Huis > W > Waar Kan Ik Ufc Live Kijken?

Waar kan ik UFC live kijken?

De Ultimate Fighting Championship, beter bekend als de UFC, heeft een nieuwe plek gevonden om haar MMA-wedstrijden uit te zenden. Vanaf 2022 zal elke Fight Night, elke hoofdtoernooi en alle andere denkbare uitzendingen te zien zijn bij de streamingdienst discovery+ en deels op haar TV-zender Eurosport.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar kan ik UFC 268 kijken?

De UFC kan men in Nederland via een livestream van Discovery+ bekijken. Bovendien, waar ufc 272 kijken? Vanuit Nederland is het mogelijk om de officiële livestream UFC te ontvangen via Eurosport. Voorheen was het ook mogelijk om de UFC gratis via Talpa te bekijken, maar helaas bieden zij sinds 2021 geen live UFC kijken meer aan. Alle opties zijn dus tegen betaling.

Waar kan ik UFC 267 kijken?

Het UFC 267 evenement wordt gehouden op 10 juli 2021 in het American Airlines Center in Dallas, Texas. Het evenement zal worden geleid door een rematch tussen UFC Weltergewicht Kampioen Kamaru Usman en Jorge Masvidal. De co-main event zal bestaan uit een UFC Bantamweight Championship gevecht tussen Petr Yan en Aljamain Sterling. Hoe laat is UFC vandaag op tv? Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren, waaronder in welk land je je bevindt en op welk kanaal je UFC probeert te kijken. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld worden UFC-evenementen meestal uitgezonden op FOX of pay-per-view. De exacte tijd van het evenement hangt af van de begintijd van de hoofdkaart, die kan variëren. In andere landen kan de UFC op verschillende kanalen en tijden worden uitgezonden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar kan je UFC 271 kijken?

Ben jij ook al reikhalzend uit aan het kijken naar deze UFC 271? Dan moet je bij discovery+ zijn, want daar is de Main Card volledig live en terug te kijken. Je kunt tijdens de gevechten kiezen voor Nederlands of Engels commentaar. Discovery heeft recentelijk de uitzendrechten van de UFC gekocht. Men kan zich ook afvragen: waar kan je ufc 270 kijken? UFCmoetkijken

UFC via je televisie bekijken

  • SBS6.
  • SBS9.
  • Veronica.

Dit in overweging nemend, waar kan ik ufc 270 kijken?

Alle gevechten van de Ultimate Fighting Championship online kijken in 2022 bij discovery+ Vanaf 15 januari 2022 zijn alle Fight Nights en hoofdtoernooien bij de streamingdienst discovery+ te zien. Er werd dan ook direct afgetrapt door UFC Fight Night: Kattar vs. Daarvan, waar kijk ik ufc 270? Er zijn een paar manieren waarop u UFC 270 kunt bekijken. Een manier is om een pay-per-view evenement te kopen via uw kabel- of satellietprovider. Je kunt het evenement ook live streamen via UFC Fight Pass, wat de officiële streamingdienst van de UFC is. Ten slotte kun je het evenement ook bekijken op UFC.tv, wat de officiële website van de UFC is.

Wat dit betreft, waar kan je ufc 269 kijken?

Er zijn een paar manieren waarop je UFC 269 kunt kijken. Je kunt het bestellen via je kabel- of satellietprovider, je kunt het bekijken op UFC Fight Pass, of je kunt het kopen via UFC.tv.

Door Nerty Schnieders

Vergelijkbare artikelen

Waar kan je UFC terugkijken? :: Hoe kan ik een gemiste uitzending bekijken?
Handige links