Huis > W > Wat Is Klembord Op Iphone?

Wat is klembord op iPhone?

Met het universele klembord kun je materiaal (bijvoorbeeld een stuk tekst of een afbeelding) op je iPhone kopiëren of knippen en het vervolgens plakken op een iPad, een ander iOS-apparaat of een Mac en omgekeerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Vervolgens, kan gedownloade bestanden niet vinden?

Ga naar Bestanden > Categorieën > Downloads en favorieten en zoek naar de bestanden in de betreffende app van derden. Als u bestanden wilt vinden die zijn zijn gedownload met de Browser, gaat u naar Lokaal > Interne opslag. Ga naar de map Download en tik vervolgens op Browser. Je kunt ook vragen hoe vind ik opgeslagen berichten terug? In de Google-app op je smartphone staan ze in het zijmenu, onder de 'Opgeslagen'-knop. Daarnaast kun je de resultaten terugvinden op je desktop door naar de Google-site te gaan. De lijsten zijn alleen zichtbaar als je ingelogd bent, en kunnen niet gedeeld worden met andere gebruikers.

Vervolgens, waar vind ik mijn opgeslagen documenten?

Aangenomen dat u een Windows-computer gebruikt, bevinden uw opgeslagen documenten zich in de map "Documenten". Deze map kunt u vinden door de toepassing "File Explorer" te openen en naar beneden te scrollen naar het gedeelte "This PC". Onder "Deze PC" ziet u een lijst met alle mappen op uw computer, waaronder de map "Documenten". Dus, hoe kan ik kopiëren en plakken? Er zijn een paar verschillende manieren om te kopiëren en te plakken. De meest gebruikelijke manier is de sneltoetsen CTRL + C om te kopiëren en CTRL + V om te plakken. U kunt ook het rechtsklikmenu gebruiken om te kopiëren en te plakken. Klik daartoe met de rechtermuisknop op de geselecteerde tekst en klik in het menu op de optie Kopiëren. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de plaats waar u de tekst wilt plakken en klik op de optie Plakken uit het menu.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat dit betreft, waar vind ik het klembord in word?

Als u er nog niet bent, klikt u op Starten klikt u in de rechterbenedenhoek van de groep Klembord op het startvenster. Selecteer de tekst of afbeeldingen die u wilt kopiëren en druk op Ctrl+C. Elke selectie wordt weergegeven in het Klembord, met de nieuwste selectie bovenaan. Daarvan, hoe kan je iets kopiëren met apple? Als je snel tekst wilt hergebruiken, kun je deze op de ene locatie kopiëren en op een andere locatie plakken. Selecteer de tekst die je wilt kopiëren. Kies 'Wijzig' > 'Kopieer' (uit het Wijzig-menu boven in het scherm) of druk op Command + C.

Wat is je klembord op insta?

Heb je een toffe foto of video gevonden op Instagram die je graag met anderen wilt delen? Als de eigenaar van het account de inhoud openbaar beschikbaar stelt, kan je de URL van het bestand naar je klembord kopiëren. Vervolgens kan je de link naar hartenlust delen met je vrienden die zich niet op Instagram bevinden. En nog een vraag, hoe kopieer en plak je in whatsapp? Om te kopiëren en plakken in WhatsApp, selecteer je eerst de tekst die je wilt kopiëren. Tik vervolgens op de geselecteerde tekst en houd deze vast totdat er een menu verschijnt. Tik op de optie "Kopiëren" in het menu. Ga vervolgens naar de chat waarin je de tekst wilt plakken en blijf in het tekstveld tikken totdat er een menu verschijnt. Tik op de optie "Plakken" in het menu.

Hoe plak je iets in Whatsapp?

Open het chatvenster in Whatsapp en houd het tekstgebied ingedrukt. Er zou een optie "Plakken" moeten verschijnen. Tik erop en uw tekst wordt in het chatvenster geplakt.

Door McClelland Duncombe

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik het klembord vinden? :: Wat is je klembord op insta?
Handige links