

Door Sallie Schatzberg

Vergelijkbare artikelen

Wat is verschil tussen JPEG en JPG? :: Wat is een JPEG?
Handige links