Huis > W > Welke Wallet App Voor Android?

Welke Wallet app voor Android?

De beste wallet apps

  • Stocard. Stocard is de ideale app voor alle koopjesjagers onder ons.
  • PasNL. Ook PasNL is zo'n fijne wallet app voor al je klantenkaarten.
  • FidMe. Haal je vaak koffie in hetzelfde tentje?
  • OK. OK is de ideale wallet app als je naast je pasjes ook andere dingen digitaal wilt opslaan.
  • MijnKassabon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is Wallet voor Android?

Deze tool voor het uitvoeren van betalingen lijkt de tegenhanger van Apples Passbook en kan de gebruiker realtime wijzen op locaties of winkels waar een Walletcard kan gebruiken. Met de Wallet-applicatie kunnen bijvoorbeeld instapkaarten, tickets, cadeaubonnen en klantenkaarten worden opgeslagen. Hoe werkt Wallet Android? Met PassWallet kun je op een Android-smartphone dus zowel tickets, boardingpasses als loyaliteitskaarten kwijt. Zo stuurt bijvoorbeeld theater De Meervaart in Amsterdam de tickets niet alleen als PDF-linkje mee na aankoop, maar er staan ook Wallet-bestanden bij.

Hoe betalen met Samsung Galaxy watch?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u met uw Samsung Galaxy horloge kunt betalen. Eén manier is om het horloge gewoon te gebruiken als contactloze betaalmethode, die door veel winkeliers wordt ondersteund. Hiervoor moet u eerst Samsung Pay op uw horloge instellen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je je horloge tegen een contactloze betaalterminal houden om een betaling te doen.
Een andere manier om met je Samsung Galaxy horloge te betalen is door de Samsung Pay app te gebruiken. Met deze app kun je je credit- of debetkaarten toevoegen en daarmee betalingen doen. Hiervoor moet je de app openen en de kaart selecteren die je wilt gebruiken. Vervolgens kunt u uw horloge tegen de betaalterminal houden om een betaling te doen.
Tot slot kun je Samsung Pay ook gebruiken met bepaalde apps. Je kunt Samsung Pay bijvoorbeeld gebruiken om een betaling te doen in de Uber-app. Hiervoor moet je de Uber-app openen en Samsung Pay als betaalmethode selecteren. Vervolgens kun je je horloge tegen de betaalterminal houden om een betaling te doen. Je kunt ook vragen kan ik contactloos betalen met mijn smartwatch? Ja, je kunt contactloos betalen met je smartwatch op dezelfde manier als met je smartphone. Hiervoor moet u de functie voor contactloos betalen op uw smartwatch hebben ingeschakeld. Je moet ook een contactloze betaalkaart, zoals een creditcard of bankpas, aan je smartwatch gekoppeld hebben. Om contactloos te betalen met je smartwatch houd je hem gewoon tegen de contactloze betaalterminal en wacht je tot de betaling is verwerkt.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Je kunt ook vragen welke smartwatch kan contactloos betalen?

Eind oktober 2018 introduceerde Garmin samen met Mastercard en FitPay de betaaldienst Garmin Pay in Nederland. Wanneer je een betaalpas hebt van één van de deelnemende Europese banken, dan heb je dankzij Garmin Pay de mogelijkheid om contactloos te betalen met je Garmin smartwatch. Hoe kan ik contactloos betalen met mijn mobiel? Waar u Google Pay kunt gebruiken

Belangrijk: Als u contactloze betalingen wilt uitvoeren, schakelt u NFC (Near Field Communication) in. Ga naar de instellingen-app van uw telefoon om NFC in te schakelen. Meer informatie over het instellen van NFC op uw telefoon.

Hoe werkt NFC op Samsung?

Zodra je een apparaat met NFC binnen 10 centimeter van een ander apparaat met NFC houdt, ontstaat er direct een verbinding. Neem bijvoorbeeld betaling via NFC. Of ook wel: het contactloos betalen. Met deze functie houd je je telefoon met digitale pinpas bij het pinapparaat en een paar seconden later heb je afgerekend. Hoe werkt betalen met je mobiel? Betalen met je mobiel verwijst over het algemeen naar het gebruik van je mobiele telefoon als een vorm van betaling, in plaats van het gebruik van contant geld, een betaalkaart of een creditcard. Om dit te doen, moet je meestal een mobiele portemonnee hebben, wat een app is die je betalingsinformatie opslaat. Zodra u een mobiele portemonnee hebt, kunt u uw debet- en kredietkaarten eraan toevoegen. Om met uw mobiele telefoon te betalen, opent u vervolgens uw mobiele portemonnee en selecteert u de kaart die u wilt gebruiken. Mogelijk moet u uw pincode of wachtwoord invoeren om de betaling te bevestigen. Zodra de betaling is bevestigd, wordt deze verwerkt en wordt het geld van uw rekening overgemaakt naar de rekening van de handelaar.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik contactloos betalen aan?

Om contactloos betalen in te schakelen, hebt u een kaart of apparaat nodig dat contactloos werkt. Als u een contactloze kaart hebt, moet u deze bij de contactloze lezer houden totdat u een pieptoon hoort of een trilling voelt. Als u een contactloos apparaat hebt, moet u het bij de contactloze lezer houden en de aanwijzingen volgen.

Door Ilbert Olivia

Vergelijkbare artikelen

Welke Samsung heeft een pen? :: Hoe gebruik je Samsung pay?
Handige links