Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Mail Niet Meer Openen?

Waarom kan ik mijn mail niet meer openen?

Je kunt het volgende doen: Controleer of je de gebruikersnaam en het wachtwoord correct hebt opgegeven. Als je authenticatie in twee stappen gebruikt, moet je misschien inloggen met een app-wachtwoord in plaats van je gewone wachtwoord. Als je nog steeds niet kunt inloggen, volg je deze stappen voor probleemoplossing.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan je een mail openen?

Het openen van een e-mail op je computer. Ga naar de website van je e-mailprovider. Log in op je e-mail account. Klik op “Inbox” (Postvak in). Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen mails meer ontvangen? Controleer of alle instellingen van uw e-mail programma correct staan (zie hier). Controleer of u een antivirus programma/firewall hebt. Indien u die hebt, kunt u best eens proberen om deze te deactiveren/verwijderen. Uit ervaring merken we dat deze programma's regelmatig aan de oorzaak liggen van e-mail problemen.

Waarom kan ik mijn mails niet openen in Outlook?

Er zijn vele redenen waarom iemand zijn e-mail niet kan openen in Outlook. Een veel voorkomende reden is dat de computer van die persoon niet is ingesteld om automatisch Outlook te openen wanneer hij zijn computer opstart. Een andere mogelijkheid is dat Outlook niet is ingesteld als het standaardprogramma voor het afhandelen van e-mail. Om dit te verhelpen, moet de persoon naar de instellingen van zijn computer gaan en het standaardprogramma voor e-mail wijzigen in Outlook. Het is ook mogelijk dat het Outlook-account van de betrokkene corrupt is geraakt en geen verbinding meer kan maken met de e-mailserver. In dat geval moet de persoon contact opnemen met zijn e-mailprovider om te zien of deze kan helpen bij het oplossen van het probleem. Dus, waarom blijft mijn mail in postvak uit staan? Er zijn een paar redenen waarom uw mail in uw inbox blijft staan. Eén reden kan zijn dat uw mailserver niet is geconfigureerd om mail automatisch naar de mailbox van uw account te verplaatsen. Een andere reden kan zijn dat u mailfilters hebt ingesteld in uw account die bepaalde berichten in uw inbox houden. Ten slotte is het ook mogelijk dat u uw account niet hebt ingesteld om berichten van de server te verwijderen nadat ze naar uw computer zijn gedownload.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kom ik weer in mijn postvak?

Je kunt dit doen door de webversie van je email te openen en te zoeken naar deze mappen. Waarschijnlijk vind je ze daar gewoon. Welke email app gebruik je? In Gmail kun je (na een update) de mappen vinden door op de drie strepen te drukken linksboven in de app. En nog een vraag, is een gmail account hetzelfde als een google-account? Als je Gmail gebruikt, heb je al een Google-account. Met een Google-account heb je kosteloos toegang tot Google-producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Inloggen op je Google-account (of bij een Google-product): Ga naar de inlogpagina van het product (voor Google-accounts is dit myaccount.google.com).

Waar vind ik mijn e-mail account?

E-mail ontbreekt

  1. Ga naar Start. en open Mail.
  2. Kies. onderaan het linkernavigatiedeelvenster.
  3. Selecteer Accounts beheren en selecteer uw e-mailaccount.
  4. Selecteer synchronisatie-instellingen voor postvak wijzigen.
  5. Als u oudere berichten wilt zien, kiest u onder E-mail downloaden de optie elk tijdstip.
Waar zijn mijn mails gebleven Gmail? Er zijn een paar mogelijke verklaringen waarom uw e-mails uit uw Gmail-account zijn verdwenen:
1. U hebt ze misschien per ongeluk verwijderd. Om te controleren of dit het geval is, logt u in op uw Gmail-account en controleert u of er een map Prullenbak is. Zo ja, dan staan uw e-mails daar misschien in.
2. Het is mogelijk dat uw e-mails zijn gearchiveerd. Om te controleren of dit het geval is, logt u in op uw Gmail-account en klikt u op het label "All Mail". Als uw e-mails daar staan, zijn ze gearchiveerd.
3. Het is ook mogelijk dat uw e-mails automatisch in een andere map zijn gefilterd. Om te controleren of dit het geval is, logt u in op uw Gmail-account en klikt u op de link "Filters en geblokkeerde adressen". Van daaruit kunt u zien of er filters op uw account zijn toegepast die uw e-mails naar een andere map verplaatsen.

Wat te doen als Outlook niet reageert?

Als Outlook niet reageert, is het eerste wat u moet doen controleren of het op de achtergrond draait. Open hiervoor Taakbeheer en zoek naar het Outlook-proces. Als het draait, selecteert u het en klikt u op Proces beëindigen.
Als Outlook niet op de achtergrond draait, kunt u controleren of er updates zijn. Update Outlook door naar het Help menu te gaan en Check for Updates te selecteren.
Als er geen updates beschikbaar zijn, kunt u het beste uw computer opnieuw opstarten. Als Outlook nog steeds niet reageert, kunt u ten slotte proberen Outlook te resetten. Ga hiervoor naar het menu Bestand en selecteer Opties. Selecteer het tabblad Geavanceerd en klik op de knop Reset.

Door Marris Yu

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik Outlook weer online? :: Hoe kan ik mijn mail lezen op mijn mobiel?
Handige links