Huis > W > Welke Pasje Kunnen In Wallet Iphone?

Welke pasje kunnen in Wallet iPhone?

In de Wallet-app kun je spaarkaarten, kortingsbonnen, instapkaarten, bioscoopkaartjes, toegangskaarten en andere soorten kaarten en pasjes op één handige plek bij elkaar houden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waarom kan ik geen kaarten toevoegen aan Wallet?

Als u uitlogt bij iCloud of uw toegangscode verwijdert, worden alle creditcards, betaalkaarten, prepaidkaarten, ov-kaarten en studentenkaarten van dat apparaat verwijderd. Kinderen die jonger zijn dan 13 jaar, kunnen Apple Pay niet gebruiken en kunnen geen kaart toevoegen in de Wallet-app. Hoe verwijder je kaarten uit Wallet? Kaarten verwijderen uit Apple Wallet

  1. Open de Wallet-app op uw iPhone.
  2. Tik op de kaart die u wilt verwijderen.
  3. Tik op de knop 'Meer' .
  4. Tik op 'Verwijder kaart' en bevestig.

Kan rijbewijs in Wallet?

Ja, u kunt uw rijbewijs opslaan in Wallet. Om dit te doen, opent u de Wallet-app en tikt u op het plusteken in de rechterbovenhoek. Vanaf daar tikt u op "Kaart toevoegen" en selecteert u "Rijbewijs". U wordt gevraagd om uw rijbewijsgegevens in te voeren, waaronder uw naam, adres en rijbewijsnummer. Zodra u alle vereiste informatie hebt ingevoerd, tikt u op "Toevoegen" en uw rijbewijs wordt opgeslagen in Wallet. Trouwens, kan stocard niet openen? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u de Stocard-app niet kunt openen. Controleer eerst of u de meest recente versie van de app gebruikt door in de App Store of Google Play Store te controleren op updates. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je toestel opnieuw op te starten en de app opnieuw te openen. Als het probleem aanhoudt, kunt u proberen de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Als geen van deze oplossingen werkt, neem dan contact op met het Stocard-ondersteuningsteam voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat te doen als een app vastloopt?

Volg onderstaande stappen en wijzig de instellingen als het probleem aanhoudt.

  1. Verwijder app-gegevens en cache.
  2. Maak opslagruimte vrij.
  3. De app opnieuw installeren.
  4. Zet het apparaat terug naar fabrieksinstellingen.
Vervolgens, is stocard gratis? Ja, Stocard is en blijft altijd volledig gratis voor onze gebruikers! De uitgevers van de klantenkaarten betalen wel voor de distributie van hun folders en flyers via de sectie "Aanbiedingen" in Stocard.

Wat kost Stocard?

Voor de eerste 10.000 gebruikers zijn er geen kosten aan verbonden. Behoor je tot de eerste 10.000 aanmeldingen, dan kun je de Stocard Mastercard voor altijd gratis gebruiken. Voor gebruikers die zich later aanmelden, geldt een automatische betaling van €1,49 per maand. Dit in overweging nemend, is pasnl veilig? Heb een heleboel gratis apps geprobeerd, deze steekt er met kop en schouders bovenuit, als je een app zoekt die veilige opslag heeft en makkelijk in het gebruik is zou ik deze zeker proberen, echt een aanrader.

Daarvan, hoe kan ik mijn stocard ontgrendelen?

Android: de "Stocard-vergrendeling" op Android-apparaten beschermt je kaarten met de beveiligingsgegevens van je apparaat. Dit houdt in dat de toegangscode voor het vergrendelingsscherm van je telefoon ook wordt gebruikt voor toegang tot de Stocard-app.

Door Katt

Vergelijkbare artikelen

Welke Staplengte? :: Waarom kunnen er slechts 4 primaire partities op een schijf staan?
Handige links