Huis > W > Wat Is De Beste App Voor Pasjes?

Wat is de beste app voor pasjes?

apps

Android Planet heeft er vier voor je uitgekozen.

  1. PasNL. PasNL is precies wat je ervan verwacht, namelijk een simpel digitaal hulpje voor al je klantenpassen.
  2. Stocard.
  3. OK.
  4. MijnKassabon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe zet je pasjes op je telefoon?

Een kaart toevoegen

  1. Open de app.
  2. Er wordt gevraagd de eerste kaart toe te voegen.
  3. Een lijst met mogelijke opties komt tevoorschijn.
  4. Zoek in de lijst de klantenkaart die u wilt toevoegen.
  5. Tik op het bedrijf of de instantie waarvan u een klantenkaart wilt toevoegen.
  6. Stocard wil toestemming om een foto te maken.
Welke app om klantenkaarten op te slaan? Stocard is helemaal gratis te gebruiken en beschikbaar voor iOS en Android. Bijna alle winkels hebben een klantenkaart, maar u heeft deze niet altijd nodig. Als u uw pasjes echter niet altijd in uw portemonnee heeft zitten, kunt u ze makkelijk vergeten.

En nog een vraag, is stocard gratis?

Stocard is een gratis app waarmee gebruikers hun klantenkaarten op hun telefoon kunnen opslaan. De app kan worden gedownload in de App Store of Google Play. Is Stocard veilig? Er zijn een paar manieren om deze vraag te beantwoorden. Ten eerste kunnen we kijken naar de beveiligingsfuncties van Stocard. Stocard gebruikt 256-bit SSL-codering om uw gegevens te beschermen. Ze hebben ook een strikt privacybeleid. We kunnen dus zeggen dat Stocard veilig is vanuit het oogpunt van veiligheid.
Een andere manier om deze vraag te beantwoorden is te kijken naar de staat van dienst van Stocard. Ze bestaan sinds 2010 en hebben miljoenen gebruikers. In al die tijd zijn er geen gevallen gemeld van datalekken of beveiligingsproblemen. We kunnen dus zeggen dat Stocard veilig is vanuit een oogpunt van track record.
In het algemeen kunnen we zeggen dat Stocard een veilige manier is om uw klantenkaarten op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

En nog een vraag, hoe stocard installeren?

Open de Stocard-app en klik op de knop "+" in de rechterbovenhoek (iOS) of de rechterbenedenhoek (Android) van het scherm. Schrijf de naam van de uitgever van de klantenkaart in het zoekveld of zoek de naam in de lijst. Hoe kan ik mijn klantenkaarten op mijn iPhone? Een instapkaart, ticket of andere kaart toevoegen aan Apple Wallet op een iPhone

  1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
  2. Tik op 'Zet in Apple Wallet'.
  3. Volg de instructies op het scherm.
  4. Tik zo nodig op 'Voeg toe' in de rechterbovenhoek.

Mensen vragen ook: welke winkels hebben klantenkaart?

Supermarkten. Aanbiedingen op dagelijkse boodschappen krijg je alleen met een Albert Heijn bonuskaart. Daarnaast zijn er diverse andere supermarkten met een klantenkaart hebben zoals Makro, Gall&Gall en Dirk. Je kunt ook vragen waarom werkt stocard niet meer? Er zijn een paar redenen waarom Stocard niet werkt. Een reden kan zijn dat de Stocard app niet compatibel is met uw apparaat. Een andere reden kan zijn dat uw apparaat geen compatibele NFC-lezer heeft. Ten slotte is het ook mogelijk dat Stocard niet werkt omdat de NFC-instelling van uw apparaat is uitgeschakeld.

Is Pasnl veilig?

Ja, PASNL is veilig. PASNL is gemaakt met veiligheid in gedachten en heeft strenge veiligheidstests ondergaan. Het systeem is zo ontworpen dat onbevoegden geen toegang kunnen krijgen tot het systeem of de gegevens.

Door Ochs Maddoxiii

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een klantenkaart in Wallet? :: Waar is Coppa Italia te zien?
Handige links