Huis > H > Hoe Zet Je Een Klantenkaart In Wallet?

Hoe zet je een klantenkaart in Wallet?

Instapkaarten, tickets en andere kaarten toevoegen, gebruiken en delen in Apple Wallet

  1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
  2. Tik op 'Zet in Apple Wallet'.
  3. Volg de instructies op het scherm.
  4. Tik zo nodig op 'Voeg toe' in de rechterbovenhoek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt betaalpas in Wallet?

Als u de bovenkant van uw telefoon dicht bij de betaalterminal houdt, ziet u een vinkje op het scherm. U hebt betaald.

Je kunt ook vragen wat kost stocard?

Voor de eerste 10.000 gebruikers zijn er geen kosten aan verbonden. Behoor je tot de eerste 10.000 aanmeldingen, dan kun je de Stocard Mastercard voor altijd gratis gebruiken. Voor gebruikers die zich later aanmelden, geldt een automatische betaling van €1,49 per maand. Hoe werkt de app Stocard? Eigenlijk is het gebruik van de app zo simpel als het gebruik van een klantenkaart in de winkel. Je klikt in de app op de rode cirkel met het witte plusje. Vervolgens kies je van welke winkel je de klantenkaart je toe wil voegen en als laatste stap scan je de streepjescode of vul je je kaartnummer in.

Van wie is Stocard?

Stocard is een in Duitsland gevestigd bedrijf dat werd opgericht in 2010. Het belangrijkste product van het bedrijf is een mobiele app waarmee gebruikers hun klantenkaarten op hun smartphone kunnen opslaan en beheren. In september 2014 had Stocard meer dan 7 miljoen gebruikers in meer dan 180 landen. Hoe krijg ik app op startscherm? Er zijn een paar manieren om een app op je startscherm te krijgen. De eerste manier is om de app in uw app-lade te vinden en vervolgens lang op het app-pictogram te drukken. Dit zal een menu oproepen waar u de optie kunt selecteren om de app aan uw startscherm toe te voegen. De tweede manier is om naar uw app-lade te gaan en de app te vinden die u aan uw startscherm wilt toevoegen. Zodra u de app hebt gevonden, houdt u het app-pictogram ingedrukt totdat er een menu verschijnt. In dit menu ziet u de optie om de app toe te voegen aan uw startscherm. De derde manier is om naar de Google Play Store te gaan en de app te vinden die u aan uw startscherm wilt toevoegen. Zodra u de app hebt gevonden, tikt u op de knop Installeren en vervolgens op de knop Openen. Hierdoor wordt de app geopend en ziet u de optie om de app toe te voegen aan uw startscherm.

Gerelateerde artikelen

Welke pasje kunnen in Wallet iPhone?

Met de Wallet-app kunt u spaarkaarten, coupons, instapkaarten, filmtickets, toegangskaarten en andere soorten kaarten op één plek bewaren.

Hoe een nieuwe app installeren?

Hoe installeer ik nu stap voor stap een app?

  1. Ga naar Google Play of de App store.
  2. Weet je al welke app je wil?
  3. Klik op de app die je wil installeren.
  4. Kijk na of de app betrouwbaar is en klik vervolgens op 'Installeren'.
  5. Wacht tot de app is geïnstalleerd en klik vervolgens op 'Openen'.
Men kan zich ook afvragen: welke pasjes kunnen in apple wallet? In de Wallet-app kun je spaarkaarten, kortingsbonnen, instapkaarten, bioscoopkaartjes, toegangskaarten en andere soorten kaarten en pasjes op één handige plek bij elkaar houden.

Vervolgens, wat kan je met een klantenkaart?

Je krijgt een beter beeld van je klanten.

Hoeveel zij besteden, en wat zij precies kopen, en hoe vaak. Je kunt daardoor het assortiment van je webshop, winkel of een lokale vestiging aanpassen en optimaliseren. En je kunt ook veel gerichter reclame maken of adverteren, bijvoorbeeld in lokale media.
Kan Stocard niet openen? Er zijn verschillende redenen waarom u Stocard niet kunt openen. Controleer eerst of uw internetverbinding werkt. Zo ja, dan is de volgende stap te controleren of de Stocard-servers down zijn. Hiervoor kun je naar http://status.stocardapp.com/ gaan. Als de servers down zijn, kunt u Stocard niet openen. Als geen van beide het geval is, is er mogelijk een probleem met uw apparaat. Probeer uw apparaat opnieuw op te starten en kijk of dat het probleem verhelpt.

Wat dit betreft, wat te doen als een app vastloopt?

Als een app vastloopt, is de eerste stap om te controleren of u de app opnieuw kunt opstarten. Als de app niet opnieuw wil opstarten, moet u controleren of er updates beschikbaar zijn voor de app. Als er geen updates beschikbaar zijn, moet u proberen de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

Door Beasley

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een routekaart? :: Wat is de beste app voor pasjes?
Handige links