Huis > K > Kan Pdf-Bestand Niet Openen Android?

Kan PDF-bestand niet openen Android?

Android-apparaten hebben niet standaard een pdf-viewer. Om pdf-bestanden te openen op een Android telefoon of tablet moet je een pdf-reader downloaden. In de Google Play Store kan je gratis een pdf-viewer downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, hoe kan ik een pdf-bestand openen?

Start Acrobat en voer een van de volgende handelingen uit:

  1. Open een bestand in de weergave Start > Recent.
  2. Kies Bestand > Openen. Selecteer in het dialoogvenster Openen een of meer bestanden en klik op Openen. PDF-documenten hebben doorgaans de extensie . pdf.
Kan PDF uit Mail niet openen? 1. Aanpassen instelling in uw Mail app. In Windows Mail staat standaard een optie aangevinkt waardoor PDF bijlages niet geopend kunnen worden met het oog op virussen etc. Deze optie kunt u uitzetten om de bijlagen alsnog te openen.

Waarom kan ik een bestand niet openen?

Er kunnen vele redenen zijn waarom u een bestand niet kunt openen. Het bestand kan corrupt zijn, of u heeft niet het juiste programma geïnstalleerd om het bestandstype te openen. Als u een bestand probeert te openen dat op een andere computer staat, heeft u misschien geen toegang tot het bestand. Men kan zich ook afvragen: hoe pdf standaard openen met adobe? Er zijn een paar manieren om een PDF standaard met Adobe te openen. Eén manier is om met de rechtermuisknop op het PDF-bestand te klikken en "Openen met" te selecteren. In de lijst met programma's selecteert u Adobe Reader of Adobe Acrobat. Een andere manier is om Adobe als standaardprogramma voor PDF's in te stellen. Open hiervoor Adobe Reader of Adobe Acrobat en ga naar "Bewerken" > "Voorkeuren". Zoek onder "Algemeen" naar de sectie "Standaardprogramma voor PDF-verwerking" en selecteer Adobe Reader of Adobe Acrobat in het keuzemenu.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Vervolgens, waarom kan mijn telefoon geen pdf-bestand openen?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt. Kan bijlage niet openen Android? Als je probeert een bijlage te downloaden, zie je misschien een foutmelding, zoals: Bijlage staat niet-geverifieerde scripts toe: We kunnen niet bevestigen of de bijlage veilig kan worden geopend. Als je de bijlage opent, bestaat de kans dat er schadelijke software wordt uitgevoerd op je computer of apparaat.

Hoe PDF openen op Android?

Android pdf-bestanden openen: zo doe je dat

  1. Installeer de Google Drive-app op je toestel, mocht deze er nog niet op staan.
  2. Open het pdf-bestand.
  3. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive.
Waarom opent PDF in Chrome? PDF's kunnen in Chrome worden geopend omdat Chrome een ingebouwde PDF-viewer heeft. Hierdoor kunnen gebruikers PDF's rechtstreeks in de browser bekijken zonder ze eerst te hoeven downloaden. PDF's kunnen ook worden gedownload en geopend in andere PDF-viewers, zoals Adobe Acrobat Reader.

Kan PDF-bestand niet openen in Outlook?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een PDF-bestand niet kunt openen in Outlook. Eén mogelijkheid is dat het PDF-bestand corrupt is. Een andere mogelijkheid is dat u geen PDF-reader op uw computer hebt geïnstalleerd.
Als u denkt dat het PDF-bestand corrupt is, probeer het dan te openen in een andere PDF-lezer. Als u het bestand dan nog steeds niet kunt openen, is het bestand waarschijnlijk inderdaad corrupt en kunt u het niet openen.
Als u geen PDF-lezer hebt geïnstalleerd, kunt u die gratis downloaden van de website van Adobe Reader. Zodra u een PDF-reader hebt geïnstalleerd, start u Outlook opnieuw op en probeert u het PDF-bestand opnieuw te openen.

Door Coucher Sauger

Vergelijkbare artikelen

Kan de Canon printer niet vinden? :: Waarom blokkeert Outlook?
Handige links