Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Apps Verwijderen Op Mijn Iphone?

Waarom kan ik geen apps verwijderen op mijn iPhone?

Start je iPhone opnieuw op

Als je apps niet kunt verwijderen, ga je gang en start je de iPhone opnieuw op. Je kunt de knoppen gebruiken (zoals je gewoonlijk doet) of de app Instellingen openen → Algemeen → Afsluiten om het apparaat uit te schakelen. Schakel na een minuut de iPhone in en probeer de app te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan ik een app verwijderen van mijn Samsung?

Apps verwijderen via de Google Play Store:

  1. Open de Google Play store.
  2. Tik op de menu (drie streepjes in de linkerbovenhoek).
  3. Tik op 'Mijn apps en games'.
  4. Tik op het tabje 'Geïnstalleerd'.
  5. Tik op de app die je wilt verwijderen.
  6. Tik op 'Verwijderen'.
Hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat? apps verwijderenniet

Apps verwijderen van het startscherm van een Android-telefoon
  1. Ontgrendel je telefoon.
  2. Druk met je vinger op een app en houd deze ingedrukt.
  3. Je kunt de app nu slepen naar een prullenbak.

En nog een vraag, hoe kan ik een verstuurde app verwijderen?

Om een verzonden app te verwijderen, gaat u naar de pagina van de app in de App Store en klikt u op de knop "Verwijderen". Hoe kan ik een app verwijderen van mijn iPhone? Om een app van uw iPhone te verwijderen, houdt u het app-pictogram ingedrukt totdat het trilt. Tik vervolgens op de x die in de linkerbovenhoek van de app verschijnt. U wordt gevraagd te bevestigen dat u de app wilt verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten?

Geforceerd afsluiten

Bij smartphones van Apple houd je de thuisknop, de grote knop in het midden, en de Powerknop ingedrukt houden. Bij telefoons met een besturingssysteem van Android moet je de thuisknop en volumeknop omhoog indrukken (waarmee je normaal gesproken het geluid harder zet).
Men kan zich ook afvragen: kan geen apps verwijderen iphone ios 14? Apps wissen via Instellingen

Ga hiervoor naar Instellingen ▸ Algemeen ▸ iPhone/iPad-opslag. Er wordt nu een lijst geopend met alle apps geïnstalleerd op je iDevice. Tik op de app en vervolgens op 'Verwijder app' om de applicatie definitie te wissen.

Men kan zich ook afvragen: welke apps kun je verwijderen android?

Ongebruikte apps

Je kan in de instellingen bij het onderdeel 'Apps' gaan kijken maar dat is best omslachtig. Files by Google maakt dat proces een stuk makkelijker. Deze app zoekt namelijk ongebruikte en dus overbodige apps op je telefoon op zodat jij kan besluiten welke van deze apps verwijderd kunnen worden.
Vervolgens, wat is beaming service? Een beamingdienst is een soort draadloze dienst die gebruik maakt van een straal elektromagnetische straling om een snelle gegevensverbinding tussen twee punten tot stand te brengen. Stralingsdiensten kunnen worden gebruikt voor internettoegang, videoconferenties en andere soorten datacommunicatie.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een icoon verwijderen?

Aangenomen dat je het hebt over het verwijderen van een pictogram van je bureaublad, kun je dit doen door met de rechtermuisknop op het pictogram te klikken en de optie "verwijderen" te selecteren.

Door Rosena Sulley

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn beltoon terug? :: Waarom moet je kalibreren?
Handige links