Huis > W > Waar Vind Ik Advertentietegoed Code Facebook?

Waar vind ik advertentietegoed code Facebook?

Facebook

Saldo advertentietegoed bekijken vanaf je pagina

  1. Ga naar je pagina.
  2. Klik op Advertentiecentrum.
  3. Klik onder Tools op Betalingsinstellingen.
  4. Je ziet het saldo van je advertentietegoed onder Betalingsmethoden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe een carrousel maken op Facebook?

Carrousel

Voer je kop (optioneel), beschrijving (optioneel) en website-URL in.

  1. Scrol en klik op de knop + Media toevoegen om een nieuwe carrouselkaart toe te voegen met een afbeelding of een video.
  2. Klik op de knop Verwijderen om een carrouselkaart te verwijderen.
Vervolgens, hoe geld op facebook zetten?

Geld toevoegen aan het prepaidsaldo van je Facebook-advertentieaccount
  1. Ga naar Betalingsinstellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Prepaidsaldo de optie Saldo toevoegen.
  3. Volg de instructies om het gewenste bedrag toe te voegen aan je prepaidsaldo.

Wat is een Facebook carrousel?

Een Facebook-carrousel is een type advertentie waarmee bedrijven meerdere producten of diensten in een enkele advertentie onder de aandacht kunnen brengen. Carrousels bestaan uit meerdere afbeeldingen of video's waar gebruikers doorheen kunnen scrollen, en elke afbeelding of video kan gekoppeld zijn aan een andere website of landingspagina. Carrousels zijn een geweldige manier voor bedrijven om meerdere producten of diensten in een enkele advertentie onder de aandacht te brengen, en ze kunnen een krachtig middel zijn om verkeer en conversies te stimuleren. Waar vind ik betalingsinstellingen Facebook? Om de betalingsinstellingen voor uw Facebook-account te vinden, logt u in bij Facebook en gaat u naar het instellingenmenu. Selecteer daar "Betalingen" in de lijst met opties. Dit brengt u naar de pagina met betalingsinstellingen, waar u betaalmethoden kunt toevoegen, bewerken of verwijderen en uw transactiegeschiedenis kunt bekijken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is prepaid saldo?

Prepaid is de benaming die wordt gegeven aan diensten die verleend worden waarvoor reeds vooruit een bedrag betaald is. De wijze waarop de waarde van een prepaid-tegoed wordt opgeslagen is afhankelijk van de dienst. Wat zijn carrousel advertenties? Een carrousel is een advertentievorm waarbij er meerdere afbeeldingen horizontaal naast elkaar komen te staan. Het is een manier om met meerdere beelden in een bericht, een boodschap mee te geven. Het is een advertentiemogelijkheid op Facebook.

Hoe stuur je een betaalverzoek via Facebook?

Hoe verstuur je een betaalverzoek via sociale media? Je opent de app en kiest onderaan voor 'Betalen met MobilePay'. Dan kies je voor 'Geld ontvangen'. Je geeft je code in. Hoe kom ik van reclame af op Facebook? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om van reclame op Facebook af te komen kan variëren afhankelijk van uw individuele omstandigheden. Enkele tips over hoe je de hoeveelheid reclame die je op Facebook ziet kunt verminderen zijn echter:
-Het aanpassen van je advertentievoorkeuren: U kunt uw advertentievoorkeuren openen door op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van Facebook te klikken en "Instellingen" te selecteren. Van daaruit klikt u op het tabblad "Advertenties" aan de linkerkant van de pagina. Hier kun je je advertentievoorkeuren bewerken, waaronder de soorten advertenties die je te zien krijgt, de merken waarin je geïnteresseerd bent en je voorkeuren voor het afleveren van advertenties.
Advertenties verbergen: Als je een advertentie ziet die je niet wilt zien, kun je op de kleine "x" in de rechterbovenhoek van de advertentie klikken om deze te verbergen. Facebook zal dan proberen je dat type advertentie in de toekomst niet meer te laten zien.
Advertenties melden: Als je een advertentie ziet die volgens jou ongepast is, kun je op de kleine "x" in de rechterbovenhoek van de advertentie klikken en "Rapporteer deze advertentie." selecteren. Facebook zal dan de advertentie bekijken en passende actie ondernemen.

Dienovereenkomstig, waarom betaal ik voor facebook?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien betaalt voor Facebook. Als u een abonnement hebt op Facebook premium, is dit een maandelijks abonnement dat u toegang geeft tot exclusieve functies, zoals uitgebreide profielopties en geen advertenties. U betaalt mogelijk ook voor Facebook-advertenties als u een bedrijf runt en Facebook gebruikt om uw producten of diensten te promoten. Ten slotte betaal je ook voor in-app aankopen via Facebook, zoals het kopen van virtuele valuta voor een spel.

Door Maddalena Mcelroy

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een carrousel? :: Hoe maak je een route in Google Earth?
Handige links